Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den
Mate někdo zkušenost s takovým make upem?
Je dobrý.? A davate si na něj ještě pudr? ☺️️ Nebo to jde bez pudru
@Barny_nikola píše:
Dobrý denMate někdo zkušenost s takovým make upem?
Zkusenost nemam, protoze cena Nivea je premrstena a predevsim odstiny jsou priserne.
Doporucuji radeji lehky bb nebo cc krem. Treba tento s mineralnimi pigmenty https://makeup.cz/product/558926/
Já ho mám, špatný není, ale podruhý si ho nekoupím. Zas taková hitparáda to není. Navíc já mám dokonalou pleť, nemusím nic zakrývat. Pro někoho, kdo potřebuje něco víc než sjednocení barvy, by se nehodil.
Nekoupila jsem si ho kvůli zvláštním, nepraktickým odstínům.
Je to 2v1, tak asi bez pudru
- - -
@Barny_nikola píše:
Já ho mám, za mě výborný.
Roztírá se krásně do ztracena, pleť je vyjasněná a hladká.
Nedokonalosti nevím jestli kryje, mám pleť bez akné, používám na sjednocení a zakrytí kruhů pod očima - na to je perfektní.
Měla jsem ho, odstíny příšerné a ještě se na obličeji žmolkuje, za mě jedno velké mínus
@Gábííí to mi prave dela obyc make up i kdyz mam podkladovou bazi. Mam od dermacolu a ted ten novy od rimmel kind a free a je to jeste horsi hlave na nose zmolkuje
Měla jsem a už nekoupím. Líbilo se mi, že je praktickej, ale celkem k ničemu. Mám sice pěknou pleť, ale místama trochu začervenalou a nezakryl to. Pudr jsem na to dávala. Teď mám make up od Dermacolu i bb krém, většinou používám jen ten krém nebo to smíchám. Ale musím koupit nějakej novej, moc mi nevyhovuje.
Mně celkem vyhovoval. Ale moc nekryje. Používala jsem ho na léto. Hezky mi volněl. Niveu mám celkově moc ráda. Teď používám tónovací krém od dermacolu a ten mi tedy vyhovuje víc.
@Azeretereza hlavně si nekupuj makeup od Dermacolu ten kolagen+, to je jedna velká tragédie, mám osobní zkušenost, a fakt teda neee. Letěl do popelnice.
@Barny_nikola píše:
Děs a hrůza celá Nivea.. volím jedině Ere Perez..