Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Áčka jsou v pohodě. Ale měla bys s sebou mít nějakou silnou asertivní osobnost, která autům rozumí. Mají skvěle promakané obchodní techniky, tak abys neodjela s autem, které nechceš.
@Celina píše:
Z Áček ani tříkolkuprojeď si recenze
Ty máš osobně nějakou zkušenost?
@Čičorečka Ja mam, sice zprostredkovanou od dobre kamosky, ale i tak… naprosty souhlas s @Celina.
Máme z aček, ale je fakt, že manžel autům rozumí a tak si vyjednal dost velkou slevu, protože auto nebylo ve stavu, jaký se snažili prodat.
Pak si tam kupoval i taťka a to bylo všechno tak na dlouhé lokte, že už nikdy víc. ![]()
@Celina píše:
Z Áček ani tříkolkuprojeď si recenze
Kolegyne problem nemaji. Je fakt, ze slo asi o rok stare auto.
Jediny problem ma, ze si to pujcuji decka, tak by potrebovala druhe.
Kupovala v Brne. Rikala, ze solidni jednani, pristup.
@Rive já bych tam také nekoupila, ale kupovali teď přítelovi rodiče, přijeli, koupili, odjeli - akorát po zaplacení
dostali papír, kde bylo napsáno, že měli s sebou automechanika - neměli a že kape olej - takže moc férové jednání to není
Ja si ted v lednu nechala dovezt z Nemecka auto. Prodejce si myslel, ze nas odr.be, ze neumime pocitat, trosku adrenalin. Pak uz jsem litovala, ze jsem nesla do AAA u nas. Ale uz je to prepsane. Ale museli jsme se rozcilit, rict, jestli nedodrzi umluvu, at si auto strci za ucho.
Protoze je to automat, mensi auto, primo pro mne dovezene a tezko by se mu prodavalo.
Nastesti mam muze, ktery se nenecha zastrasit prodejcem.
Příspěvek upraven 12.02.19 v 08:56
@stinga jo, oni celkově prodají to auto s tím, že je to vlastně úplný šrot, nic na něm nefunguje a reklamace není možná ![]()
Ahoj. Tohle je pro nás také zrovna aktuální téma. Také budeme kupovat vůz a také koukáme na AAA bazar. Chtěli bysme škodu RV max 2014 v automatu. Neustále o tom mluví v televizi,jak auta neodpovídají popisu a zákazníci jsou podváděni. Jenže dle mého si málokdo může dovolit koupit nový vůz. Moje sestřenice si teĎ přivezla auto z Německa a také naletěli. Koupili si Volvo v automatu a musí vyměnit převodovku. Myslím si,že mnohdy nepomůže ani mít s sebou mechanika,protože to by musel auto dát na zvedák a nevím,co ještě. A těžko říct,jak se pak dá domluvit v bazarech ohledně skrytých vad.
No a co říkáte na to koupit tam třeba auto a hned jet do servisu na celkovou prohlídku a eventuelně si pak stěžovat na skryté závady ? Jak jinak to může člověk dělat ? Inzeráty můžou mit stejně skryté závady jako v bazaru jako všude… ![]()
@alliena Tak pokud se nejedná o nějakou naprostou raritu, tak nejlepší auta seženeš u autorizivoaného dealera té konkrétní značky, a to i jako ojetinu. Navíc snaha zákazníka odrbat je u autorizovaných značek žádná, nebo minimální. Pro ně je důležité, abys u nich byla spokojená a jezdila k nim na servis, na kterém dnes vydělávají víc, než na prodeji aut. Pro ně to tedy prodejem auta nekončí, jako v bazaru, ale naopak začíná.
@Otazkar píše:
No a co říkáte na to koupit tam třeba auto a hned jet do servisu na celkovou prohlídku a eventuelně si pak stěžovat na skryté závady ? Jak jinak to může člověk dělat ? Inzeráty můžou mit stejně skryté závady jako v bazaru jako všude…
To v každém případě. Takhle by to bylo nejlepší,ale těžko říct,jak se pak stavějí k těm skrytým vadám.
Asi takhle, jelikož jsem z oboru, tak do áček bych poslal pouze své nepřátele.
Pokud se tam dá vybrat auto, a v tom množství samozřejmě dá, tak bude vždycky předražené…
Bohužel, lidi věří i lživé reklamě a tak budou vždy v prodeji i ve výkupu, úspěšní…
Manželka tam chtěla jet, taky. Musel jsem pohrozit skoro rozvodem a auto rychle sehnat jinde…
Pokud nemáte trochu víc času, popřípadě známé, tak Vás upřímně lituji…
Abych také něco doporučil, existují i různá fóra, kde se dá také sehnat lépe, než v bazarech typu acek. Jenže to chce opět čas a trochu rozumět autům… Tedy začarovaný kruh trochu…
Mám několik známých, co se pohybujou v automobil. průmyslu a AAA rozhodně nebrat. Jsou to podvodníci, předražená auta, stočené km, neřeknou skryté vady.