Nikomu nesednu, co mám dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jennifer99
12.2.19 22:15

Nikomu nesednu

Ahoj :kytka: :kytka: :kytka:
Je mi 33, dospělá ženská :srdce:
Nemám ale žádné kamarádky. Jednou, kdy jsem se kamarádila s bývalou kolegyní tak mi řekla že se semnou začala bavit, protože jí mě bylo líto, protože jsem pro všechny ostatní byla totální pía 8o :? No a to jsem od základky, protože se semnou nikdo bavit nechce.
Prostě chováním, že tak působím, asi namyšleně :think: ale já si tak nepřipadám, klienti mě maji rádi že jsem milá :nevim: a i já osobně jsem hodná, ráda pomuzu, poradím :roll: :nevim: jednou mi i ta kolegyně řekla že jsem moc hodná :srdce: tak já nevím :nevim: co mám jako změnit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
12.2.19 22:17

Zeptala bych se nejakyho chlapa v okoli. Chlapi jsou casto uprimny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.2.19 22:17

edit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.2.19 22:19
@Anonymní píše:
Ahoj :kytka: :kytka: :kytka:
Je mi 33, dospělá ženská :srdce:
Nemám ale žádné kamarádky. Jednou, kdyjsem se kamarádila s bývalou kolegyní tak mi řekla že se semnou začala bavit, protože jí mě bylo líto, protože jsem pro všechny ostatní byla totální pía 8o :? No a to jsem od základky, protože se semnou nikdo bavit nechce.
Prostě chováním, že tak působím, asi namyšleně :think: ale já si tak nepřipadám, klienti mě maji rádi že jsem milá :nevim: a i já osobně jsem hodná, ráda pomuzu, poradím :roll: :nevim: jednou mi i ta kolegyně řekla že jsem moc hodná :srdce: tak já nevím :nevim: co mám jako změnit?

jednoznačně vyměň kolegyni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
12.2.19 22:23

Buď sama sebou.
Nikomu se nesnaž za každou cenu přibližovat.
Když zůstaneš sama sebou a budeš si sama sebe vážit, ty správný lidi přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
12.2.19 22:28

No já nevím, jak se chováš ve skutečnosti. Je divné, že od základky dosud jsi nenavázala žádné přátelství. Neděláš třeba příliš chytrou? Nebo můžeš i být nepříjemná, i když si to neuvědomuješ. Proč tě tak kolegyně otitulovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
12.2.19 22:29

@babice Do dělala doposud a nic :nevim: Pochybuji, že tolik let jí „míjeji“ ty správní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
12.2.19 22:31

@vejilka
Třeba se moc snaží se „zavděčit“. Za každou cenu se někomu přiblížit …
Proto jsem psala, aby byla sama sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.2.19 22:57

Zkus se mít víc ráda. Najdi si něco, co tě bude bavit. Na lidi se vykašli. Občas zkus někomu, kdo je ti příjemný navrhnout zajít pokecat na kafe, tedy, jestli ráda s někým pokecáš. Někdo to nemusí, možná jsi jen introvert, co neví jak na lidi a moc křečovitě se snaží. Buď upřímná a vyjadřuj své city - že se cítíš odstrčená, že chceš společnost, ale ne aby to bylo téma každé ho hovoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
13.2.19 14:09

Jak kdybych to psala já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie