Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat jesli tady někdo sbírá kody, když to chci poslat třeba kody od šamponů, jesli stačí ty kody jen nalepit nebo jestli musím poslat i ty obaly
Ahojky,
kody stačí jen na lepit, jen u dražších výrobků chtějí i krabičky. To jsou třesba krémy na obličej. Stávalo se prý, že lidi v krámě z krabičky servali kód. Tak proto. ![]()
Holky, řeknete mi některá… Už jsem se setkala, že maminky je shání. Když jsem se na stránky Nivea dívala, nic podrobnějšího o tom kluku jsem nenašla. Můžete mi říct, která je sbíráte, k čemu pak slouží a co klub Nivea obnáší? Díky ![]()
@LL Tak je to tři roky stará diskuze, není možný, že už je sbírání dávno ukončené? Já o tom vůbec neslyšela ![]()
Ne, ne, Nivea kódy jsou v kurzu pořád
Měním DM kupónky a některé maminky za ně chtějí Nivea, takže to ještě pořád frčí ![]()
O nivea kodech najdeš něco na www.nivea.cz. Dá se tam zaregistrovat do klubu a sbírat kody, to jsou čárové kody z produktů firmy Nivea. A za ty jsou body a ty se dají pak vymněnit za odměny. Vše je na jejich stránkách pěkně popsané. A maminky, co si říkají o body, tak vlastně berou ty čárové kody z jejich produktů. Ale u nás se dají využívat pouze české produkty.
Tak já jsem asi pako
Ale nenašla jsem to tam. Na www.nivea.cz vůbec nic. Předtím jsem hledala na klub.nivea.cz, tam je, jak se tam přihlásit a tak. Ale zajímalo by mne jaké výhody to nabízí - jestli třeba nějaké slevy na výrobky, nebo co jsou ty jejich odměny a hlavně za kolik kódu se to vůbec vyplatí. Jako, jestli stačí 2 krémy nebo to člověk musí sbírat 3 roky
O těch odměnách tam píšou, ale nic konkrétního a člověk se nejprve musí zaregistrovat a k tomu jim musí poslat 4 EAN kódy. Já bych se zaregistrovala, ale zajímá mne, jestli to stojí za to, tam ty kódy poslat nebo je mám raději vyměnit ![]()
Záleží jak moc kupuješ Nivea produkty. Pokud máš větší spotřebu, tak se to vyplatí. Některé výrobky, jako mýdlo má hodnotu jednoho bodu, dětský sprcháč, třeba 3 body, a jsou i luxusnější výrobky, které mají třeba hodnotu 8 bodů. Teď přesnou hodnotu jendotlivých výrobků neznám. Dřív se stačilo zaregistrovat, že je teď potřeba poslat nějaké eman kody nevím. No pro představu, třeba župan před pár lety byl za 150 bodů, ale třeba růčník za 60 bodů, taštička za 20 bodů apod. Momentálni nabídku nevím. Nějak nebyl čas to sledovat.
@lulolalu píše:
http://krinolina-prettywoman.blogspot.cz/…ea-klub.html
hele koukni zde
Holky, moc děkuji za informace, přesně to jsem chtěla vědět. Co mají za odměny a za kolik bodů. Teď vím, že bych to sbírala hodně dlouho, požívám Nivea hlavně pro malýho, ne pro sebe, takže jestli je třeba ten mycí gel za 3b, tak to nemá cenu. Ještě jednou díky!!!
@LL píše:![]()
![]()
Holky, moc děkuji za informace, přesně to jsem chtěla vědět. Co mají za odměny a za kolik bodů. Teď vím, že bych to sbírala hodně dlouho, požívám Nivea hlavně pro malýho, ne pro sebe, takže jestli je třeba ten mycí gel za 3b, tak to nemá cenu. Ještě jednou díky!!!
a nechceš nějaké kody prosím prosím darovat? byla by jsi zlatá ![]()
@lulolalu píše:
a nechceš nějaké kody prosím prosím darovat? byla by jsi zlatá
Já teď ale žádné momentálně nemám, měním s maminkami za DM kupónky, Walmark kódy nebo Emco kódy. Říkala jsem si, jestli je mám sbírat, ale asi nebudu. Až budu mít zase nějaké z mycích gelů, tak bych se ozvala, třeba bys Ty zase měla nějaké Emco nebo Walmark ![]()
@LL píše:
Já teď ale žádné momentálně nemám, měním s maminkami za DM kupónky, Walmark kódy nebo Emco kódy. Říkala jsem si, jestli je mám sbírat, ale asi nebudu. Až budu mít zase nějaké z mycích gelů, tak bych se ozvala, třeba bys Ty zase měla nějaké Emco nebo Walmark
walmark je co? emco bohžel nekupujeme a dm ale mám
většinou je někde daruju, co využívám v DM vždy jsou ubrousky
- lulolalu, už se mi včera nechtělo přihlašovat ![]()
@nikita066 Jo jo
Walmark je značky vitamínů (resp. doplňků stravy), např. Marťánci - multivitamín pro děti jsou od nich.
@LL píše:
@nikita066 Jo joWalmark je značky vitamínů (resp. doplňků stravy), např. Marťánci - multivitamín pro děti jsou od nich.
aha, to vůbec nepoužíváme
my jdeme spíš cestou přírodního - rakytník, heřmánek, jitrocel ![]()