Nechce spinkat v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
11.11.11 13:19

Nehce spinkat v postýlce

Ženy, poradte mi. Nechala jsem 9.měsíční dcerušku na dve noci spát u nás v posteli, boleli jí zoubky a od té doby už vůbec nechce spinkat v postýlce. Zkoušela jsem ji nechat plakat, přečíst pohádku, dát dudlík, napít, pohladit a odejít ale nic nezabírá. Do te doby spinkala vždycky krásně,hrala si a za chvilku spala…ale ted uz nevim co s tím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.11.11 13:20
Nespík píše: Ženy, poradte mi. Nechala jsem 9.měsíční dcerušku na dve noci spát u nás v posteli, boleli jí zoubky a od té doby už vůbec nechce spinkat v postýlce. Zkoušela jsem ji nechat plakat, přečíst pohádku, dát dudlík, napít, pohladit a odejít ale nic nezabírá. Do te doby spinkala vždycky krásně,hrala si a za chvilku spala…ale ted uz nevim co s tím… :oops:

kdyz nic nepomaha, zkusila bych ji uspat v posteli, ale pak prenest do postylky. Po probuzeni, bych ji to nejak vysvetlila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1156
11.11.11 13:22

Ahoj, nám začala vadit dřevená postýlka kolem 7.měsíce, tak jsem zakoupila cestovní s vyvýšenou matrací a vrátilo se do normálu… :wink: Byl v ní až někdy do 2 let a pak měl tu rostoucí z Ikey, která vlastně byla u hlavy i nohou „vypolstrovaná matrací“ … Takové naše zkušenosti se spaním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.11.11 13:35

No to už jsem zkoušela ale malá se hned vzbudí…a je řev protože jsem si dovolila jí přendat…tak nevím…budu zkoušet dál :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.11.11 21:14
Nespík píše:
No to už jsem zkoušela ale malá se hned vzbudí…a je řev protože jsem si dovolila jí přendat…tak nevím…budu zkoušet dál :roll:

Mě náš pediatr řekl, že pokud malou nechám na noc pár krát spinkat u nás v posteli, tak jí to pak velmi, velmi těžko odnaučím, holt ty mrňata jsou bytosti vychytralé a vědi jak na nás :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.11.11 21:05

grepik02…tak to fakt nevim co budeme dělat…musim ji nejak precurat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie