Svědění kůže ve 28 tt

101
16.6.14 19:04

svědění kůže ve 28 tt

Ahoj, holky prosím poraďte ;-). Dnes jsem byla na kontrole a vše v pořádku. Akorát mi předepsala magnosolv na tvrdnutí bříška. Akorát už tak dvě hodiny mě svědí celé tělo. Mám alergii a astma a taky trpím atopickým ekzémem. Než mě začlo svědit tělo tak jsem měla tak 6 jahod. Nikdy mi to ale nedělalo po jahodách. Tak jsem zoufalá trochu :-/ Měla jste něco podobného některá? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
16.6.14 19:17

Buď ráda, že tě to jen svědí. Vezmi si léky na alergii, které jsi zvyklá brát, a promaž se nějakým mlékem. Já pitomá se v sobotu taky nacpala jahodama a už tak zhoršený ekzém se mi rozjel ještě víc. :zed: Takže mažu Cutilanem na střídačku s modrou Indulonou, dnes jsem koupila zásobu Ichtoxylu, zinkovou mast a Infadolan. Předloktí mám rozdrbaná tak, že se mi na nich dělají žluté krusty. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.6.14 19:21

Já beru léky na alergii každý den. Právě jak jsem četla tak mě vyděsil problém s játry ve 3 trimestru. Za týden mám kontrolu tak se zmíním. Snad do zítra bude klid :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
16.6.14 19:37

Pokud te to prende tak to nebude jatry. pri potizich s jatry sveedi hlavne chodidla a dlane. Kdyztak vynech jahody a uvidis. ja jsem pred par dny zazila neco podobneh vypila jsem bezinkovou stavu kterou jsem pila ale asi 14 dni a no zacalo me svedet telo tak jsem sla do nemocnice na dva dny si lehnout skrz ty jatra na vysetreni a vse je v poradku. Doktor rikal ze s tim ovocem je ot o pokusech a omylech bohuzel a jedine zyrtec teda. Kdyby te to svedelo dlouhodobe tak samozrejme hned jed za doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
16.6.14 19:49

Ano, kdyby to pretrvavalo a nebyly vyrazky, tak jatra, to bylo u me a bylo to hotove peklo!!!

• Citovat
  • Upravit
101
16.6.14 20:01

Mě svědí celé tělo :-/ Snad to přejde jinak k doktorovi no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.14 20:24

Něco podobného jsem měla kolem 20. týdne, akorát s tím rozdílem že jsem měla vyrážku po celém těle, bylo to něco strašného. Vyzkoušela jsem snad všechno možné, dokonce jsem skončila i na kožním, kde mi stejně nepomohli. Akorát jsem vyhodila hromadu peněž za nejrůznější masti. Na svědění mi nejvíc zabírala obyčejná alpa. Nakonec jsem si koupila v lékárně konopnou mast a světe div se, vyrážka byla do 3 dnů pryč. Nevím čím to bylo, jaterní testy v pořádku a bojovala jsem s tím víc jak měsíc, mám trochu podezření, zda to nemohla způsobit zácpa, kterou v těhotenství trpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
16.6.14 20:24

Při těhu žloutece která je pro mímo nebezpečná svědí dlaně a chodidla, pak až celé tělo, to bude alergie, podle mého lékaře na plicním(který j opravdu kapcita) je pro těhotné nejlepší Zodac, je nejšetrnější, tak zkus ten, jinak já když už mám ekzém fakt jako extrémní tak lehce namažu kortikoidaama, jiak bych se zbláznila, mám pak na chvíly vždycky pokoj a na alergický vyrážky mi pomáhá stejně jako na svědivou a popraskanou kůži obyčejná kalciovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.6.14 09:13

Dnes jsem byla na gyndě a řekla jí to o tom svědění. Ona mi napsala žádanku na kožní. Říkala jsem jí, jestli to nemůže být něco s játrou a ona mi řekla že to nevypadá. V úterý jdu na kožní tak jsem zvědavá. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí