Noční můry - tchýně?

Anonymní
27.10.12 16:09

Noční můry- tchýně?

Dámy ptořebuju povzbuzení! Máte taky problémy s tchýní? Že ji nemůžete ani cítit, že vám dokáže rozpumpovat tlak na trefení?? Moje je ulhaná, manipulátorská, hrabna na prachy a ublížená pomlouvačná chudinka. Je jedinou příčinnou, kdy se s partnerem poštěkáme. Vím, že za to jaká je on nemůže, ale já vždycky bouchnu!!! Jakej problém máte s ní vy? Ať v tom nejsem sama…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4275
27.10.12 16:41

Já mám s tchyní problém ten, že mi vždycky (sprominutím) nasere manžela :roll: celej život se je snažila řídit, nutno říct že neúspěšně, a tak on kdykoliv volá, je fakt sprostej a vytočenej. no, moc se mi to nelíbí, že s ní tak mluví, ale nechávám to na nich. horší je, že se pak kolikrát poštěkáme my dva, protože je už podrážděnej… takže ony i tchyně, které jsou na snachy poměrně hodné, dokážou nějak „škodit“. nebo jestli to nebude tou naší věčnou nespokojeností a tím, že rovnou očekáváme, že tchyně=peklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
27.10.12 16:43

A musíš s ní žít? pokud ne, nestála by mi za nervy… svoji extchyni (byla asi tak milá jako ta tvoje) jsem viděla 2× za 5 let, jednou při setkání a podruhé na svatbě, pak už radši ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.12 17:06

@PjckjsANEBjája ona pořád volá a stěžuje si, mermomocí chce lézt na návštěvu, seznamovat se s mojí mamkou (aby pak mohla pomlouvat) ale jinak starost žádná, od ní sme se nikdy ničeho nedočkali, narozeniny nezná ani u jednoho ale ona by furt tahala z někoho peníze( chtěla aby partner jí odevzdával část výplaty a to má sama ona a její přítel na domácnost kolem 40000) ale špatná jsem já, že jsem jí vzala syna, všechno dělam pochopitelně špatně a nedejbože aby sme měli děti! (jsem te´d v takovém stavu, že já jí děti nebudu pučovat-mam o ně strach (teprv se snažžíme.

• Citovat
  • Upravit
27.10.12 17:16

Ježiši, proč chce peníze? Jinak tchýně je složení dvou slov - tchoř a svině! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
27.10.12 17:17

Já jí prostě nebral telefon, jsem srab, upřímně bych jí do ksichtu neřekla, ať jde do **** :oops: jink u nás to bylo obdobné, jen volala exmanželovi. blbé máš že ví, kde bydlíš a že otevřeš… já teda na zvonění nereaguju, pokud se lidi neohlásí dopředu, tak knám nikdo na nezvaný návštěvy neleze 8) ty, co jim „sebereš syna“ jsou nejhorší. moje extchyně to měla ještě s bonusem - já jí sice sebrala syna, ale já to nevadilo proto, že by ho měla ráda. jí vadilo, že přišla o pracovní sílu v domácnosti a nemá koho komandovat a komu rozkazovat :cert:

současná tchyně jen považuje za strašně důležité manželovi volat všechno hrozně důležité a starat se o jeho věci. jako jestli si už zaplatil fakturu za mobil apod. no párkrát se to dá přežít, ale jelikož je taková už těch jeho 31 let, tak ho celkem chápu, že mu to leze na nervy. na druhou stranu už jsem tak vycvičená od bývalé tch., že tahle mě jen max. nervy lehce pročísne, ale nějaký velký stresy se nekonají. trénink udělal očividně svoje :mrgreen:

ale půjčovat jim děti nebudeme taky, jsou to kuřáci a moc silní. jako přijdu k nim domů a dusím se. a oni si myslí, že když si nezapálí v té místnosti, ale vedle v kuchyni (otevřené dveře dokořán), tak že je to ok. hm, byli jsme nachcípaní oba a to jen po jediné 15minutové návštěvě :cert: neboj se a bojuj o své děti (až budou), jak vidíš, dá se děti nepůjčovat i kvůli větším malichernostem než že je nechceš vystavovat jedovatý babě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
27.10.12 17:18
@Markétka Š.V. píše:
Ježiši, proč chce peníze? Jinak tchýně je složení dvou slov - tchoř a svině! :D

protože oni přece synáčka živili 18/20/30 (doplň dle skutečnosti) let tak ať on teď plní svoji vyživovací povinnost k rodičům… nebo se mýlím, zakladatelko? (protože taková byla extchyně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.12 17:24

Jestli to je takhle, tak jsem v životě nic nepochopila. Některý tchýně jsou fakt na zabití. :pocitac: :poblion: :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.12 17:25

Jinak volání desetkrát denně taky znám. „Ahoj, jak se máte, co děláte, co jste jedli…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.10.12 19:09

Hm.. něco podobného je moje matka. To se potom přerušují kontakty hůř.

A chlap to vidí jako ty, ví, jaká je? Jestli ano, tak by tě mohl podpořit, aspoň trošku, abyste se nestýkali moc často. No ale jestli ne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
27.10.12 19:14

@Markétka Š.V. jj, co jste jedli a pokračuje to „to si žijete“ nebo „nejste jako tlustí dost“ nebo „nevypadáte že jíte takhle zdravě“ a další rýpání :roll: taková byla moje babička. legendární postava. neříkám, že zlá. ale nějak na ni ani po dvou letech nikdo nedokážem vzpomínat v dobrým :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.12 20:26

@PjckjsANEBjája Přesně. Jako bych to slyšela: „Guláš jo? To se máte.“ Jednou za rok jsme měli svíčkovou a to bylo keců. :D „A kolik stojí svíčková? A ty ji umíš? Hm, vy si žijete.“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámátakymáma
28.10.12 15:43
@Anonymní píše:
Dámy ptořebuju povzbuzení! Máte taky problémy s tchýní? Že ji nemůžete ani cítit, že vám dokáže rozpumpovat tlak na trefení?? Moje je ulhaná, manipulátorská, hrabna na prachy a ublížená pomlouvačná chudinka. Je jedinou příčinnou, kdy se s partnerem poštěkáme. Vím, že za to jaká je on nemůže, ale já vždycky bouchnu!!! Jakej problém máte s ní vy? Ať v tom nejsem sama…
Zajdi na lidé cz, téme jejich matky tchýně a tam si počteš. Je tam přímá konfrontace jedné snachy s tchýní, je to dost výživný. Poznáš, že v tom nejsi sama a že ta tvoje, je možná ještě zlatá.
  • Citovat
  • Upravit
2338
31.10.12 18:27
No, tak to znám. Manžel se taky s maminkou-tchýní chytnou a to je slovník, že i zedníci jsou slušní :)To se pak s manželem shádáme doma, páč se mi až tak zase nelíbí jak se s ní baví. A když se nad tím zamyslím, tak jsem je vlastně ani neslyšela, že by se spolu nějak slušně bavili. Jenže to pak obsírám já, protože si, maminka, potřebuje povykládat a prolézt celý byt. Takže nevítané návštěvy obsírám já. A nejvíc mě dokáže nasrat, že vyzvídá o svém synovi. Mě přijde, že snad ani není její, když se nedokáže bavit se svým synem :) Ale ti dva si za to můžou sami, takže takže.
@ANEBjája píše:
Já mám s tchyní problém ten, že mi vždycky (sprominutím) nasere manžela :roll: celej život se je snažila řídit, nutno říct že neúspěšně, a tak on kdykoliv volá, je fakt sprostej a vytočenej. no, moc se mi to nelíbí, že s ní tak mluví, ale nechávám to na nich. horší je, že se pak kolikrát poštěkáme my dva, protože je už podrážděnej… takže ony i tchyně, které jsou na snachy poměrně hodné, dokážou nějak „škodit“. nebo jestli to nebude tou naší věčnou nespokojeností a tím, že rovnou očekáváme, že tchyně=peklo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
31.10.12 18:40

Tchýně :lol: NOooooo, ta moje je jak ze vtipů. Sice na synáčka nedrží, spíš si až teď k němu chce najít cestu, ale to už je asi pozdě, když má svou domácnost a potomka na cestě. Tak to dělá šalamounsky. Dojde na návštěvu-byt je manžela a já se přistěhovala-lozí po bytě a má řeči stylem.-Milane, máš prach za ledničkou.-Ty dveře máš nové? Ne? Aha, tos pořizoval s Nikolkou(bývalá přítelkyně)-Proč máš svetry ve skříni v obýváku, když máš vestavěnou skříň na chodbě skoro prázdnou.- A tak můžu pokračovat dál. Prostě řeči nasměrované na něj, i když, gazdina, jsem já :) Nejvíc mě štve, že manžel jí nic moc neřekne a jen ji poslouchá. Po poslední návštěvě jsem si řekla svou a bylo mi řečeno, že se mám ozvat. A taky že se tak stalo. Minulý týden návštěva-opět neohlášená a já si dělala nehty, zabít! Opět prolézání bytu při tom, když jsem vařila kávu. Prolezla jen část, páč jsem ji odvolala ke stolu. Jenže ona vyletěla jak na trampolíně a letěla na záchod-ok, ale co předvedla, když došla, to jste nežrali. Přinesla mi voňku(prý kde jsem ji koupila, pěkně voní),dezinfekci(přednáška o tom, že se jí zdá, že to nezabírá na vodní kámen, že záchod není úplně čistý. přitom byste z něho mohli jíst, páč jsem pěkný pedant),a poslední věc časák, protože si ho vezme domů na přečtení a s tím popis jejího ranního vysedávání na záchodě s hrnkem kávy :lol: NA čistotu záchodu jsem jí řekla, že pokud má zájem ať ho umyje;pokud ji rozčiluje prach za ledničkou, ať si ji odtáhne a vysaje;a pokud má ještě dotaz na něco, co se jí nezdá v bytě, tak že nic nového během půl roku, co jsme částečně rekonstruovali nic nepřibylo. Myslíte, že to pomohlo? Já tomu nevěřím. Asi má krátkodobou paměť, páč to šmejdění a stejné otázky jsou při každé návštěvě. Takže jsem si spíš jen ulevila já, abych jen nezírala a nemlčela.
A co se týče příchodu maličké na svět…no to je opět na delší písání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová