Tlak v tříslech 26 tt

Zami
17.6.14 10:47

Tlak v tříslech 26 tt

Ahoj,
včera jsem byla na kontrole v poradně, doktorka mi našla zkracující se čípek 20 mm v 26 tt. Mám mít klid na lůžku a magnesko, že to není na nemocnici. Kontrola za 4 týdny. Od večera cítím tlak v tříslech. Nevím, jestli se mám hnát na gyn (je mi to trapné, nechci obtěžovat) nebo to může být rostoucí děloha. Nedokážu říct, že mi tvrdne břicho - první těhotenství, podle mě netvrdne.
Pokud jste měly ležet kvůli zkrácení čípku, v jaké poloze jste ležely?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.6.14 10:50

@Zami ležela jsem - normálně, jak mi bylo pohodlno. co se týče těch bolestí - mám to samé, ale dr mi včera říkal, že se roztahují ty vazy, že je to od toho.. Je fakt, že mi se teď čípek nepohnul, je pořád stejně, takže té bolesti nepřikládám význam. Ovšem jestli se Ti čípek zkracuje, je lepší zajet k dr (jsi fakt málo tt), než čekat a přijet pozdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.6.14 10:57

Teda mně po včerejší ko řekla mudra, že mimčo je moc nízko na ten týdn co jsem, ale že čípek se nehne a už mn tam žene za 2týdny tebe až za 4 týdny? 8o

co se týká toho třísla to jsem mla 1 den taky tak jsem nevěděla zda dostanu tedy trombozu do nohy s moji srážlivostí nebo mám málo magnezia a nakonec to zmizelo samo nasadila jsem 1 den 5 megnezii a je klid.
Na to lítko včera mně nic neřekla, že mně to dělalo ji spíš zadarilo, že to dít cítí asi rukou to bude fofr ten porod :lol:

• Citovat
  • Upravit
Zami
17.6.14 11:19

@Marry11 mě samotnou to překvapilo, ale co nadělám. je mi trapné tam jít znovu, si o m bude myslet, že jsem hysterka…

• Citovat
  • Upravit
Marry11
17.6.14 11:46

Já to měla v lítkách sorry jen v 1 noze. divej hod magnezium a když to nepomůže klidně brnkni já se bála na tu moji srážlivost kontrolují mně nohy nevím proč mně kontroluje krk ale budiš :mrgreen:
a zatím se vůbec nprojevila a mimčo rost jak z vody tak asi i za týdn tam nic nenajdou a jen mn honí k doktorům ale asi při porodu musím mít ředění krve

držím palce máš to celý den?
já tedy mla ješt i ty nohy uběhané mudra říkala at zvolním at tam neběhám tak mně muj nakoupil uvařil a sedím s malou doma a odpoledne se na hodinu projdu a zabalím to zase směr domov

• Citovat
  • Upravit
13046
17.6.14 15:45

Taky mam porad nejaky tlaky na spodek, kdyz si pridrepnu k synovi mam pocit ze mi vsechno vypadne ale cipwk mam ok. Tak zkus porodnici nebo pohotovost at te uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
17.6.14 15:50

@Gabrielaaa dr. mě uklidnila, že ok, jsem se tam ukázala. Ale ten tlak v podbřišku a tříslech je pořád stejný

• Citovat
  • Upravit
13046
17.6.14 21:40

@Zami jo někdo to tak prostě má no.. já teda až teď při druhým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.7.14 16:24

Ahoj, můžu se te @Zami zeptat, jak to nakonec dopadlo? Já jsem nyní 26tt, vcera mne propustili z nemocnice, ležela jsem tam kvuli zkracujicimu čípku, mam klidový režim, magnosolv 2× denně a také furt citim tlak do podbrisku a trisel, přirozeně mam strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí