Nízce položená placenta 14. tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
17.6.14 14:14

Nízce položená placenta 14tt

Ahojky holky!!! :mavam:
Prosím o Vaše zkušenosti.. Jsem ve 14tt a dnes jsem byla u MUDr. kvůli vystřelující bolesti v podbřišku a k tomu lehké špinění. Řekla mi, že mám nízce položenou placentu. Tudíž zákaz sexu, klidový režim a z léků jen Ascorutin… Říkala, že u většiny žen se to samo srovná. I tak mám ale strach, jestli se to sebou nenese nějaké komplikace. Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.6.14 14:15

No je to jak říkala, většinou se vytáhne do porodu sama. Když zasahuje kam nemá, je pak nutný císař. Ale to je ještě daleko, jak říkala doktorka, většině žen se vytáhne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.6.14 14:19

Taky jsem to mela a za par tydnu uz to bylo v poradku.. Mne teda jen kvuli mozne infekci nedoporucovala koupani ve verejnem bazenu (ale asi zalezi, jak moc je dole).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
17.6.14 14:20

Já měla to samé. Okolo 20 tt. už byla normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.6.14 14:23

O bazenu mi nic nerikala.. jen se ptala na zamestnani, jestli nechci zustat doma.. Delam ale spis kancelarskou praci, takze rikala at se jen setrim… Jen mne desi obcas ty bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.6.14 14:25

Ja teda bolesti nemela, ale niceho se neboj, kdyz se budes setrit, bude to v poradku. Ja pri tom nekolikrat denne zvedala 16ti kilovou dcerku a taky se to spravilo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.6.14 14:29

No uz aby to bylo za nama :))… Setrim se co to jde. Bolesti nejsou hrozny, jen obcas, tak jsem dostala rozpustne magnesium..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.6.14 14:51

Já měla taky nizko položenou placentu a ještě zasahovala vnitřní branku ve 12tt a pak se to dalo do kupy ve 20tt a taky jsem právě z ní asi špinila 3 týdny ne moc ale na papíru vždy něc o hnědého bylo.

Takže ted už je hej ted se mně tam tlačí zase malá dolu tak ono je pořád něco uvidíš. Cchce to klid já byla v klidu a ani jsem při tom špinění neležela byly to vždy jen ráno.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
17.6.14 14:52

Měla jsem ji taky tak, začala jsem špinit, tak jsem jela ke své doktorce a ta mi řekla v podstatě to samé, co tobě. Léky ani klidový režim mi nenasadila. Špinila jsem dva dny, pak to odeznělo a žádné komplikace nebyly. :-)

• Citovat
  • Upravit
Mufina
17.6.14 14:54

Taky jsem to měla v prvním těhotenství. Ve 14.tt jsem slabě krvácela, pak už jen špinila. Dr. mě nechal doma, že musím jen ležet, ani vycházky mi nenapsal :roll:. Ve 20.tt už byla vytažená.

• Citovat
  • Upravit
91
17.6.14 14:57

Budu doufat ze se mi to napravi jako u vas! :) Moc dekuju holky za uklidneni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
17.6.14 15:00

Ahoj :kytka: take jsem mela nizko ulozenou placentu do 20tt.. Nijak to neresili, nic mi nezakazali, pracovala jsem normos, na ruzna cvica jsem chodila vc plavani pro tehotne.
Vse bylo ok.
Jen teda… pak jsem o tom cetla a radi se pro jistotu vybechat sex a bazen :nevim:. Tak pro jistotu bych nesexovala a nechodila plavat ;).
Neboj bude to ok, na kurzu nas mela pulka nizko polozenu placentu a vsem se postupne vytahla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
91
17.6.14 15:02

@JulkaD : Mudr rikala, ze to ma hodne zen. Ale lekla jsem se bolesti a mirneho spineni.. Uz snad bude lip! Dekujiiii! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
17.6.14 15:04

Ahojky, s 1. mimcem jsem ji mela taky, ale mne se, bohuzel, nevytahla, meli jsme zakazany sex, klidovy rezim a hlavne zadne narazy. Docela mi dr vylicil katastrofalni scenar, ale tak hrozny to nebylo. Sla jsem v 39. tt na planovany sc, ale musela byt celkova. Ale vim, ze se holkam vetsinou vytahne :-) Tak hodne stesti a at se brzy vytahne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.6.14 15:29

@NikaaaK ahoj, ja jsem 24tt a taky mam prej placentu hodne nizko+se kousek odloučil. Žádný režim mě nikdo nenařídil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí