Nočník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6545
30.5.06 12:45

Madelen, tak nevím, jestli se nemáš modlit, aby si říkat začala sama, ale tak za rok:) V době, kdy jí bude cca rok a půl, kdy je šance, že začne, už bude zima:) a ono venku je to někdy hustý i teď, když fouká. Hlavně když jedem autem - nejdřív vyndat ze sedačky, oblíknout mikinu, stáhnout kalhoty, vystrčit zadek, oblíknout, svlíknout, zapnout:))))
Uvidíte v létě, ale rozhodně to nelámej přes koleno…
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.5.06 13:55

ahojky, máme taky ten nočník tmavě modřy s třpytkami a kačkou z Teska a malý z něj zatím utíká. Taky si myslím, že nemá cenu ho nutit. Starší dcera trůnila na nočníku od 8měsíců a v 1,5 (v létě)už čurala venku na zavolání. Kluci jsou prý pohodlnější a já to pozoruji ve všem.

• Citovat
  • Upravit
6200
30.5.06 14:03

Ahoj,
tak přidám ještě jeden prima nočník :lol: je od Chica, má vyšší opěrátko vzadu a i vepředu, je prima hlavně pro chlapečky co mají „přečůrací tendence“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.5.06 15:49

Gabinko,
jasně, že na tu zimu to bude blbý. V létě to nějak začnu zkoušet, jak pojedem do obchodu, koupíme trůn :lol: . Ale zatím mě na to nepřipadá nějak " vyspělá " , pořád někam leze a že by poseděla na hrnci, to asi teda ne :lol: . Ale uvidíme, třeba překvapí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
30.5.06 15:53

Právě to jsem měla na mysli - tu vyspělost:) Proto se doporučuje s tím nespěchat:) Držím palec!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí