Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer všem
Ženský máte někdo zkušenost s balíčky objednanè přes aplikaci Nike.com?Objednali jsme v květnu, zaplatili v Eurech, čekali, nic nepřišlo a v emailech byl jen mail, kde stálo, že po posledním pokusu doručení byl balíček vràcen odesílateli ![]()
Paradox je ten, že ani v objednávce nebylo napsáno, která dopravní společnost ho přiveze, nepřišlo ani od žádné přepravní společnosti avizo, že ho přiveze-nic, ani sms, ani mail…ani to, že by byl někde uložen
Prostě jen v historii doručování jsem přečetla, že zásilka byla vrácena…A že by mi teda Nike vrátil peníze? Taky nic
Nechàpu…Jejich aplikace-nikde žádný email, na který by člověk mohl napsat-volat můžete někam jen anglicky…no nechàpu ![]()
Sorry za výlev, objednáváte taky někdo přímo z Nike.com?Jaké máte zkušenosti? Která přepravní společnost vozí zásilky? ![]()
@Ditta77 jeden čas, co vím to vozila UPS a byl v tom popravdě dost chaos, ale pokud to vrátili, tak ti to stejně moc nepomůźe
@welovefashion píše:
@Ditta77 jeden čas, co vím to vozila UPS a byl v tom popravdě dost chaos, ale pokud to vrátili, tak ti to stejně moc nepomůźe
Díky, jà jsem si toto přesně myslela, že UPS
Vím, že mi to v tuto chvíli nijak nepomůže, chtěla jsem to vědět proto, abych se při objednàvání čehokoli vyhnula téhle společnosti-protože jestli je u nich normální praxe-že nedávají žádné avizo předem, že budou doručovat, ani nemají úložní místa-jenom někde párkrát zazvoní a pak to vrátěj odesilateli-tak to pŕece neni normàlní ![]()
@Ditta77 vím, źe býval problém, źe Nike tam nedával telefonni čìsla příjemce, ale je to už přes 4 roky…tak je divně, ze by se nic nezměnilo