Noční party u 17m dítěte

Cocka nasladko
4.10.19 04:37

Nocni party u 17m ditete

Nema nekdo zkusenost? Kluk 17m
se posledni dva tydny obden do hodiny od uspani probudi kompletne - zacne se smat, kopat do periny, zdrhat z postele (spime spolu, je kojeny). Momentalne mu rostou dve stolicky a dva spicaky, takze to trochu pripisuju zubum a doufam, ze jak budou zuby venku, tak bude zas (chvilku) klid. Snazim se ho znovu uspat nebo aspon udrzet v posteli, bohuzel jak se takhle probudi, mame na 3 hodiny minimalne o velmi nechtenou zabavu postarano :( nejaky napad, co s tim? Vyrvani ve vsemoznych variantach pro me neni moznost. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
4.10.19 05:54

To je těžké. Prostě ho udržet v posteli, jinak s tím nic neuděláš. Ale řvát bude určitě. Já takhle uspávala syna asi tři měsíce, než se uklidnil, musela jsem ho hodně pevně obejmout. Byl to boj, ale od té doby ho uložím do postele, lehnu si k němu a nezdrhá. Rozhodně bych ho v noci nenechala spát a hlavně nerozsvěcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
4.10.19 06:57

Tak záleží, v kolik poprvé uspáváš. Nám se tohle dělo, pokud usnul před půl devátou. Prostě to měl jako dalšího odpoledního šlofíka. Takže bych zkusila posunout večerní uspávání alespoň o půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
4.10.19 08:01

Vynech odpoledniho slifika a vecer usne a budit se nebude… aspon u nas to pomohlo, po case jsme se vratili zase ke spani i po obede a vecer byl uz ale klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
4.10.19 08:06

Odpoledniho slofika bych ponechala, ale dala bych spat o hodinu dyl vecer… urcite bych mu v roce a pul nerusila odpoledno spani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
4.10.19 08:15

Taky bych zkusila dávat spát o tu hodinu pozdeji. Mne to delaly obe deti, kdyz usnuly moc brzo. Stacilo si pohlidat, aby vecer sly spat v jejich obvyklou hodinu, ne driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.10.19 08:16

Nevím v jakém věku, ale syn byl klidně vzhůru 3-5 ranní, normálně si hrál atd. V posteli byl neudržitelný a táta se taky potřeboval vyspat, takže jsme byli v obýváku a já ho jedním okem sledovala z gauče. Prostě ho budily zuby, lepší než kdyby měl hysterické záchvaty a že měl i ty. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
4.10.19 08:46

Dobry nazev tematu. :D Vynechala bych podvecerni spinkani, pokud mate a taky bych se zamyslela, jestli jsi treba nezmenila stravovaci navyky? Treba si davas odpo/vecer kafe, cokoladu, Colu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.10.19 09:03

Proč ho nezkusíš dát do jeho postýlky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
4.10.19 09:20

Dala bych ho do postýlky. Taky jsem kojila dvě děti a oba spali v postylce. Dcerku jsem měla v postylce vedle postele bez zabrany asi do roka, ale jak začala dělat v noci kraviny, prelezala ke mne, budila mě, nechtěla spát, tak jsem postylku odsunula a dala zabranu. V noci se spí a nehraje. Jednu noc se vztekala, ale pochopila to hned a pak už spala normalne. Jinak jsem kojila obě děti 2 roky, normalne vstala, nakojila a dala zpět do postýlky a v pohodě. Ze zkušenosti mých kamarádek děti co spí s rodiči v posteli vždy hur spaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
4.10.19 14:04

Diky vsem za postrehy.

Kluk chodi spat vecer mezi 18:30-19:00, pres den spi jednou asi 11:30-13:00. Kdybych ho dala spat pozdeji, tak uspavani trva dve hodiny, protoze se pretahne a chytne druhy dech (tento problem sme resili zase pred mesicem :zed: )v idealnim pripade spava cca od sedmi do sedmi, coz je ted tak jednou tydne.

Vcera v postylce skoncil, pul hodiny tam dupal, pak zacal hucet, tak jsem ho vzala k sobe a konecne usnul, asi ve ctvrt na dvanact :roll:

Zase spal v kuse asi do peti do rana, to taky neni k zahozeni, ale…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510