Dcera nechce spát, v noci chce jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
9.4.12 18:54

Ahojky,myslim ze na tom nic neni kdyz ditko jeste v noci ji …Ja mam syna 1 rok …A jime pravidelne okolo pul 5 rano …A mame sunar.A taky se budi v noci na caj,ale ten jsem utnula a davam vodu a budi se mene uz ..Ale jidlo davame..Neni moc jedlik.Pres den mame snidani,bud pribinak,nebo,jogurt,ci presnidavku,…Ted chci zkusit nekdy klasickou kasi s presnidavkou,nebo necim ..Aby mel velkou zmenu ve sndiadni,pak okolo 10 jdeme haji nekdy dele a pak mame obed,a pak kdyz chce veme si krupku,ovoce kdyz dam nejak nechce,snad casem si da..A pak okolo 3 mame svacu ..A okolo pul 7 vecer kasi ..jedlik neni od narozeni,ale matersky mlicko mel rad,ale bohuzel kojila jsem 6 nedel jenom ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
9.4.12 19:00

Tak ve 4 měsících, bych to určitě neřešila a dávala normálně i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.4.12 19:02

@cancerka Presne tak moje slova…Ve 4 mes,je ditko jeste male a mlicko by melo mit jeste vickrat i jako snidani …Nas malej kdyz byl mensi tak mel mlicko 2-3 v noci,A pka rano jako snidani a nekdy i jako svacu .ted pred den flasku s mlikem odmita …tak ma mlicko jen nad ranem okolo pul 5 jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.4.12 08:57

nám se malý někdy budí jednou za noc někdy 3× nevím čím to je, ale neřeším to, v 5-ti měsích mi přijde malý na to odbourávat noční jídlo, kolem roku to začnu řešit kdyby se pořád budil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí