Nidace x Menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
16.7.18 19:14

@Katulik29 tobe taky drzim palecky,at vse probehne tak jak ma a zadari se.....uz by bylo na case videt ty // vytouzene :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.7.18 19:14

@Naty9 tri dny uz je dlouho na to, aby se MS rozjela :think: takze se priklanim opravdu k te nidaci. Budu drzet palecky aby nesla sliznice ven :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.18 19:40

@Katulik29 dekuji moc,a kdyz to nedopadne tak aspon ji mam brzo za sebou a bude driv ovu :) ale pokud se to neustane ani zitra a nakonec to budu mit jeste 5 den tak zacnu byt nervozni asi …jeste me napadlo nemohla mi treba prasknout cysta? K dr chodim pravidelne a nedavno jsem byla i v gennetu a vzdy nic byka jsem v poradku. Ale premyslim nad ruznou variantou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.7.18 19:43

@Naty9 kdyby to byla cysta, to by ti rekli ne? Ale kdyby to nepreslo, zasla bych si na gyndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.18 19:48

@Katulik29 pokud se to do patku nejak nesrovna tak si na gyndu zavolam,muj gynekolog je super. Nebo taky jestli nemam anovulacni cyklus,ja fakt nevim,tak zkusena zas nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.7.18 19:58

@Naty9 ja bych rekla, ze nezalezi na tom, jestli mas ovulku nebo ne, ale i presto ti pri kazde ms odchazi sliznice. Ta se „obnovuje“ kazdy cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.18 20:00

@Katulik29 za par dni budu chytrejsi, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.7.18 20:06

@Naty9 jsem zvedava jak dopadneme :) ale muzu rict, ze ti zavidim, ze to budes vedet driv nez ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.18 20:20

@Katulik29 to ano :) ale jednou dopadneme obe dobre,,jednou se ty ledy prolomit musi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.18 20:21

@Katulik29 jinak si jako tehotna nepripadam,ani prsa neboli nic,vetsinou me pred ms boli a mam je citlive ted nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.7.18 20:33

@Naty9 tak na jakekoliv priznaky je jeste brzy, pokud se jedna o nidaci. HCG se do krve zacne uvolnovat az po dokonceni nidace a navic nejaky ten den trva, nez nastoupa nejaka hladina, aby to bylo poznat na testu, natoz aby to vyvolalo nejake priznaky :) navic kazda zena reaguje na tehu jinak. Nektera ma priznaky uz temer od sameho zacatku a nektera to na sobe pozna az daleko pozdeji, nektere nemaji priznaky skoro po cele tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.7.18 21:11

@Katulik29 ted jsem si vyndala tampon a uz je cisty,,,tak uvidim zitra pres den co se bude dit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.7.18 21:29

Zdravím, chtěla bych se zeptat. Den po menstruaci (1.7.)jsme s přítelem měli nechránený styk a pak další 4 dny taky. Dva týdny na to jsem začala špinit a teď i krvácet :,( miminko moc chceme. Mohl by mi něldo prozradit jestli to může být uhnizďování vajíčka nebo prostě konec a je to normalní menstruace? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.7.18 22:20

@Naty9 tak uvidis :) v den ocekavane bys mohla uz zkusit testik :) tohle byla urcite nidace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
16.7.18 22:22

@stteff ahoj. Muzes prosim upresnit, jak mas dlouhe cykly a jak dlouho ti trva ms? Takhle bez udaju se to tezko odhaduje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí