Význam sms - chápu dobře?

Anonymní
28.5.22 01:12

Význam sms - chápu dobře?

Ahoj holky, nejde ani tak o to, od koho a proč byla, ale jak byste chápaly sms „promiň mi“?!
Jakože odpusť mi nebo spíš omlouvám se za to co se stalo, ale trvám na tom, nějak to zkousni? Čím déle do ní koukám, tím nevím. Zpráva je bez kontextu. Přišla mi samostatně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3121
28.5.22 01:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nejde ani tak o to, od koho a proč byla, ale jak byste chápaly sms „promiň mi“?!
Jakože odpusť mi nebo spíš omlouvám se za to co se stalo, ale trvám na tom, nějak to zkousni? Čím déle do ní koukám, tím nevím. Zpráva je bez kontextu. Přišla mi samostatně.

Na čem trvá? Co jste si udělali nebo s čím jsi nesouhlasila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.5.22 01:42

Když nevíme, co bylo před touto SMS, tak těžko říct.
Zpráva bez kontextu, přišla samostatně - nebo nebyl to omyl, měla přijít někomu jinému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
28.5.22 01:46
@Anonymní píše:

Chybí víc informací, takhle je to jak věštit z křišťálové koule, když neznáme podrobnosti.
Ta věta může znamenat cokoliv, včetně sebevraždy a rozloučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
28.5.22 05:10

Přesný význam SMS je něco jako „Sorry“… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
28.5.22 06:39

Já nevím, ale řekl bych, že se někdo za něco omlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.22 08:16

@Pajka2020 @lasička1 @Sunlight515 bojím se, aby mi to nepřendali do jiné kategorie (vztahy), protože to by byl malér. Prostě dotyčný (mužského pohlaví) mi dal kopačky a teď přišlo po pár dnech tohle.

• Citovat
  • Upravit
5889
28.5.22 08:23
@Anonymní píše:
@Pajka2020 @lasička1 @Sunlight515 bojím se, aby mi to nepřendali do jiné kategorie (vztahy), protože to by byl malér. Prostě dotyčný (mužského pohlaví) mi dal kopačky a teď přišlo po pár dnech tohle.

Tak pokud jste spolu nekomunikovali po celou dobu, tak mi to přijde, že si rozmyslel rozchod, ale já bych asi nechtěla být s někým, kdo neví co chce a zprávu bych ignorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.22 08:25

@Fiveone děkuju. Jakože na první dobrou mi to tak taky přišlo. Ale když jsem do té zroavy koukala hodinu, tak jsem znejistěla. Ale když to vezmeme, že to psal kluk, tak ty nemají takové socializace. Takže asi nehledat v tom vědu.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
28.5.22 08:26

Asi, že je mu to líto. Ne to že se rozešel, ale ty věci okolo, že to bolí, že se to děje, co způsobil. Tak bych to brala, IMHO nechce nic měnit, ale očividně mu to jde hlavou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.22 08:29

@TO_IT a teď zase nevím, každý to vidí jinak :D

• Citovat
  • Upravit
4731
28.5.22 08:35

Bud bych rekla, ze to bylo mysleno promin ze jsem ti ublizil, ale to je vse..kdo vi, proc mel potrebu a na zpravu bych nereagovala…nebo ta zprava nebyla pro tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
28.5.22 08:38

„Je mi líto, že se trápíš“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14617
28.5.22 08:48

Jé, to je zase ten, co si tady pročítá rubriku vztahy a tak musíš zakládat diskuse jinde, aby si tady o sobě nepočetl, že? :D Hodinu koukáš na zprávu o dvou slovech? Tomu říkám brainstorming :D Pokud ti to tolik leží v hlavě, zkusila bych opatrně rozjet diskusi v neutrálním tónu, odepsala bych třeba něco jako že tě taky mrzí, jak to dopadlo a uvidíš, jestli se chytne a víc ti své myšlenkové pochody přiblíží. Nebo se prostě zeptej, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
28.5.22 08:51

Rozhodne bych to nevidela, ze se chce vracet. Jen se rozesel, ted ma z toho spatny svedomi, ze ti tim ublizil a omluvil se za to. Podle me celkem normalka. Taky me to vzdycky mrzelo, taky jsem byla schopna psat takovou sms, ale rozhodne to nemenilo nic na situaci.

Ty se k nemu vracet chces, ze to resis nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová