Nočník a nehody
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nočník a nehody
Děvčata jdu si pro radu či vaše zkušenosti
Dcera chodí na nocnik od 2 let, je to už přes měsíc, ale zatím teda jsou pořád nehody, většinou tak 1 nebo jako dneska už 2
(jednou se stalo že jsme byly 2 dny bez nehody) říká si, ale kolikrát pozdě, vysazování nepomáhá, prostě se nevycura. S kákaním problem není, i když taky se občas stane nehoda, ale málo. Plenku má na noc nebo když jdeme ven. Otázka zní, jak dlouho u vás trvaly nehody? Myslela jsem, že je to otázka tak 14 dní, ale u nás asi ne
díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prostě ještě není zralá, nic s tím neuděláš. Syn dlouho bojkotoval nočník, podařilo se až ve 2 letech a 7 měsících. Byl hned bez nehod. Dcerka se sama odpojovala v 21 mesicich, ale těch nehod, několik denně… Bez nehod byla od 2 let a 7 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn bez plen (i na noc) od cca 2,5 let. Teď mu je skoro 5 a pokud „nemá čas“ se večer vyčůrat a já v noci nepřiběhnu na první zoufalé zavolání (vytáhnout z postýlky, donést do koupelny, cestou sundat kalhoty a posadit na nočník), tak se počůrá.
Pozn. nočník má stále k dispozici i když chodí na záchod, protože v noci se prostě netrefí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nehody se u nás vlastně nekonaly. Od té doby, co byla bez plen (rovnou i na noc), se nepocurala. Bez plen je od dvou let, tedy zhruba půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je hodne individualni, chce to jen cas, pochopila jsem, ze nekolikrat si rekne a obcas se zapomene… Oni kdyz jsou zabrany do hry, tak se to stane
jeste neni uplne zrala a neuvedomuje si to. Chce to jen vydrzet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takové nehody budou ještě dlouho je to zcela normální
musí to ještě vychytat
. Kolikrát se dítka počůrají i v mnohem větším věku, stačí když se zaberou do hraní a je průser
. Buď jen jen ráda že už jste v této fázi, první dvě dcery byly do dvou let zcela bez plen nonstop ale nemladší to je katastrofa v říjnu měl tři a je stále pně na plenách
ne jen že má k nočníku velkému wc a čemukoliv totální (odpor) tak ne a ne se to naučit, posazuji co chviličku když už se teda nechá přeprat a stejně ani kapka, pak ho teda pustím pán pár min lítá a hned louže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem holku 21mes. Odplenkovala v rijnu, a teprve ted v lednu jede na 100% bez nehod. Jinak mela treba obden nehodu, kdyz se zapomnela a nebo byla zabrana do hry. Nevidela bych to jako tragedii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Panenko skákavá, další, co se nemůže dočkat děcka bez plen.
Tohle fakt nepochopím. O co těmto matkám jde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ice79 spíš nevím o co jde Vám
ptám se pouze na zkušenosti, dcera nocnik chápe, nelamu ji nijak násilím, tudíž nevidím důvod ji doma nechávat pleny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Whizzy píše:
@Ice79 spíš nevím o co jde Vámptám se pouze na zkušenosti, dcera nocnik chápe, nelamu ji nijak násilím, tudíž nevidím důvod ji doma nechávat pleny
Ona ho asi vidí.
A vám jde o co? O pár měsíců??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit