Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost, jestli se nedají vzorečky Vichy někde objednat. U nás máme dvě lékárny - a ani v jedné nemají ty vzorečky, co bych potřebovala vyzkoušet.
Ahoj Lendulko,
před mateřskou jsem pracovala 8 let v lékárně, takže vím, že vzorečky od Vichy se do lékárny dostávají dvojí cestou. Nejčastěji je nosí obchodní zástupce a to do tzv. partnerských lékáren - to jsou ty, které od Vichy mají veškerý sortiment, mají jej vystavený atd. Za to mají od firmy servis ve formě např. vzorků nebo dermokosmetických poraden a pod. Vzorky také partnerská lékárna svého času dostávala s dodávkou zboží. Myslím si, že pokud najdeš nejbližší partnerskou lékárnu - na www.vichy.cz je určitě jejich seznam, tak se v té lékárně dá dohodnout. Alespoň když jsem byla za tárou ještě já, rozdávala jsem je bez problémů. Tak hodně štěstí. Jestli jsi z Prahy mohla bych ti zkusit pomoct.
Dáša
lendulko, vzorečky Vichy maji v lekarne na namesti Svobody v Kladne.
R.
Lendulko,
včera jsem se o tom bavila s majitelem lékárny tady u nás v ulici a říkal, že teď právě mezi firmami Vichy, La roche possey a Loreal probíhá nějaká reorganizace a je výpadek v dodávkách letáků i vzorků…vydrž.
Sylva