Noční můry sem :-D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9847
12.11.11 00:45

Noční můry sem :-D

Také se nedokopete jít psát před půlnocí i když musíte brzy vstávat? Mám s tím děsný problém :oops: manžela to štve a někdy se na mě fakt děsně zlobí, ale já za to fakt nemůžu, i kdybych měla vstávat ve 4 ráno, tak se před půlnocí do postele nedostanu :nevim: no a když mě nikdo „nehlídá“, tak jsem schopná strašit do 2, do 3… prostě mám jakýsi otočený režim a usnout před půl 2 je problém, tak 1× do týdne padnu teda už v půl 1, ale před půlnocí jsem neusla už ani nepamatuji :think: jo, ideál by bylo spát od 2 do 10 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a když jsem dělala v nemocnici, tak jsem milovala noční směny :palec: raní byla utrpení, vstávat v 5 8-o stejně jsem usínala až kolem 23-půlnocí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30627
12.11.11 00:47
:mavam:

Já odpadnu tak jedenkrát týdně v 8 (20) hodin, ale jinak to jistí 2 ranní 8-)
Ale ta rána jsou někdy krušná.
A noční jsem taky měla ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
12.11.11 00:55

Myšičko mám to uplně stejně.. jenže já to dělám naschvál.. miluju ty večery kdy děti spí, ideálně muž v práci, jako i dnes a já nikoho nehlídám, nikdo na mě nemluví..jsem jen já ;) můj muž to chápe a drží ranní směny u dítek než se vychrupkám ;)

• Citovat
  • Upravit
9847
12.11.11 00:57

Tý jo, usnout už v 8 jo :-o tak to bych asi nedala, nebo jo, už jsem usnula při uspávání malé, ale vzbudím se za hodinu a pak nemůžu usnout tak do 3 do 4…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
12.11.11 01:13

eMaminko, také miluji to ticho a klid :-) a to nejen od malé, ale i od lidí a ruchu a shonu velkoměsta ;-) miluji noční procházky za svitu luny :-)
A zase druhá věc, když ono zrovna když se má jít spát, tak mám nejvíc energie na věci do kterých se mi přes den nechce :-D a někdy i 5× vyběhnu z postele protože si vzpomenu na něco co do rána fakt nemůže počkat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
12.11.11 01:22

jak bys vyprávěla o mě.. celej den se tak ploužim jak mrtvola, co nemusim nedělam… za to večer to sem jak čamrda.. nejvíc mě ale štve, že přes noc je naklizeno… děti vstávaj dřív, takže si to za světla nikdy neužiju :lol:

noční procházky… mmm.. když nikde nikdo není… jo to si nechám líbit.. jen čím sem starší tím víc se bojim :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1946
12.11.11 09:27

Ahoj :) taky chodim spát pozdě :) a přesně jak emaminka miluju byt uuuplně sama, ale moc casto to není :)
Ale narozdíl od Vás jsem noční ráda neměla, byla jsem po nich pak připitomněla :) ale co jsem na nočních zbožnovala bylo to jak ráno přijdu naložim se do vany, lehnu si sama do ložnice vezmu si knížku a čtu do bezvědomí :D paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.11.11 09:35

Já jsem noční tvor, když jsem pracovala nejraději jsem měla noční šichty :lol:
No a jinak já chodím spát mezi půlnocí - jednou - druhou ranní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
12.11.11 13:56

Jé holky, tak to jsem ráda že nejsem sama takový „exot“ za kterého mě pokládá okolí :mrgreen: když ono je to fakt bezva užít si toho klidu když všichni kolem spí :-) nebo třeba jen koukat na spící dcerušku, moc ráda ji pozoruji a rozplývám se nad tím jak je vlastně hodňoučká :-D to mě vždy ale přejde někdy mezi 5 a 6 hodinou ranní :mrgreen: no, dneska jsem jí nechala ať si „dělá co chce“, pokukovala po ní půlí oka a podřimovala jsem až do 9, není tomu tak vždy, ale dneska jí na hodinu zabavila role kuchyňských utěrek a balíček kapesníků :mrgreen: snažila se jimi krmit psa a pak mi přišla utírat pusu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
12.11.11 19:35

Ahoj Myško, sem zde :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.11.11 00:54
eseta píše:

Koukám že ty taky snad nikdy nespíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.11.11 15:55
Mysicka31 píše:
eseta píše:
Koukám že ty taky snad nikdy nespíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo jo, já jsem noční výr…když už jdu spát tak po půlnoci a vstávám okolo páté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
14.11.11 21:59
eseta píše:
Mysicka31 píše:
eseta píše:
Koukám že ty taky snad nikdy nespíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jo jo, já jsem noční výr…když už jdu spát tak po půlnoci a vstávám okolo páté :mrgreen:

Tak tu pátou bych teda nedala 8-o pokud tedy nemyslíš pátou večer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
15.11.11 10:40

nene, pěkně ráníčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magnat
21.1.12 08:02

už me to točí

v noci nespím,protože se furt budim a rano v 5 vstavam,protože me je zle a pak jsem celej den jak ponocnej a tak musim ve 2 zalehnout aspon do 5 jinak už bych nezvladl nic.chtel bych vedet kde by me od toho nejak pomohli.neda se to už vydržet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510