Noční kojení 8měsíčního dítěte

775
13.12.13 10:34

Noční kojení 8m dítěte

HOlky, mám dotaz-je normální, aby mé 8m dítě chtělo v noci kojit 4krát? Ještě před měsícem to bylo 7krát. Já jen, že jsem z nočního kojení dost utáhaná. Cítím celkovou slabost, k tomu mám málo magnezka-ale doplnuji to magnesolvem nebo injekcí. Ale horší je, že si ani nemůžu odpočinoutprotože se starám ještě o 3letou ještěrku. Hodně lidí se mě ptá, jestli jsem nebrečela-nevím proč, ale mám úplně rudé oči už asi 2 týdny-myslím že je to z unavenosti. Jak jste to řešily? Já zkoušela dávat sunar-nechce, kaše-nechce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2638
13.12.13 10:39

To bude unavou, taky jsem obcas jak zombie. Mala ma 13 mesicu a na mliko se budo 2× nekdy i 3× za noc. A to ma UM. Je to na palici ale nam nepomohli ani kase ani krupice, nic. Proste to vyzaduje a je to. Takze asi nezbyva nez vytrvat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
13.12.13 10:42

@M+M+S Moje malá má 9,5 měsíce a kojí se v noci každou hodinu, většinou ani pořádně nepije, jen tak pocucává. Nejsi v tom sama, kéž by se ta moje budila 4× ;) Buď budeš muset vydržet a nebo zkusit Estvilla, ale na to třeba já fakt nemám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775

Kdyby aspoň babičky a dědečkové byly nepracující…aspoň trochu by pomohli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648

@M+M+S Nevím jestli je to normální, ale 2 takové exempláře vlastním :mrgreen: já vytrvala a postupně se to snižovalo, starší začal spát celou noc někdy kolem 20 měsíců, mladší má 13 měsíců a krmí se cca 3× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
13.12.13 10:43
@lenna1810 píše: @M+M+S Moje malá má 9,5 měsíce a kojí se v noci každou hodinu, většinou ani pořádně nepije, jen tak pocucává. Nejsi v tom sama, kéž by se ta moje budila 4× ;) Buď budeš muset vydržet a nebo zkusit Estvilla, ale na to třeba já fakt nemám ;)

nee Estvilla nee, na to taky nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.12.13 10:43

Normální to asi je. Syn má skoro 11 měsíců a taky se budí tak 4× až 5×. Navíc poslední dny přidal perličku - mezi čtvrtou a pátou hodinou se rozhodne, že spaní už bylo dost a chce to nějakou akci :zed: „Přemlouvám“ ho tak 1,5 hodiny a spí dál. Taky mám tříletého. Mladší je s námi v posteli, takže pokud zůstává jen u nočního kojení, jen přehazuji prsa a on se obslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.12.13 10:44

Mně se dcera chtěla 4× v noci kojit v 18 měsících. V 8 měsících na to má rozhodně nárok. Já měla dceru u sebe v posteli, takže jsem se na kojení ani nemusela moc probudit. Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
13.12.13 10:45
@j.a.n.i1 píše: @M+M+S Nevím jestli je to normální, ale 2 takové exempláře vlastním :mrgreen: já vytrvala a postupně se to snižovalo, starší začal spát celou noc někdy kolem 20 měsíců, mladší má 13 měsíců a krmí se cca 3× za noc.

ajaj…vydržet…mě připadá že už to nevydržím! :( Jsem dost unavená. Přemýšlím už měsíc o odstavení, ale nevím nevím…jestli by to vůbec pomohlo. Já denně žeru doslova čokolády jen proto, abych byla klidná (u 3leté) a abych vydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
13.12.13 10:48
@LucieJ3 píše:
Mně se dcera chtěla 4× v noci kojit v 18 měsících. V 8 měsících na to má rozhodně nárok. Já měla dceru u sebe v posteli, takže jsem se na kojení ani nemusela moc probudit. Doporučuji.

Všechno nejlepší k svátku :kytka: Jinak já kojit víc jak nad 1 rok nebudu-nemám ráda, když se mi dítě hrne mezi prsa a trhá mi tryčko atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.12.13 10:48

Jo a v 8 měsících se mi dcera budila 15× za noc. Hrozně brečela a uklidnilo ji jen kojení. Za to můžu poděkovat očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
13.12.13 10:53
@LucieJ3 píše:
Jo a v 8 měsících se mi dcera budila 15× za noc. Hrozně brečela a uklidnilo ji jen kojení. Za to můžu poděkovat očkování.

třeba to očkováním nebylo…třeba to bylo jen zoubkama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.12.13 11:10
@M+M+S píše:
třeba to očkováním nebylo…třeba to bylo jen zoubkama :kytka:

Bylo to očkováním. První injekci dostala v 6 měsících a z jednoho buzení za noc se rázem stalo 15. Zubů si pomalu ani nevšimla, i když jí rostlo několik současně.
Táhne se to s ní doteď. Už se budí ale max 4× za noc.
Děkuji za přání ke svátků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
13.12.13 11:14

Mám 9,5 měsíční a za noc taky kojím min.4× a jsem za to ráda, bylo hůř…ted se napije a spí i 2hodiny v kuse(krása) :) spíme spolu v posteli, takže kolikrát i to kojení zaspím, protože se malá obslouží sama:) nehodlám to „řešit“ nijak… :nevim: ovšem, musím si dávat pozor, abych hodně jedla přes den a kvalitně (dostatek bílkovin halvně, tuků, sacharidy..ale ne rychlé cukry v podobě sladkostí plus dologran na dodání hořčíku, vápníku, vitamíny pro kojící)..a dost pít. Jakmile se ve stravě zanedbám, je to na mě hrozně znát…únava, hlad i v noci, žízeň…a taky hubnu. Jen ještě pro úplnost dodám, že já poslední 2 měsíce kojím opět plně. příkrmy jsme přerušili kvůli léčbě AE :nevim: kojení je pro organismus zápřah a čím starší dítě, tím větší nápor..takže za sebe doporučuju víc, častěji a kvalitněji jíst :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
13.12.13 11:17
@LucieJ3 píše:
Bylo to očkováním. První injekci dostala v 6 měsících a z jednoho buzení za noc se rázem stalo 15. Zubů si pomalu ani nevšimla, i když jí rostlo několik současně.
Táhne se to s ní doteď. Už se budí ale max 4× za noc.
Děkuji za přání ke svátků :kytka:

Tak to mě mrzí, starší byla očkovaná už v porodnici proti TBC a pak Hexa+Prevenar, pak Priorix - naštěstí ťuk ťuk bez teplot a jiného. A u mladší tamá za sebou Hexu+Prevenar třikrát a na čtvrtou má jít v 11m a úplně se bojím. Naštěstí to také bylo ťuk ťuk bez teplot. Popravdě teď už bych do Prevenaru nešla. Dala bych jen povinný, ale 2+1 nee 3+1. No aleco se dá dělat, musíme ještě ten Prevenar a Hexu a pak Priorix-toho se bojim nejvíce… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová