Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ženy, poradte mi. Nechala jsem 9.měsíční dcerušku na dve noci spát u nás v posteli, boleli jí zoubky a od té doby už vůbec nechce spinkat v postýlce. Zkoušela jsem ji nechat plakat, přečíst pohádku, dát dudlík, napít, pohladit a odejít ale nic nezabírá. Do te doby spinkala vždycky krásně,hrala si a za chvilku spala…ale ted uz nevim co s tím… ![]()
Nespík píše: Ženy, poradte mi. Nechala jsem 9.měsíční dcerušku na dve noci spát u nás v posteli, boleli jí zoubky a od té doby už vůbec nechce spinkat v postýlce. Zkoušela jsem ji nechat plakat, přečíst pohádku, dát dudlík, napít, pohladit a odejít ale nic nezabírá. Do te doby spinkala vždycky krásně,hrala si a za chvilku spala…ale ted uz nevim co s tím…
kdyz nic nepomaha, zkusila bych ji uspat v posteli, ale pak prenest do postylky. Po probuzeni, bych ji to nejak vysvetlila ![]()
Ahoj, nám začala vadit dřevená postýlka kolem 7.měsíce, tak jsem zakoupila cestovní s vyvýšenou matrací a vrátilo se do normálu…
Byl v ní až někdy do 2 let a pak měl tu rostoucí z Ikey, která vlastně byla u hlavy i nohou „vypolstrovaná matrací“ … Takové naše zkušenosti se spaním ![]()
No to už jsem zkoušela ale malá se hned vzbudí…a je řev protože jsem si dovolila jí přendat…tak nevím…budu zkoušet dál ![]()
Nespík píše:
No to už jsem zkoušela ale malá se hned vzbudí…a je řev protože jsem si dovolila jí přendat…tak nevím…budu zkoušet dál
Mě náš pediatr řekl, že pokud malou nechám na noc pár krát spinkat u nás v posteli, tak jí to pak velmi, velmi těžko odnaučím, holt ty mrňata jsou bytosti vychytralé a vědi jak na nás
![]()
grepik02…tak to fakt nevim co budeme dělat…musim ji nejak precurat ![]()