Nikdo se se mnou nechce bavit?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
28.12.21 23:27

Nikdo se se mnou nechce bavit?!

Ahoj holky, nechapu to, ale jsem člověk ze se proste mě lidi stráni a nemají mě radi.. mám takovou vizáž ze mi už par lidi řeklo ze na první pohled nejsem sympatická 🤷‍♀️Ale mužů za to? Jsem vždy příjemná hodna pomáhající nejvíc jak mužů 🤷‍♀️A chovam se vždy i příjemné, aby si nikdo jiný snad neřekl ze jsem protivna…ale mám takový obličej jako koutky dolu a každý si asi hned mysli ze jsem nepříjemná… pak mám poměrně bohaté rodiče a hodně lidi to asi u nás ve městě ví a už jen proto je na mě každý arogantní a nepříjemný 😞no je to na nic… nevím jak byt s někým kamos a normlalni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
28.12.21 23:34

@Beryta Ahoj, jak tě chápu 8o mě se sice nestraní, ale nemají si semnou o čem říkat nebo co a na druhou stranu jsem i introvert tak se straním i já sama, ale taky nechápu proč to tak je. Vzhled není všechno nezapomeň, já sebevědomí nemám, ale pracuji na tom a říkám si, že krása pomine, ale charakter zůstane a ten je důležitější ;). A že se neusmíváš tak mi hned nepříjdeš protivná, tváříš se vážně a to ty lidi může napadnout právě že jsi protivná. Za to jaký máš obličej fakt nemůžeš a časem potkáš lidi, kteří si tě všimnou. Zkus změnit styl oblékání, zapracuj na sebevědomí a zkus se začít usmívat, když k tomu samozřejmě budeš mít důvod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
28.12.21 23:43

Resting bitch face a introvert je kombinace, co? Mám taky, přátel mám méně, ale aspoň stojí za to. Vdala jsem se i s svoji nastvanou tváří a mam i děti, které ji podědili. :P ne vážně, na YouTube jsou i videa na zlepšení výrazu, třeba kdysi kandee Johnson. Dá se to premalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.12.21 23:53

Ale mě to mrzí! Nikdy jsem nikomu nic neudělala jsem na všechny příjemná a všichni si stejně mysli, ze jsem kráva. Ptz tatka má třeba peníze a já mám asi nehezkou vizáž 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
29.12.21 00:34

Jsem na tom stejně. Prý vypadám od pohledu nafoukaně. A když jsem se snažila trochu usmívat, zvednout koutky, tak jsem v busu zaslechla dvě holky, které se chichotaly, že vypadám, jak magor. Dobrý, ne. :lol: :nevim: Proč musí lidi soudit na první dojem? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.12.21 00:43
@Beryta píše:
Ale mě to mrzí! Nikdy jsem nikomu nic neudělala jsem na všechny příjemná a všichni si stejně mysli, ze jsem kráva. Ptz tatka má třeba peníze a já mám asi nehezkou vizáž 🤷‍♀️

Ne, nemůže za to ani tvoje vizáž, ani peníze tvého otce. Za to se jen schováváš, aby sis nemusela přiznat, že chyba je někde jinde. Možná tvoje vizáž někoho odradí na první pohled, ale je přece dost lidí, kteří tě znají roky nebo celý život a ti přece ví, jakou máš povahu. A jestli ani oni nejsou tvými přáteli, tak chyba bude nejspíš v tom, jak se chováš. Klidně jim může být nepříjemný to tvoje „hodná a pomáhám“, možná jim vadí, že nejsi přirozená. Najdi si kouče nebo psychologa, co ti to pomůže rozklíčovat, ale začni hledat skutečný problém, nesvaluj to vizáž a peníze.

• Citovat
  • Upravit
15332
29.12.21 01:03

Tak nos veselé roušky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
29.12.21 02:52

Problém bývá v tom, jak se vnímáte. Pokud jste přesvědčená o tom, že na lidi působíte nepříjemně, potom vás takovou uvidí. Pokud budete věřit tomu, že vás nemají rádi, i když se hrozně snažíte, potom vás opravdu nebudou mít rádi. Nic víc v tom není.

Znáte Nevilla Goddarda? Ten řekl krásné a pravdivé „Everyone is you pushed out.“ Jinak řečeno - všichni jsou vy vystrčení ven. Prostě vám jen zrcadlí to, co si o sobě myslíte vy sama. Ale ne to, co si myslíte, že si o sobě myslíte - ale co si myslíte doopravdy a máte to uložené hluboko v sobě. Většinou je to něco, co se ve vás usadilo v raném dětství. Změňte to, jak vnímáte sama sebe a s menší časovou prodlevou se to změní i u lidí tam venku…

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to cesta nesnadná, zjistíte o sobě spoustu věcí, které se vám nebudou líbit, budete s tím chtít praštit a nejspíš si i párkrát popláčete. Ale když se vám to povede, tak ten výsledek je neuvěřitelně osvobozující a v každém ohledu stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42189
29.12.21 06:05

Myslím, že nejdůležitější je být přirozená. Žádný změny, do kterých by ses musela vyloženě lámat. A taky to může být tím, že jsi mladá a moc to řešíš, já zamlada řešila věcí, že teď si myslím, jak jsem byla blbá 8o Co mě ve 20 trápilo, mě teď buď rozesměje nebo je mi to putna. A říkám to furt, smysl pro humor se šikne vždycky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15105
29.12.21 07:36

Máš manžela, deti. Takže sama nejsi. Jestli bydlite někde na malém městě, tak jo. Lidi si tam závidí i nos mezi očima. A jestli máš ještě zvláštní vzhled.. Neřeš to. Užívej života jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.12.21 10:25

Nejraději bych požádala o fotku. :mrgreen: Znám pár holek, co mají koutky dolů, nos nahoru, takže to působí nafrněně, ale nějaký zájem a spokojenost přece z toho obličeje vyzařuje, stejně tak jde poznat jasná otrávenost. Je možné, že určitou váhu má i bohatství rodičů, to by možná pomohlo se odstěhovat, dostat se do nezasvěceného kolektivu, začít se seznamovat bez předsudků. Už máš partnera a děti? Nebo máš možnost opustit vaše město a začít jinde? Mně to strašně pomohlo a to si troufám říct, že od pohledu nevypadám naštvaně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
29.12.21 20:33

O mě se říkávalo, že jsem nafoukaná. Protože jsem prý chodila s nosem nahoru. Jakože doopravdy, ne přeněseně. A přitom já vždycky trpěla nízkým seběvědomím a tohle jsem se naučila jako obranný štít. Že si na mě nikdo nedovolí, když budu mít přísný výraz ve tváři. :dance: Výraz si zachovávám stejný, ale jak začnu mluvit, přísnost je ta tam. I třeba na lidi, které potkávám častěji a zdravíme se, používám bud´ úsměv nebo aspoň přirozeně příjemný tón hlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
29.12.21 20:36

@řehořice :mrgreen: Hezky jsi to napsala. Akorát jsem si musela vygooglit, jak ten výraz vypadá. (Ta první tři slova) ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová