Dr. mě poslala na revizi, pak na UTZ srdíčko

Anonymní
16.6.14 17:26

Dr. mě poslala na revizi, pak na UTZ srdíčko

Stalo se to z pátka na sobotu a pořád to nějak nemůžu pochopit. V pátek v poledne jsem byla u dr. na kontrolní UTZ kvůli potvrzení srdíčka a ev. vystavení průkazky (asi 8.tt). Bohužel mi sdělila, že od minule váček moc nenarostl, struktury jsou rozbité a srdeční akce žádná. Napsala mi žádanku na revizi kvůli anembryomole. Ještě v pátek jsem se teda objednala a to na středu, ale v sobotu ráno jsem začala slabě špinit, byla jsem na lačno, tak jsem raději jela do nemocnice, ať nic nezanedbám a zbytečně to nenechávám na večer. Tam mi na UTZ našli plod s bijícím srdíčkem, byli u toho pro jistotu 2 lékaři, viděli to oba. Vyfasovala jsem Utrogestan, špinění ještě večer ustalo. Pořád nad tím přemýšlím, jestli je toto vůbec možné. Nevím co si mám o paní doktorce myslet. Jsem z toho zmatená… Stalo se to některé z vás? PS: Raději anonymně prosím, ještě o tom nikdo neví.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
16.6.14 17:28

Jen ti chci pogratulovat k zázraku, moc ženským se to nestává, ať už těhotenství probíhá zdárně až ke šťastnému konci. Co si myslet o lékařce nevím, pokud k ní již nemáš důvěru, najdi si jiného gynekologa. Raduj se z těhotenství, ostatní hoď za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.6.14 17:30

Koukám, že se to stává :( Kamarádce totéž, jeden den mi volala, že má pozitivní tt, za dva týdny šla k dr, tam nic, žádná akce srdeční, ještě ten den měla jít na revizi, ale byla psychicky hrozně v háji a tak šla až za tři dny a ejhle, srdeční akce :nevim: Držím palce, ať je mimi v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.6.14 17:30

Tak tak, doktorka může mít horší utz, méně zkušeností, cokoliv… Ale určitě bych v ní ztratila veškerou důvěru. Tak držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
16.6.14 17:31

Miminko si asi moc přeje přijít na svět, když na sebe upozornilo špiněním, aby lékaři zjistili, že je vitální :-) Doktorka může mít jen špatný ultrazvuk, těžko říct, nesetkala jsem se s tím, musíš zvážit dle dalších okolností, jestli u ní zůstat nebo odejít,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
16.6.14 17:35

Tak se hlavně opatruj a gratuluji :kytka:
Doktorka, nevím já bych přešla asi jinam. Může být fajn, ale už bych pokaždé myslela na to, zda se znovu nespletla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
16.6.14 17:36
@Anonymní píše:
Stalo se to z pátka na sobotu a pořád to nějak nemůžu pochopit. V pátek v poledne jsem byla u dr. na kontrolní UTZ kvůli potvrzení srdíčka a ev. vystavení průkazky (asi 8.tt). Bohužel mi sdělila, že od minule váček moc nenarostl, struktury jsou rozbité a srdeční akce žádná. Napsala mi žádanku na revizi kvůli anembryomole. Ještě v pátek jsem se teda objednala a to na středu, ale v sobotu ráno jsem začala slabě špinit, byla jsem na lačno, tak jsem raději jela do nemocnice, ať nic nezanedbám a zbytečně to nenechávám na večer. Tam mi na UTZ našli plod s bijícím srdíčkem, byli u toho pro jistotu 2 lékaři, viděli to oba. Vyfasovala jsem Utrogestan, špinění ještě večer ustalo. Pořád nad tím přemýšlím, jestli je toto vůbec možné. Nevím co si mám o paní doktorce myslet. Jsem z toho zmatená… Stalo se to některé z vás? PS: Raději anonymně prosím, ještě o tom nikdo neví.

mě se stalo něco podobného, jen rostl gestační váček a nic v něm, hcg rstlo tabulkově, v pátek revizi jsme odmítla a v po před zákrokem na utz vše v pořádku, anjednou plod a i :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.14 17:38

A já se jí ještě ptala, jestli si je jistá, jestli by třeba ještě nepomohlo chvíli počkat. No je to zázrak. Snad všechno bude v pořádku, s člověkem to pěkně zamává. S doktorkou fakt nevím, hlavně bych k ní měla jít teď zase na kontrolu a nevím, co ji k tomu mám jako říct, jak se tvářit. Důvěra je pryč, s tím nic neudělám.
@Já_a_Kačí Takže se to stává. Kamarádce gratuluju k miminku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36720
16.6.14 17:39

Mě se to stalo letos v březnu. byla jsem na potvrzení srdíčka a doktor mi řekl, že to vypadá, že to v 6 týdnu zaniklo.ale sám přiznal, že má horší utz a nahnal mě odpoledne na jiný. tam už srdíčko krásně tlouklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
16.6.14 17:40

Ahoj, kamaradka to mela obdobne. Dr. ji hnala na revizi, protoze se plod nevyvijel. A tam se ji lekar ptal, proc miminko nechce - byla hotova a rikala ze chce… A ma dvoulete ditko. K doktorce ztratila duveru a vubec to s ni neresila. Ja bych ji asi vlasy vyskubala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.14 17:42

@Markéta80 Děkuji, zkrátka stát se to teda může. Takže taky gratulace :kytka: Mně HCG vůbec nedělala.

• Citovat
  • Upravit
11955
16.6.14 18:00

Občas se to stává, ono ze začátku ani akce nemusí být pravidelná, počkej na další vývoj. Jinak to vždy kontrolují minimálně dva lékaři před výkonem, u mě dokonce tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.6.14 18:02

Tak to můžeš byt rada. Gratuluji. Me se nepostestilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.6.14 18:07

Těžko říct jak to bylo, buď se dr spletla, má horší ultrazvuk, prostě viděla blbě..nebo druhý možnost je, že máš neskutečně paličatý miminko už od začátku, prdí na nějaký tabulky jak má růst, a roste si po svém ;) teď je nejdůležitější, aby zázrak pokračoval..a určitě bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
16.6.14 18:26

Ahoj mě se stalo něco podobného loni na jaře. Dlouho na UTZ byl plod, ale dlouho nebylo srdíčko. Na poslední kontrole u mého dr. stále nic, týdny přesně už si nepamatuju, kolem 9tt můj Dr. to ale neřešil, říkal, že se srdíčko může objevit později. No ale za pár dní jsem začala špinit. Jela jsem do nemocnice, kde viděli plod i bijícím srdíčkem! Byla jsem šťastná, jela domů s Ascorutinem na zastavení krvácení, a dvojtou dávkou utrogestanu. Přes noc jsem měla ale obrovské bolesti, a na ranním UTZ u mého Dr. už zase nic nebylo :( Čekali jsme ještě den, a pak proběhla revize. Dodnes to nechápu, nejdřív nic, pak plod se srdcem, pak zase nic..a štvalo mě, že si mě tehdy v nemocnici nenechali, i když podle nich nebyl důvod, podle mého Dr. byl. No už je to pryč. Držím palce ať to u tebe dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí