Bydlet s tchánovci?

3441
23.10.12 13:22

Bydlet s tchánovci?

Ahoj,
máte někdo zkušenost s bydlením s tchánovci? Rodinný dům, přízemí - tchánovci, patro pro nás. Vlastní vchod by byl určitě. Máte to tak někdo? Funguje to? :?: :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
23.10.12 13:24

Řekla bych už jen z diskuzí tady že z 99% to prostě nefunguje.
Já za sebe můžu říct že bych to v životě neudělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

Nemám, nikdy bych do toho nešla, znám několik případů kde to tak mají a počátky fajn, časem se generační rozbroje projevily a ani jedni by si to zřejmě nezopakovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka

Nam to s tchyni funguje bez problemu, vchod mame dokonce spolecny :)

• Citovat
  • Upravit
35791
23.10.12 13:25

Pokud bych jinak musela bydlet pod mostem, tak bych nad tim uvazovala, jinak nikdy! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
23.10.12 13:27
@prcekniky píše:
Ahoj,
máte někdo zkušenost s bydlením s tchánovci? Rodinný dům, přízemí - tchánovci, patro pro nás. Vlastní vchod by byl určitě. Máte to tak někdo? Funguje to? :?: :nevim: :?:

ahojky máme to úplně stejně tchánovci dole a my nahoře bydlíme tak už 3 roky teda manžel pořád a já se přistěhovala. Všechno klape tchýně super a tchán také spíš jde teplo on vždycky kotel rozhicuje a my pak větráme což je škoda, ale už jsme mu domlouvali tak to pochopil. Takže soužití v jednom baráku super nestěžuji si. Podle toho jaké povahy jsou tvoji tchánovci pokud v pohodě tak fajn, ale pokud hledají chyby tam kde nejsou tak bych do toho nešla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
23.10.12 13:27

Podívej se do diskuse „nesnášim svou tchyni“, tam najdeš odpověď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
23.10.12 13:28

Ahojky, s,,tchánovci,, bydlíme už rok a půl.. mezitím byla 5ti měsíční pauza kdy jsme si s přítelem našli pronájem ale nevyšlo nám to..přišla jsem o práci a čekáme mimčo, takže nám nezbývalo nic jiného než se vrátit.. máme tu jen svůj pokoj a jinak je tak nějak vše společné.. i když jsem vděčná že tu můžem být a nikdo nás nějak neomezuje..tak přeci jen je to takový pocit že furt mám dozor nebo tak něco.. a tak jsem raději zalezlá v pokoji a nevšímam si jich.. a představa že za dva měsíce přijde miminko..tak se strašně bojím aby mi furt,,neradili,,. ale i tak se to dá to bydlení..a jestli vy byste měli svůj vchod a patro..tak to je bomba..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.12 13:30

Za mě nikdy, mám zkušenost s krásnými vztahy jako v pohádce a společné bydlení bylo nakonec peklo o kterém bych nerada pestře povídala…utrpíš ty, děti, manžel mezi mlýnskými kameny a manželství se může ocitnout na pokraji skázy… A to jsem vždy tvrdila, že mám ty nejúžasnější tchány na světě, milovala je snad víc než vlastní rodiče. Kdo nazžije, neuvěří… a to jsem okolím považována za nekonfliktní typ.

• Citovat
  • Upravit
529
23.10.12 13:31

Sice zkušenost nemám, ale rozhodně bych do toho nešla. Mám i případ z okolí, prostě to nefunguje. Furt bude někdo na někoho brát ohledy nebo na druhou stranu nikdo nebude brát ohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.10.12 13:33

Nesla bych do toho! cenim si vlastniho soukromi a to vztahy mame super.nez jsme se prestehovali, byli jsme chvilku u nasich-desna ponorka a to nase miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
23.10.12 13:34

Nikdy :mrgreen: a to spolu celkem vycházíme, možná je to tím, že nás dělí vzdálenost 200km :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
23.10.12 13:37

Můj tchán říká, že mladí mají být od starých daleko nejmín 10km :lol: kéž by to bylo i u nás :) na druhou stranu musím říct, že já bych nikdy nebydlela ani se svou rodinou, rodiče už nemám, ale třeba s babičkou…podle mě to nemůže nikdy dobře fungovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
23.10.12 13:38

NIKDY bych do toho nešla, já jsem se přistěhovala do bytu za manželem, kde původně bydlel rodiči. Byl to městský byt a jeho rodiče do něj nevložili ani korunu (navíc ho tchán dostal k zaměstnání), dodnes má tchýně klíče a chodí si sem jak kdyby tu bydlela, domnívá se, že je normální, že nám pořád mele do toho, kde bude jakej nábytek a kdy vyměníme vchodový dveře. Teď se stěhujeme do baráku a chceme byt prodat. Koupili jsme ho od města za svoje peníze, za svoje jsme ho zrekonstruovali a divím se divím, ale celá rodina má pocit, že nám mají co kecat do prodeje a dokonce to vypadá, že by chtěli manželovy sestřičky i vyplatit. Já jsem totálně vytočená, ale hlavně už chci být pryč!!! Být to společný barák, tak už jsem dávno rozvedená.

• Citovat
  • Upravit
2190
23.10.12 13:40

Máme baráky vedle sebe a nefunguje, je to za trest :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat