Noční kojení 8měsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
14.12.13 11:50

Malá má 7 měsíců a od narození nespí déle než 2 hodiny v kuse. Někdy mám 100 chutí přestat kojit, jsem vytočená, unavená a mám chuť se vyprdnout na celé slavné kojení. No - to pak čekám, až mě to přejde :mrgreen: a zase poslušně kojím. Když rostly zoubky, tak se budila co 30 minut - :zed: Prý děti co nespí, bývají inteligentnější, takže když se po hodině vzbudí, říkám ZAS? TY MALÝ ANŠTAJNE??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
14.12.13 12:28
@Senseye píše:
Malá má 7 měsíců a od narození nespí déle než 2 hodiny v kuse. Někdy mám 100 chutí přestat kojit, jsem vytočená, unavená a mám chuť se vyprdnout na celé slavné kojení. No - to pak čekám, až mě to přejde :mrgreen: a zase poslušně kojím. Když rostly zoubky, tak se budila co 30 minut - :zed: Prý děti co nespí, bývají inteligentnější, takže když se po hodině vzbudí, říkám ZAS? TY MALÝ ANŠTAJNE??? :lol:
:lol: :lol: :lol: tak to jsi mě fakt pobavila! No takže moje straší dcera bude taky Anštajn? Ta od narození nespala vůbec a má to tak doteď.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
14.12.13 12:31

@Senseye Tak to jsem nikde neslyšela, ale díky, budu si to v noci opakovat vždy když mám chuť ji roztrhnout jak hada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jinak rada jdi spát s ní přes den je mi taky k ničemu - ne že bych neusnula, ale pracuju, takže si nemůžu dovolit jít chrnět, když mám klid na práci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.12.13 12:38

@Senseye zuby u nás byly stejné, co 30 minut vstávačka. Noční spaní se ještě více zhoršilo, jakmile přešla na UM, do dvou let jsme běžně vstávali 6×, 8× :zed: každičkou noc. Teď má 26 měsíců a je to mnohem lepší - přes den již nespí vůbec (v roce začala spávat 1× denně 30 minut) a v noci vstáváme 1×, 2× :pankac:

Příspěvek upraven 14.12.13 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
14.12.13 12:41

Ale abych si jen nestěžovala, dnes vstávala jen 2× :pankac: (nepočítám to před půlnocí, kdy já ještě nespím) a vstávala až v půl osmé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
14.12.13 12:41

Holky…takže mě těší, že s nespaním dětí nejsem tu jedinááá! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
14.12.13 12:50

Ahoj, taky kojím v noci. většinou je to 2×-3×, tak asi nestěžuji ;). mezi 5. a 6. měsícem to bylo každé dvě hodiny, ale to bylo kvůli zubům. teď se mi zdá, že je to hlady. některé noci jsou samozřejmě horší… krmení + k tomu dávání dudlíka. v noci si říkám, jak druhý den půjdu brzo spát… třeba hned po 20 h, kdy dcera usne, ale potřebuju taky chvilku pro sebe, takže potom sotva usnu, tak už zase vstávačka.

Jinak do 5. měsíců dcera spala suprově, v podstatě se budila jen jednou, do dvanácti nikdy.
Musíme to prostě vydržet :mavam:, já si sama sobě řekla, že mi to prostě nebude vadit a vím, že to jednou skončí, což je docela dobrá představa :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová