Nízké sebevedomi

Anonymní
12.10.22 19:41

Nízké sebevedomi

Mám syna dva roky a od té doby co s ním jsem doma, tak mám nízké sebevědomí.
Předtím jsem měla kamaradky, zájmy, práci, společenský život, ale teď jsem jen s malým a čekám na přítele než dojde s práce abych si mohla pokecat s někým dospělím. Nemám kamarádky s dětma s kterýma bych mohla chodit ven. Jsem jen já a syn.Driv jsem měla taky občas problém si věřit nebo tak ale to asi občas každá ženská, ale mám pocit, že teď je to extrém. Nechce se mi se synem ani do hernicky kvůli mému sebevědomí mám pocit, že každý na mě kouká neumím s lidma navázat konverzaci kolikrát mám i problém podívat se oči. Vždy když s ním jdu do hernicky a tak podobně tak se do toho úplně nutím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1349
12.10.22 19:55

Nejsi sama taky nemám žádné sebevědomý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
12.10.22 20:04

To sebevědomí jsi měla asi i předtím nižší. Jen se to teď víc ukázalo. Můžeš se vrátit do práce zatím na zkrácený úvazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.22 20:36

Jak já ti rozumím. :hug: S prvním dítkem jsem to měla stejně. Navázala jsem druhou a třetí mateřskou a sebevědomí se stále snižovalo. Nemám chuť se bavit s cizími lidmi ani rádoby přáteli, nenapadá mě téma k hovoru a když už, tak blekotám. Je to trapas. Mezi lidmi se necítím dost atraktivní, mám pocit, že mě ve společnosti lidé sledují a pomlouvají. Nejlépe je mi doma, s mužem se cítím normálně. Nevím, co s tím. Jen jsem chtěla napsat, že čím dýl jsem izolovaná doma, tím je to horší. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
12.10.22 20:56

Nechávej víc hlídat pana otce, příapdně prarodiče a začni se aktivně domlouvat na setkání s lidmi co znáš, přidej nějaký koníček s lidmi a podobně.

A pokud máte v okolí nějaké mateřské centrum, t ak začni chodit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí