Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ano, moje mamka, už by na to nikdy nešla, některé nitě jí sklouzly a udělaly boule a složitě hledala lékaře, který jí to opravil.
@žabička1 píše:
Maminky, máte zkušenosti některá z kosmetickým zákrokem „Miniinvazivní niťový YES lifting“?![]()
Když už, tak bych šla raději na normální face lifting obličeje.
@žabička1 píše:
Maminky, máte zkušenosti některá z kosmetickým zákrokem „Miniinvazivní niťový YES lifting“?![]()
Ted jsem 2 tydny po nem. Je mi 35. Byla jsem v BeElliteClinic u Dr. Kafkove na Aptos nitich. Ten efekt je veliky, necekala jsem to, mam uplne vypnuty oblicej, sklesle tvare jsou vytazene na jablicko, takove ty faldiky po stranach od pusy a niz jsou pryc!! Jediny co, tak na tvarich mam nerovnosti a propadliny, vsude pisou, ze po par dnech zmizi, doufam ze ano, pak by to bylo dokonale. Rekonvalescence - peklo. Jidlo jen tekuty - min 1 tyden, MANA drinky zachrana, mluvit jsem nemohla nekolik dnu, zadna mimika, porad v masce, clovek nemuze ven a ani nikoho nepozve k sobe. Urcite 14 dnu doma, nepocitejte ze zvladnete pracovat a bezne fungovat. Ale ten efekt je super ))))
Příspěvek upraven 23.01.20 v 02:10
Tak teď jsou to 3 týdny a… jedna strana sjela trochu dolu ihned po tom, co jsem začala zkoušet normálně fungovat, jíst a používat mimiku. Jsem objednaná na konzultaci k jinému lékaři, který tento zákrok provádí, napíšu po konzultaci
Příspěvek upraven 23.01.20 v 02:04
@wllthwsp píše:
Tak teď jsou to 3 týdny a… jedna strana sjela dolu ihned po tom, co jsem začala zkoušet normálně fungovat, jíst a používat mimiku. Jsem objednaná na konzultaci k jinému lékaři, který tento zákrok provádí. Uvažuji o reklamaci, pokud to o polovinu opadne, tak to za ty peníze (24.000) a hlavně za to utrpení… vůbec nestojí (((( napíšu po konzultaci
bolelo to? Jaká je vlastně životnost těch nití?
Aplikace v 49letech. Mám „perlové“ nitě, 7 a 7 na každé straně. Efekt velmi dobrý (ale ne zázračný). Bolest snesitelná (znecitlivující krém). Pak dva dny moc nejde kousat, trochu bolí, ale opět dá se to vydržet. A normálně fungovat, chodit do práce. Asi týden místy malé modřiny (lze překrýt makeupem). U mě vše ok, kamarádka měla u jedné nitě malý hrbolek na tváři, ale po cca 3 měsících se vstřebal. (Nitě se vstřebou do půl roku a pak místo nich vytvoří tělo vlastní kolagenové struktury, díky kterým efekt přetrvává).
Shrnutí: stojí to za to, efekt viditelný, ale zázraky nečekejte. Délka přetrvání efektu podle použitého materiálu, jsou různé „stupně“ liftingu a měl by trvat min. 1,5 - 2 roky, předpokládám že vše bude velmi individuální.
@Burj Chalifa
Ne nebolelo, zákrok v anestezii, potom 3 dny se prostě nehýbeš, protože víš, že nesmíš a při každém pohybu ti to připomene. Pocit vložené bolesti to nebude. Spíš psychicky a fyzicky je to náročný, a to hodně. Mimochodem, jsem se trochu uklidnila, těžko jsem mohla očekávat, že to zůstane přesně jak bez pohybu. Asi je to psychika… teď si zas říkám, že je to dobrý, uvidíme časem, konzultaci ruším.
Anonyme, znecitlivující krém?? Při propichování a prošívání tváří jak látky?? Noo.. tak klobouk dolu, to bych potřebovala pleny. Neumím si představit. Zvláštní, že i do práce. Asi různé zákroky, ale i tak…
Obnovuji diskuzi. Má někdo další zkušenosti s liftingem mezonitěmi? Moc díky. 🙂
Ahoj holky, obnovují diskuzi. Je mi 37,mam spodní část obličeje trochu uvolněnou. Chodím na botox a občas i výplně a moje dr mi doporučila mezonite. Ona je sama ma a ve 43 má opravdu krásne vyply obličej. Jen se bojim komplikací. Ale ta povolena kůže mi vadí
,máte někdo čerstvou zkušenost?
@Leni_2019 píše:
V tak mladem veku snad nikdo nepotrebuje lifting, ne?
Jak komu, ale pokud někdo jede v botoxu a výplních, tak ten kontrast vůči povislé kůži na tvářích působí nepěkně, a paradoxně o to víc zestařuje a ještě navíc zošklivuje.
Takže tady by to bylo pro tazatelku logickým krokem, aby se to vybalancovalo, ale chce to profíka, aby pak člověk nedopadl jako některé celebrity…
Já třeba za sebe můžu říct, že mi ty tváře začaly klesat už před třicítkou, no, mám takový blbý typ obličeje třeba jako Lily James, tam je to prostě vidět dřív než u „véčkových typu“.
Ve čtyřiceti budu asi vypadat jak důchodkyně, no. ![]()