Noční spinkání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
9.6.12 23:16

Ja bych vyrvat taky nenechavala, na tohle je jeste moc mala. Ja si pamatuju, ze byly doby kolem toho 4, 5 mesice, kdy nas malej nespal jinak nez v kocaru, kdyz jsme jezdili venku - nesmelo se zastavit. A doma pak jedine u nas na ruce, no a pak opatrne odkladat, nekdy se zadarilo, nekdy ne. V postylce vubec neusinal. Pak se to najednou nejak zlomilo, bylo hnusne, nemohli jsme ven, dala jsem do postylky a on se muchlal s perinkou a usnul. Ale k tomu nejspis ty deti musi nejak dospet. Kdyz vis, ze ti spi v kocaru, tak to tak jeste chvili delej. Jsou ji jenom 4 mesice, tak bych se jeste chvili ridila podle ni, aspon do toho pul roka. Kdyz jsem takhle malyho nosila, ruce me bolely a rikala jsem si - mam toho zapotrebi, nemam ho nechat vyrvat? A pak jsem si rekla, je tu tolik zenskejch, co by dalo nevim co za to, kdyby mohla chovat sva miminka, mela bych byt rada, ze mam tu sanci. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
10.6.12 08:38
@Easinka píše:
Ja bych vyrvat taky nenechavala, na tohle je jeste moc mala. Ja si pamatuju, ze byly doby kolem toho 4, 5 mesice, kdy nas malej nespal jinak nez v kocaru, kdyz jsme jezdili venku - nesmelo se zastavit. A doma pak jedine u nas na ruce, no a pak opatrne odkladat, nekdy se zadarilo, nekdy ne. V postylce vubec neusinal. Pak se to najednou nejak zlomilo, bylo hnusne, nemohli jsme ven, dala jsem do postylky a on se muchlal s perinkou a usnul. Ale k tomu nejspis ty deti musi nejak dospet. Kdyz vis, ze ti spi v kocaru, tak to tak jeste chvili delej. Jsou ji jenom 4 mesice, tak bych se jeste chvili ridila podle ni, aspon do toho pul roka. Kdyz jsem takhle malyho nosila, ruce me bolely a rikala jsem si - mam toho zapotrebi, nemam ho nechat vyrvat? A pak jsem si rekla, je tu tolik zenskejch, co by dalo nevim co za to, kdyby mohla chovat sva miminka, mela bych byt rada, ze mam tu sanci. :hug:

:palec: souhlasím!Tohle si právě taky říkám a hlavně se odzbroruju od nějakých učebnicových rad a návodu a dělám to,co cítím ;) !Od 6.měsíce mám v plánu dát nějaký mantinely,ale do té doby si to prostě užívám a řídím se svým rozumem,srdcem a hlavně malou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.10.12 12:21

spinkání

Dobrý den,
mam 6 mesicniho syna a jeho spinkani je hruza. nejen ze teda prez den spi 1 hodinu po obede a nekdy si schrupne jeste dopoledne ale tak 10 minut je hrozne zvedavej takze jakmile slysi hlas je vzhuru aby mu nic neuniklo tak v noci to taky stoji za to. spinkal s nami v loznici prvni dva mesice jsem ho poctive budila.pak pani doktorka rikala ze pribira az dost at ho nebudim takze po druhem mesici spinkal od 7 hodin rano do 6-7 bez probuzeni. kolem 4 mesice se zacal budit i 11krat za noc to bylo strasny.tak nam poradili dat ho do pokojicku at spi sam.tak jsme udelali nyni se to zlepsilo ale presto se budi treba 4 krat.kdyz mu chchi dat mliko nechce chce jen caj a spi dal. nekdy spi do pul 8 nekdy do 8 ani po vstavani hned nechce jist treba az za pul hodiny takze jidlem to nebude ale proc ma porad touhu pit kdyz spinkal tak krasne? nemate nekdo radu co s nim aby se nebudil? nez usina ma zelvicku s nocni oblohou celkem usina bez problemu ale pak to zacne. dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.10.12 14:06

@verysek089 Bohužel já ti moc neporadím, malá má měsíců a pořád se v noci budí, já už to moc neřeším, prostě ji zkouším nakrmit a dám jí napít čaje a čekám. Někdy se to upravit musí. Možná jen přes den udělat pravidelný režim, jako my a řádně ho utahat a pak dát do postýlky vždy ve stejnou dobu, nám to přes den funguje, ale nesmí být nemocný, to je pak vše jinak. Jen nezoufej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.10.12 14:12

@lenbar tak prez den mame kazdy den rezim stejny.po tom obede spi tu hodinu ale spaval i 2.utahat ho je jeste docela tezky kdyz neleze neplazi se nic. porad si s nim hrajeme ale i prez to spi spatne.tak dekuji a snad se to brzo upravi. kolik vam je mesicu? neni to tam psany.na co se mam pripravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
1.10.12 20:36

Ono s tim rezimem je to tezky, protoze tahle mimca, jak se vyvijeji a rostou, tak si meni i ten rezim. Ja vzdycky rikala, ze jen co jsme na nejaky najeli a ja si zvykla, tak mi to zmenil. Zacal jinak spavat, jinak se budit a tak. V 5 - 6 mesicich, to se maly taky zacal vic v noci budit. Jako malicky spaval klidne i 8 hodin v kuse. Od tech 6 mesicu se budi kazde 3 - 4 hodiny na kojeni. Ted v roce teprve zacina zase spavat v noci trochu dyl, ale jak kdy, nekterou noc spi i 6 hodin, nekdy se zas budi vic. Ony i ty denni spanky se jim upravuji. V sesti mesicich, to mi tusim jeste spaval kazde 2,5 - 3 hodiny, pak dvakrat denne, ted jednou denne. Takze mozna si tve mimco taky ten rezim nejak meni, nelpela bych na zavedenem rezimu, musis byt flexibilni. A co se tyce v noci, tam neporadim. Vitej do klubu nespavcu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí