Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi taky 39 a takove myslenky teda nemam.planu do budoucna mam dost a chlapi se za mnou otaci porad.chce to myslet pozitivně.
@Anonymní píše:
Je mi 39. Lepší už to nebude, vše v životě co jsem chtěla mám splněno![]()
Už to půjde jen z kopce. Žádný chlap už se za mnou neotočí, už přijde jen tělesné stáří a pak smrtmáte někdy taky takové depky?
takove myslenky nemam, ale pobavilas me ![]()
taky jsem uz papirove stara, nastesti mi kazdy hada o 10 min a i se tak mentalne citim. telo sice sem tam visi vic, nez by melo, ale to se stava i lepsim lidem
![]()
co zkusit neco, co by te lakalo, nov konicek nebo novy uces?
Ano - potřebuejš vcelku důkladnou revizi svého přístupu a najít si nějaký použitelný smysl existence. Protože jinak skutečně skončíš v depresích. Je to tvůj klíčový úkol pro nejbližší roky a desetiletí.
@Anonymní píše:
Už to půjde jen z kopce. Žádný chlap už se za mnou neotočí, už přijde jen tělesné stáří a pak smrtmáte někdy taky takové depky?
Věkové jsem na tom podobně taky na mě přijdou černé myšlenky že to nejlepší mám za sebou člověk byl mladý hezký zvykl si na to…myslela jsem že nikdy nezestarnu
ouha stárnu.Ale nedávno mě balil mladý kluk takže to nebude tak hrozné
…Všichni stárneme.
No, tohle nemám. Naštěstí moje stěstí není zavislé na tom, jestli jsem atraktivní pro cizí chlapy. Zalezi mi na tom, abych mela spokojene manzelstvi a byla zdrava ja i rodina. I kdybych byla sama, jsou snad chlapi, co jim je taky okolo 40 a urcite si neprijdou za neatraktivní. Naopak. Maji pupky jak v 6. mesici, ale i tak maji sebevedomi vysoko ![]()
Kdo se o sebe pravidelne stara, cvici a nezere jako polskej vlak Druzby, obavat se veku zase tak strasne nemusi.
Je ti 39. Mymu dedovi 87. Po smrti babicky si nasel pritelkyni a uziva si zivota. Kdyz to dokazal on, nevim, proc ne ty…
Akorat si kazis mladi. Protoze 39 fakt neni jeste cas myslet na rakev a pisen na pohrbu.
@Anonymní píše:
Pokud jsi tak úspěšná, že v 39 letech už máš vše po čem jsi toužila, tak vůbec nevidím důvod k takovému přístupu k životu. Pokud chceš, ať se za tebou muži otáčejí, tak podle toho musíš vypadat. Atraktivní můžeš být i v 60-ti, když se budeš o sebe starat. Co nějaký nový koníček. Co tě baví? Co bys ráda zkusila? Vždycky je něco… ![]()
@lolink píše:
Je ti 39. Mymu dedovi 87. Po smrti babicky si nasel pritelkyni a uziva si zivota. Kdyz to dokazal on, nevim, proc ne ty…Akorat si kazis mladi. Protoze 39 fakt neni jeste cas myslet na rakev a pisen na pohrbu.
štěstí přeje připraveným
@Anonymní píše:
Mám, ale ja dlouhodobě trpím depresí. Stáří mě děsí, už tak od 20 let
když to na mě přijde, snažím se myslet na to, že ty myšlenky mi dává nemoc. Ale vím, jak ti je, radu bohužel nemám. Samotné by se mi hodila.
Jsem o malinko starší než ty a je pravda, že někdy je mi taky líto, že mladí je nenávratně pryč, kdyz kouknu do zrcadla je mi občas divné, že najednou vidím paní středního věku a ne mladou holku… Deprese se z toho nemám, život mě pořád baví, mám skvelou rodinu, dobrou práci a chlapi se za mnou sem tam ještě otočí ![]()
V 39 budu mít 4 letého špunta a další děti na SŠ a ZŠ a doufám že hlídací prarodiče budou stále fungovat a budeme mít zase s manželem možnost trávit čas ve dvou. Tou dobou budu zase začínat pracovat,takže nudit se určitě nebudu. Jsem zvědavá co v sobě objevím,je čas na pěstování zájmů. Myšlenky na stáří a rakev určitě mít nebudu. A propo nevím proč bys neměla už být atraktivní. Já jsem se v 35 vdávala. A teď po porodu o sebe musím dbát, žádné usínání na vavřínech.
@Annabela11 píše:
Věkové jsem na tom podobně taky na mě přijdou černé myšlenky že to nejlepší mám za sebou člověk byl mladý hezký zvykl si na to…myslela jsem že nikdy nezestarnuouha stárnu.Ale nedávno mě balil mladý kluk takže to nebude tak hrozné
…Všichni stárneme.
Takovej frajírek mladej libovej, s černejma brejlema a bílou špacírkou co? ![]()
Je mi 39. Lepší už to nebude, vše v životě co jsem chtěla mám splněno

máte někdy taky takové depky?
Už to půjde jen z kopce. Žádný chlap už se za mnou neotočí, už přijde jen tělesné stáří a pak smrt