Chorella a zelený ječmen před těhotenstvím?

289
10.1.14 20:17

Chorella a zelený ječmen před těhotenstvím?

Ahoj všem,

chceme se „snažit“ o druhé dítě.. slyšela jsem, že je pry dobré doplnit vitamíny.. a využít těchto přípravků.. zajímá mě jeslti opravdu stojí za to do toho investovat?? nebo je to zase jenom nějaký reklamní trhák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
10.1.14 20:42

Taky ě to zajímá, v mém okolí si to holky vychvalují, ale já váhám, zdá se mi to dost peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
10.1.14 20:50

Jestli chcete mít zelená ho..ínka :mrgreen:,tak určiě :palec: Nemyslím, že je to reklamní trhák, hlavně už je to tu dost dlouho na trhu.Na pročištění celěho těla supr, ale nemyslím, že by to ovlivnilo plodnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.1.14 20:52
@Aureliana píše:
Jestli chcete mít zelená ho..ínka :mrgreen:,tak určiě :palec: Nemyslím, že je to reklamní trhák, hlavně už je to tu dost dlouho na trhu.Na pročištění celěho těla supr, ale nemyslím, že by to ovlivnilo plodnost :nevim:

vypadá to, že o tom něco víš.. :)) jak dlouho by se to mělo užívat? a kolik to asi stojí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
10.1.14 20:56

@neellaa já na chlorellu nedám dopustit, vliv na plodnost tu asi přímý nebude, mě ale vždycky krásně srovná zažívání a cítím se po ní dobře, hodí se na doplnění vitamínů a díky vláknině působí krásně právě na zažívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
10.1.14 20:57

Já to užívám, prý to pročistí skvěle tělo, beru chlorellu, aloe a ještě nějaké antioxidanty. Myslím si, že to není hloupost před těhu a zezásaďuje to tělo, nemoci vznikají překyselením těla. Já před těhu brala na pročištění Yukku a taky výborné, tři měsíce jsem si čistila tělo a hned na to jsem jela k moři a poprvé snad po 10-15 letech jsem byla krásně opálená a bez alergie na slunce kdežto roky předtím jsem se vždy šíleně osypala, že jsem nemohla ani do moře jak to štípalo celý pobyt. A hned po té 3 měs. kůře jsem vysadila antiko a hned napoprvé otěhotněla což mě dost překvapilo, protože mi každý tvrdil, že to nepůjde tak lehce v 31 letech :) Takže za mě ano, věřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.1.14 21:03
@xxpetka píše:
Já to užívám, prý to pročistí skvěle tělo, beru chlorellu, aloe a ještě nějaké antioxidanty. Myslím si, že to není hloupost před těhu a zezásaďuje to tělo, nemoci vznikají překyselením těla. Já před těhu brala na pročištění Yukku a taky výborné, tři měsíce jsem si čistila tělo a hned na to jsem jela k moři a poprvé snad po 10-15 letech jsem byla krásně opálená a bez alergie na slunce kdežto roky předtím jsem se vždy šíleně osypala, že jsem nemohla ani do moře jak to štípalo celý pobyt. A hned po té 3 měs. kůře jsem vysadila antiko a hned napoprvé otěhotněla což mě dost překvapilo, protože mi každý tvrdil, že to nepůjde tak lehce v 31 letech :) Takže za mě ano, věřím tomu.

a od jaké firmy to bereš prosím? a co to je ta Yuka? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.1.14 21:04
@kerrankin píše:
Já jsem si zrovna dneska koupila kyselinu listovou, ta je taky dobrá brát před těhotenstvím.Na tu chorellu jsem tam taky koukala :think:

taky plánujete druhé? :) už teď nebo za par měsíců. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.1.14 21:05
@lucillee píše:
@neellaa já na chlorellu nedám dopustit, vliv na plodnost tu asi přímý nebude, mě ale vždycky krásně srovná zažívání a cítím se po ní dobře, hodí se na doplnění vitamínů a díky vláknině působí krásně právě na zažívání.

pry je to dobré i na vitalitu?? co jsem četla, že pak ženy měly i víc síly..a ja jsem pořád taková shnilá a unavená… mysliš, že by to pomohlo i na to? a co pak kdy se to vysadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
10.1.14 21:07

Jedu chlorellu s jecmenem sem cekala a cwkala a kdyz sem otehu tak byvh ho do sene nenarvala, takze na me ceka ve skrini az porodim… Je dobre to jist/pit i po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.1.14 21:11
@kerrankin píše:
Plánujeme začít tak za tři měsíce, tak jsem si koupila tu listovku jako počítadlo, takový adventní kalendář :mrgreen:
škoda, že tady není smajlík to se mi líbí.. :) ted bych ho dala.. :)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.1.14 21:24

Já užívala Chlorellu už asi 2 roky před otěhotněním a užívala jsem ji celé těhotenství a teď pokračuji i při kojení. Zjišťovala jsem si i u výrobce jestli to lze a prý je to jenom dobře. Cítím se líp a je to zdravé, tak to teď v kojení nechci vysazovat. Takže já doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.14 21:42

Ahoj, jsem nutricni terapeut.je to zbytecnost, pij ovocne a zeleninove stavy, jez ovoce, zeleninu, kup di za deset korun matovy caj a neplytvej penezi.

• Citovat
  • Upravit
7240
10.1.14 21:46

Tak zdravé je to určitě, obsahují hodně moc vitaminů a všeho, srovnávají organismus, detoxikují, zbaví tě spoustu problémů.
Jen pozor, první řekněme půlrok se detoxikuješ, to bys otěhotnět podle mě laicky neměla. Spíš až potom, do „čistého“ těla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.1.14 21:47
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem nutricni terapeut.je to zbytecnost, pij ovocne a zeleninove stavy, jez ovoce, zeleninu, kup di za deset korun matovy caj a neplytvej penezi.

Tak s těmi zeleninovými šťávami a zeleninou určitě souhlas, spíš jde o to, kolik bys jich musela vypít, aby to mělo stejný obsah živin jako ZP. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí