Jsem ta z mála, co nikdy nebude mít orgasmus?

Anonymni
16.9.08 21:21

NIKDY JSEM NEMĚLA ORGASMUS

zdravím všechny a prosím o radu,nebo já ani nevím o co - spíš názor? Je mi 28let.Sexuální život mám od 16let a vystřídala jsem partnerů 6. Posledních 8let mám stálého partnera (6let je mým manželem). A ani s jedním z mužů jsem nikdy neměla orgasmus a neměla jsem orgasmus ani sama se sebou - myslím tím žádný orgasmus-ani klitoriální,ani vaginální.. za „mlada“ :-) jsem masturbovala,ale nikdy mě to tak nějak „nechytlo“ a ať mi ruce upadnou:-))posledních alespoň 7let nemastubuji vůbec - prostě mě to nebaví a aby se mi to líbilo k tomu potřebuji prostě chlapa..:-) Jinak ale sex mě bavil vždycky a není nic hezčího než milování s osobou mi nejbližší a nejmilovanější - manželem..i když to není zakončené tak jak by mělo - vzruším se snadno,milování mě baví,nebráním se ničemu…ale orgasmus nikde - do nedávna jsem to nechávala být s tím,že jsem asi mladá…jenže už zas tak mladá nejsem a kurňik už bych ho FAKT chtěla…no aby to mělo smysl tak asi tak nějak popíši co cítím-doufám,že nebudu pochopena jako ukájející se netový ouchylák…jak jsem psala vzruším se snadno a když mám chlapa v sobě tak cítím pocity opravdu příjemné :oops: :) nicméně orgasmus to prostě není - několikrát se mi stalo že se dělo něco víc-když jsem na muži seděla a pak párkrát při misionářské poloze když byl hodně nakloněný na mě - cítila jsem,že by tedy pan orgasmus přišel,ale nějak si to rozmyslel a ty zvláštní a silné pocity prostě najednou přestaly…v manželovi snad chyba není - snaží se a ví o tom,že orgasmus jsem neměla-nepředstírám nic - ví kdy se mi zdálo že to bylo skoro ono a snažíme se - ale prostě zatím nic..Při orálním sexu nebo při hlazení je mi příjemně,ale to mám pocit že by mě mohl hladit dva roky a nic…můžete mi nějak poradit jeslti jste to měly podobně a pak najednou TO přišlo nebo jsem bohužel ta z mála co nikdy mít orgasmus nebude? jenom ještě dodám,že děti nemám (snažíme se - relativně dlouho-příčina neplodnosti nezjištěna) a o tom že si mám nejříve sama zjistit co se mi líbí jsem četla a zkoušela praktikovat-ale prostě mě to FAKT neba - leda i s manželem a to jsme kde jsme byli - může hladit a oralovat:-) hodinu a nic - pěkný to jo..ale jinak…s vibrátorem apod. zkušenosti mám/máme - ale zase - prostě pro mě není nic lepšího než manžel :oops: :D a nechci z našeho milování udělat hondbu na orgasmus a za každou cenu si „tam“ něco cpát a zkoušet co to udělá…asi je to nesrozumitelné a moc naturální-omlouvám se, píši jen pocity a doufám,že poradíte - herňajs já o tom pořád čtu a nic.. :twisted: :) díky moc dámy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.9.08 21:35

Nevím, jak ti poradit…
Já osobně mám orgasmus málo kdy, to už musí joo být, abych měla. Pomáhá mi při vaginálním styku zároveň dráždění na klitorisu, A to ještě ne vždy. Kolikrát do toho bušíme jak králíci, div muž nevypustí duši a nic, a pak jindy stáčí párkrát se otřít při poloze na koníčka a je to. Nebo při poloze v kleče ze zadu. Já to o sobě vím že jsem jiná a asi ani normální nebudu :-).. Chce to asi pořád zkoušet dál a dál.. Nebo jsi holt z těch několika % co orgasmus mít nikdy nebudou…a nezbývá než se s tím smířit…

• Citovat
  • Upravit
22163
16.9.08 21:40

každá rada těžká! ale výzkumy jsou takové, že ženy potřebují dráždění obojí jak vaginální tak na klitorisu.. asi by to prostě chtělo vyzkoušet vše! pomocí např. různých pomůcek nejdřív zjisit sama na svém těle.. jestli ti něco bude příjemnější… a pak si promluvit s přítelem. drž se! věřím, že se to poddá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.9.08 21:46

Děkuji za odpověď - je pravda,jak píšeš,že když se mi zdálo že by se něco mohlo dít tak to taky jednou byla taková rychlovka u TV :oops: :D no nedělám z toho tragedii, jsou horší věci než nemít orgasmus-jen mě tak napadlo jestli mi někdo nenapíše recept - jako třeba
Ingredience:
postel
sprcha
1× manžel

za společného sprchování přivedeme atmosféru plnou sexu a za včasného přesunutí se do postele začneme za stálého míchání se 20minut třít o manžela v úhlu 20stupňu......:-))))))

cha cha ještě že si ze všeho furt dělám srandu-ještě není tak zle:-)
každopádně děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
20656
16.9.08 22:48

Milá anonymní,
tvůj recept mě vážně pobavil - v dobrém :-) za takový recept by ti utrhala ruce kdejaká žena, ale mám obavu bohužel, že takový není.
Sama jsi psala, že víš, že nechceš uspořádat honbu za orgasmem ale je to určitě hodně těžké nemyslet při milování, jestli tentokrát UŽ náhodou… a sledovat své pocity a v okamžiku, kdy je něco jinak než obvykle, se na to zaměříš a najednou je to fuč… tohle se mi raky párkrát stalo a to netrpím nedostatkem orgasmů. Nevím co poradit, snad jen vytrvat v milování se s manželem a užívání si toho krásného, zkoušení nových věcí a možná že právě nečekaná a neplánovaná rychlovka ať už u tv nebo kdekoliv jinde přinese kýžené ovoce :oops: :D

Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
16.9.08 23:01

ahoj,
pokud bych měla mluvit ze své zkušenosti, tak jsem s tím měla problémy po lécích, co jsem musela brát delší dobu. TAkže i vím, jak se cítíš. Člověk je nadržený, ale ve finále kde nic tu nic. Je to dost frustrující. Druhá věc je taková, že kdybys byla frigidní, tak by ses asi těžko vůbec vzrušila, takže tu naděje je :!
U některé ženy stačí jemnost a některá potřebuje tlak. Takže zkusit třeba být nahoře a určovat si to sama. Nebo je nutné do toho víc zapojit psychiku, jakože se navnadit nějakou hrou, nebo v hlavě fantazií. Zabojovat proti stereotypu, neřešit orgasmus, spíš vymyslet novinku - jiné místo, jiné oblečení, prostě zaměstnat hlavu. U žen to jde přes psych.prožívání, takže začít u toho.
Myslím, že nejlepší bude zajít za profíkem a ten z rukávu vysype nápady a nějakou pomoc. Jistě má spousty zkušeností s podobným problémem.
Přeju, aby to jednou přišlo a hurá do boje :D

ps: a kdyby to i tak nešlo, tak nepropadat panice a užívat si mazleníčko a podobné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.9.08 23:08

Mila anonymní :) Co není, může být, neboj. Máte fůru a fůru času.
S intimnem se mi svěřovat moc nechce (co si budeme povídat s Kunhůtkama se jedná o náročný logistický úkol :o), ale myslím, že čím větší důvěra a láska mezi partnery a čím větší poznání nejen toho druhého, ale i sebe, tím lepší milování. Hodně se to změní i po dětech a hodně udělá manželský sex (ten kdyby mi někdo popisoval v dobách největší zamilovanosti, asi bych ho hnala jako největšího blázna). A dost taky pomáhá se tím neptrápit, nečekat na orgasmus jako na něco nejdůležitějšího na světě. Protože když na ten vrchol čekáš, když ho vyhlížíš, schovává se mizera někde v nedohlednu…

Chci ti poděkovat. Dneska odpoledne jsem nebyla schopná ničeho, jen jsem psala do diskuse o kočičích jménech - a teprve tahle dikuse mi sebrala tu otrávenost z kauzy Markýsek a dala mi elán pustit se do práce. Díky ti!!!!

Díky!!!!!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
17.9.08 03:34

Z vlastní zkušenosti vím, že absolutně nejsilnější orgasmus mám při dráždění klitorisu vibrátorem (doufám, že si to nepřečte můj manžel :-) ) … tak to zkoušej, snad to jednou přijde … z diskusí z kámoškama jsme došly k závěru, že většina z nás dosahuje orgasmu klitoridálního lehčeji než vaginálního, tak se soustřeď na klitoris a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.08 08:46

Mila anonymni,je mi 25,vystridala jsem tri muze,s poslednim jsem 6 let.Nikdy jsem s zadnym nemela orgasmus a to musim rict,ze muzi meli od te nejmeni velikosti az po tu neobvyklou a obrovskou…Nikdy jsem to nejak nersila.Po porodu se stalo to,ze kdyz si delam hezkou chvili ja sama,mam behem chvilinky jak klitoralni,tak vaginalni orgasmus.Nikdy jsem si „to“nedelala" jakoze bych si trela klitoris,ale proste sprchou.....vzdy jsem dosahla jen klitor.orgasmu a prave po tom porodu je to uplne........no uplne o nicem jinem a nejhorsi na tom je,ze me to bavi vic,jak cele milovani…ale kazde ma sve krasne.Zkus sprchou drazdit klitoris a hraz a uvidis,ze se urcite brzy vysledek dostavi…Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
43040
17.9.08 09:05

Po čerstvé kauze Markýsek bych byla trošku opatrná do takovéhle diskuse něco psát. Je to napsané docela věrohodně, ale dovedu si představit, jak se nějaký puberťák dobře baví, když čte nejrůznější rady, jak si děvčata mají honit klitoris. Škoda, že je pisatelka anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.08 09:26

Ja se Anonymni autorce nedivim, ze je anonymni. Me by se o tomhle taky nechtelo diskutovat, kdyz me tu dost lidi zna. :oops: :oops:
Mila Anonymni, asi to chce vazne zkouset. Ja mam orgasmus pouze kdyz lezime s manzelem na boku, on do me vstupuje zezadu, ja mam kolena u sebe a drazim si pri tom kritoris. :nevim: Jinak mi to proste nejde. Jeste poloha zezadu je dost prijemna, ale neni to uplne to prave. Zkouseli jste treba cist eroticke povidky nebo koukat na film? To taky pekne navnadi. :wink:
Jinak co vim, tak se to nekomu vazne podari az po porodu, tak neves hlavu a zkousejte! :) Drzim palce!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.9.08 10:29

Já pociťuji náznaky orgasmu při poloze na koníčka a ze zadu. Prostě když se muž tře o horní část stěny. Co třeba vyzkošet při sexu který úhel je tobě nejpříjemnější?

• Citovat
  • Upravit
14015
17.9.08 14:06

Mě teda v první chvíli, právě v souvislosti s Markýskem napadlo, že to musel psát chlap, jak je to vtipné :lol: . Že je sex po dětech o něčem zcela úplně jiném, to povtvrzuju. Předtím mi do toho nikdo nekecal, ani neječel ze spánku, že chce podat dudlíka :lol: .
A je vidět, že se na mně to mateřství podepsalo celkově, protože když jsem v předchozím příspěvku četla, že se muž má třít o horní část stěny, tak první, co mě napadlo, bylo, že mi takhle přece odrbe celou malbu :lol: (nehledě na to, že k čemu by mi něco takového bylo 8O …).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
17.9.08 15:43
Len-til-kah píše:
Mě teda v první chvíli, právě v souvislosti s Markýskem napadlo, že to musel psát chlap, jak je to vtipné :lol: . Že je sex po dětech o něčem zcela úplně jiném, to povtvrzuju. Předtím mi do toho nikdo nekecal, ani neječel ze spánku, že chce podat dudlíka :lol: .
A je vidět, že se na mně to mateřství podepsalo celkově, protože když jsem v předchozím příspěvku četla, že se muž má třít o horní část stěny, tak první, co mě napadlo, bylo, že mi takhle přece odrbe celou malbu :lol: (nehledě na to, že k čemu by mi něco takového bylo 8O …).

Lentilko - parádní komentář :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.9.08 16:59

Ahojky, já vím, že tento dotaz se sem nehodí, ale zajimalo by mě o jakou kauzy Makzek se jedná? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí