Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
chceme se „snažit“ o druhé dítě.. slyšela jsem, že je pry dobré doplnit vitamíny.. a využít těchto přípravků.. zajímá mě jeslti opravdu stojí za to do toho investovat?? nebo je to zase jenom nějaký reklamní trhák?
Taky ě to zajímá, v mém okolí si to holky vychvalují, ale já váhám, zdá se mi to dost peněz
Jestli chcete mít zelená ho..ínka
,tak určiě
Nemyslím, že je to reklamní trhák, hlavně už je to tu dost dlouho na trhu.Na pročištění celěho těla supr, ale nemyslím, že by to ovlivnilo plodnost ![]()
@Aureliana píše:
Jestli chcete mít zelená ho..ínka,tak určiě
Nemyslím, že je to reklamní trhák, hlavně už je to tu dost dlouho na trhu.Na pročištění celěho těla supr, ale nemyslím, že by to ovlivnilo plodnost
vypadá to, že o tom něco víš..
jak dlouho by se to mělo užívat? a kolik to asi stojí? Děkuji
@neellaa já na chlorellu nedám dopustit, vliv na plodnost tu asi přímý nebude, mě ale vždycky krásně srovná zažívání a cítím se po ní dobře, hodí se na doplnění vitamínů a díky vláknině působí krásně právě na zažívání.
Já to užívám, prý to pročistí skvěle tělo, beru chlorellu, aloe a ještě nějaké antioxidanty. Myslím si, že to není hloupost před těhu a zezásaďuje to tělo, nemoci vznikají překyselením těla. Já před těhu brala na pročištění Yukku a taky výborné, tři měsíce jsem si čistila tělo a hned na to jsem jela k moři a poprvé snad po 10-15 letech jsem byla krásně opálená a bez alergie na slunce kdežto roky předtím jsem se vždy šíleně osypala, že jsem nemohla ani do moře jak to štípalo celý pobyt. A hned po té 3 měs. kůře jsem vysadila antiko a hned napoprvé otěhotněla což mě dost překvapilo, protože mi každý tvrdil, že to nepůjde tak lehce v 31 letech
Takže za mě ano, věřím tomu.
@xxpetka píše:
Já to užívám, prý to pročistí skvěle tělo, beru chlorellu, aloe a ještě nějaké antioxidanty. Myslím si, že to není hloupost před těhu a zezásaďuje to tělo, nemoci vznikají překyselením těla. Já před těhu brala na pročištění Yukku a taky výborné, tři měsíce jsem si čistila tělo a hned na to jsem jela k moři a poprvé snad po 10-15 letech jsem byla krásně opálená a bez alergie na slunce kdežto roky předtím jsem se vždy šíleně osypala, že jsem nemohla ani do moře jak to štípalo celý pobyt. A hned po té 3 měs. kůře jsem vysadila antiko a hned napoprvé otěhotněla což mě dost překvapilo, protože mi každý tvrdil, že to nepůjde tak lehce v 31 letechTakže za mě ano, věřím tomu.
a od jaké firmy to bereš prosím? a co to je ta Yuka? díky
@kerrankin píše:
Já jsem si zrovna dneska koupila kyselinu listovou, ta je taky dobrá brát před těhotenstvím.Na tu chorellu jsem tam taky koukala
taky plánujete druhé?
už teď nebo za par měsíců. ![]()
@lucillee píše:
@neellaa já na chlorellu nedám dopustit, vliv na plodnost tu asi přímý nebude, mě ale vždycky krásně srovná zažívání a cítím se po ní dobře, hodí se na doplnění vitamínů a díky vláknině působí krásně právě na zažívání.
pry je to dobré i na vitalitu?? co jsem četla, že pak ženy měly i víc síly..a ja jsem pořád taková shnilá a unavená… mysliš, že by to pomohlo i na to? a co pak kdy se to vysadi?
Jedu chlorellu s jecmenem sem cekala a cwkala a kdyz sem otehu tak byvh ho do sene nenarvala, takze na me ceka ve skrini az porodim… Je dobre to jist/pit i po porodu
@kerrankin píše:škoda, že tady není smajlík to se mi líbí..
Plánujeme začít tak za tři měsíce, tak jsem si koupila tu listovku jako počítadlo, takový adventní kalendář
Já užívala Chlorellu už asi 2 roky před otěhotněním a užívala jsem ji celé těhotenství a teď pokračuji i při kojení. Zjišťovala jsem si i u výrobce jestli to lze a prý je to jenom dobře. Cítím se líp a je to zdravé, tak to teď v kojení nechci vysazovat. Takže já doporučuji.
Ahoj, jsem nutricni terapeut.je to zbytecnost, pij ovocne a zeleninove stavy, jez ovoce, zeleninu, kup di za deset korun matovy caj a neplytvej penezi.
Tak zdravé je to určitě, obsahují hodně moc vitaminů a všeho, srovnávají organismus, detoxikují, zbaví tě spoustu problémů.
Jen pozor, první řekněme půlrok se detoxikuješ, to bys otěhotnět podle mě laicky neměla. Spíš až potom, do „čistého“ těla. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem nutricni terapeut.je to zbytecnost, pij ovocne a zeleninove stavy, jez ovoce, zeleninu, kup di za deset korun matovy caj a neplytvej penezi.
Tak s těmi zeleninovými šťávami a zeleninou určitě souhlas, spíš jde o to, kolik bys jich musela vypít, aby to mělo stejný obsah živin jako ZP. ![]()