Scény při usínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
29.9.19 21:06

Scény při usínání

Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat. Máme 8 měsíčního chlapaka a při každém uspávání/je to asi 95% usinani, pokaždé stávkuje a brečí až takřka do amoku. Je jedno jestli usíná na posteli, neb v korku neb v postýlce, ale bez břeku a křiku neusne. Máte někdo zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
29.9.19 21:12
@Zipak píše:
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat. Máme 8 měsíčního chlapaka a při každém uspávání/je to asi 95% usinani, pokaždé stávkuje a brečí až takřka do amoku. Je jedno jestli usíná na posteli, neb v korku neb v postýlce, ale bez břeku a křiku neusne. Máte někdo zkušenost? Díky
řekla bych, že není dostatečně unavený, ale samozřejmě to taky může mít jiný důvod, třeba hlad
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
29.9.19 21:39

Spíš napiš detaily- v kolik ho dáváte spát, jak uspavate, zda je kojeny apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.9.19 22:07

Já mám 6 měsíční a usnutí bez pláče (nebo s krátkým pláčem/kňouráním) je tak 1 za týden, a to do toho počítám i její siesty 3× denně :lol: Nepomáhá nic, unavená je (mám vysledováno, že se musí uložit po cca 2h co je vzhůru) najezená je, hlazení ani zpívání nepomáhá, když houpu tak taky řve. Už jsem si zvykla, ale budu ráda za tipy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.9.19 22:48

Taky bych řekla, že není dost unavený. Ale taky to může být prostě období a pomůže jen z toho vyrůst 😀 obecně se mi osvědčilo uklidnit (většinou něčím zaujmout), dounavit a teprve pak uspávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
29.9.19 23:35

My máme 4 měsíce a měli jsme to dost podobné. Každé spinkání oječel. Nejen tedy, že nás bolelo bříško a i přesto, že Berem bakterie a kapičky na prdy, mazem Pupíkem atd to není žádný zázrak. Ale vysledovali jsme, že musí jít spinkat každé cca 2-3 hodiny, jinak je pretazeny a proto je těžké pro něj usnout.
Vždy dám do postýlky, když je najedeny snažím se jen uklidnit a většinou usne sám nebo se držíme za ruku. Nebo dám mlíčko a tím taháním z láhve se únavy a usne taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí