Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nejde ani tak o to, od koho a proč byla, ale jak byste chápaly sms „promiň mi“?!
Jakože odpusť mi nebo spíš omlouvám se za to co se stalo, ale trvám na tom, nějak to zkousni? Čím déle do ní koukám, tím nevím. Zpráva je bez kontextu. Přišla mi samostatně.
Na čem trvá? Co jste si udělali nebo s čím jsi nesouhlasila?
Když nevíme, co bylo před touto SMS, tak těžko říct.
Zpráva bez kontextu, přišla samostatně - nebo nebyl to omyl, měla přijít někomu jinému?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nejde ani tak o to, od koho a proč byla, ale jak byste chápaly sms „promiň mi“?!
Jakože odpusť mi nebo spíš omlouvám se za to co se stalo, ale trvám na tom, nějak to zkousni? Čím déle do ní koukám, tím nevím. Zpráva je bez kontextu. Přišla mi samostatně.
Chybí víc informací, takhle je to jak věštit z křišťálové koule, když neznáme podrobnosti.
Ta věta může znamenat cokoliv, včetně sebevraždy a rozloučení.
@Pajka2020 @lasička1 @Sunlight515 bojím se, aby mi to nepřendali do jiné kategorie (vztahy), protože to by byl malér. Prostě dotyčný (mužského pohlaví) mi dal kopačky a teď přišlo po pár dnech tohle.
@Anonymní píše:
@Pajka2020 @lasička1 @Sunlight515 bojím se, aby mi to nepřendali do jiné kategorie (vztahy), protože to by byl malér. Prostě dotyčný (mužského pohlaví) mi dal kopačky a teď přišlo po pár dnech tohle.
Tak pokud jste spolu nekomunikovali po celou dobu, tak mi to přijde, že si rozmyslel rozchod, ale já bych asi nechtěla být s někým, kdo neví co chce a zprávu bych ignorovala.
@Fiveone děkuju. Jakože na první dobrou mi to tak taky přišlo. Ale když jsem do té zroavy koukala hodinu, tak jsem znejistěla. Ale když to vezmeme, že to psal kluk, tak ty nemají takové socializace. Takže asi nehledat v tom vědu.
Asi, že je mu to líto. Ne to že se rozešel, ale ty věci okolo, že to bolí, že se to děje, co způsobil. Tak bych to brala, IMHO nechce nic měnit, ale očividně mu to jde hlavou.
Bud bych rekla, ze to bylo mysleno promin ze jsem ti ublizil, ale to je vse..kdo vi, proc mel potrebu a na zpravu bych nereagovala…nebo ta zprava nebyla pro tebe
Jé, to je zase ten, co si tady pročítá rubriku vztahy a tak musíš zakládat diskuse jinde, aby si tady o sobě nepočetl, že?
Hodinu koukáš na zprávu o dvou slovech? Tomu říkám brainstorming
Pokud ti to tolik leží v hlavě, zkusila bych opatrně rozjet diskusi v neutrálním tónu, odepsala bych třeba něco jako že tě taky mrzí, jak to dopadlo a uvidíš, jestli se chytne a víc ti své myšlenkové pochody přiblíží. Nebo se prostě zeptej, no ![]()
Rozhodne bych to nevidela, ze se chce vracet. Jen se rozesel, ted ma z toho spatny svedomi, ze ti tim ublizil a omluvil se za to. Podle me celkem normalka. Taky me to vzdycky mrzelo, taky jsem byla schopna psat takovou sms, ale rozhodne to nemenilo nic na situaci.
Ty se k nemu vracet chces, ze to resis nebo jak?