Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katulik29 tobe taky drzim palecky,at vse probehne tak jak ma a zadari se.....uz by bylo na case videt ty // vytouzene ![]()
@Naty9 tri dny uz je dlouho na to, aby se MS rozjela
takze se priklanim opravdu k te nidaci. Budu drzet palecky aby nesla sliznice ven ![]()
@Katulik29 dekuji moc,a kdyz to nedopadne tak aspon ji mam brzo za sebou a bude driv ovu
ale pokud se to neustane ani zitra a nakonec to budu mit jeste 5 den tak zacnu byt nervozni asi …jeste me napadlo nemohla mi treba prasknout cysta? K dr chodim pravidelne a nedavno jsem byla i v gennetu a vzdy nic byka jsem v poradku. Ale premyslim nad ruznou variantou.
@Naty9 kdyby to byla cysta, to by ti rekli ne? Ale kdyby to nepreslo, zasla bych si na gyndu..
@Katulik29 pokud se to do patku nejak nesrovna tak si na gyndu zavolam,muj gynekolog je super. Nebo taky jestli nemam anovulacni cyklus,ja fakt nevim,tak zkusena zas nejsem.
@Naty9 ja bych rekla, ze nezalezi na tom, jestli mas ovulku nebo ne, ale i presto ti pri kazde ms odchazi sliznice. Ta se „obnovuje“ kazdy cyklus
@Naty9 jsem zvedava jak dopadneme
ale muzu rict, ze ti zavidim, ze to budes vedet driv nez ja ![]()
@Katulik29 to ano
ale jednou dopadneme obe dobre,,jednou se ty ledy prolomit musi. ![]()
@Katulik29 jinak si jako tehotna nepripadam,ani prsa neboli nic,vetsinou me pred ms boli a mam je citlive ted nic ![]()
@Naty9 tak na jakekoliv priznaky je jeste brzy, pokud se jedna o nidaci. HCG se do krve zacne uvolnovat az po dokonceni nidace a navic nejaky ten den trva, nez nastoupa nejaka hladina, aby to bylo poznat na testu, natoz aby to vyvolalo nejake priznaky
navic kazda zena reaguje na tehu jinak. Nektera ma priznaky uz temer od sameho zacatku a nektera to na sobe pozna az daleko pozdeji, nektere nemaji priznaky skoro po cele tehu.
@Katulik29 ted jsem si vyndala tampon a uz je cisty,,,tak uvidim zitra pres den co se bude dit.
Zdravím, chtěla bych se zeptat. Den po menstruaci (1.7.)jsme s přítelem měli nechránený styk a pak další 4 dny taky. Dva týdny na to jsem začala špinit a teď i krvácet
miminko moc chceme. Mohl by mi něldo prozradit jestli to může být uhnizďování vajíčka nebo prostě konec a je to normalní menstruace? ![]()
@Naty9 tak uvidis
v den ocekavane bys mohla uz zkusit testik
tohle byla urcite nidace ![]()
@stteff ahoj. Muzes prosim upresnit, jak mas dlouhe cykly a jak dlouho ti trva ms? Takhle bez udaju se to tezko odhaduje ![]()