Noční hysterický řev, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
1.2.26 09:57

Noční hysterický řev

Ahoj,
potřebovala bych poradit. Mam doma skoro čtyř měsíční holčičku. Už od začátku ledna se v noci často budí, někdy s hysterickým řevem. Ze začátku nebylo těžké ji uklidnit, ale v posledních dnech je ti nadlidský výkon. V noci se vzbudí poněkolikáté kolem 2 hodiny a začne šílený hysterický řev. Nepomáhá dudlík, prso, bílý šum, ani cvičení na bříško, hlazení, no zkrátka vůbec nic. Zkoušeli jsme Panadol na bolest, ale bez úspěchu. Už si nevím rady. 13.1. Dostala první očkování a po 14 dnech druhé. Každopádně to časté noční buzení začalo ještě před.
Moc děkuji za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1817
1.2.26 12:18

Tak za mě tedy dat očkování 14 dní po sobě je tedy masakr…
Co zuby?
Jinak zkus dát spíš viburcol než paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
1.2.26 16:29

Jak dlouho to trvá a jak se potom uklidní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.26 16:38

Zoubky mě taky napadly. Ale přes den je většinou v klidu. Tyhle záchvaty jsou jen v noci.
Někdy pár minut, někdy 2 hodiny. Nakonec ji uklidni více věci najednou, jako je zavinutí, bílý šum a dudlík, když ho konečně přijme. Vcera si 2× prdla a pak se trochu uklidnila, ale normálně prdí i kaká každý den, tak si nemyslím, že by ji ještě trápily prdiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
1.2.26 19:40

Taky to ted mame. Ja si myslim, ze to jsou zoubky. Hystericky rev, slzicky, špatně utěšitelná, dala jsem ibuprofen a pak se zklidnila. Behem dne ok. 🙏 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí