Nočník (nemoc)

21311
5.10.18 12:48

Malý byl před časem v nemocnici, do te doby na nocnik v klidu chodil, jen v noci měl plenku. Od hospitalizace každé ráno přinese plenku a chce ji nasadit, nocnik obchází obloukem. Takže u nás zřejmě nastane znovu období nácviku na nočník. Jsou mu dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.10.18 12:55
@Tichošlápek píše:
Malý byl před časem v nemocnici, do te doby na nocnik v klidu chodil, jen v noci měl plenku. Od hospitalizace každé ráno přinese plenku a chce ji nasadit, nocnik obchází obloukem. Takže u nás zřejmě nastane znovu období nácviku na nočník. Jsou mu dva roky

malému budou 10,10 2roky ach jo ja mela radost ze chodi na nočník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 12:55
@Tichošlápek píše:
Malý byl před časem v nemocnici, do te doby na nocnik v klidu chodil, jen v noci měl plenku. Od hospitalizace každé ráno přinese plenku a chce ji nasadit, nocnik obchází obloukem. Takže u nás zřejmě nastane znovu období nácviku na nočník. Jsou mu dva roky

malému budou 10,10 2roky ach jo ja mela radost ze chodi na nočník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
5.10.18 13:06

U nás podobně, už byl bez plinky téměř pořád a teď po nemoci jedeme skoro celé učení znovu. Taky mě to pěkně štve, ale co už. Jsou na světě i horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
5.10.18 14:29

Tak to já mám zkušenost, že syn už byl bez plenek a asi po měsíci onemocněl a říkal si o plínky a nočník nechtěl ani vidět a jakmile se uzdravil, zase si začal chodit na nočník, jako dřív… Vždycky jsem ho za to strašně pochválila, jak je šikovný a tak ho to motivovalo a těšil se, jak mi udělá radost. Takže za mě je to tak, že je nemocný, tak je mu to příjemnější, pohodlnější a pak se vrátí k nočníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
5.10.18 14:42

U mladšího nočník krom noci v pohodě, pak nemoc, nasadila jsem plíny, protože neustále čůral do postele a na gauč, po nemoci opět bez plen, sem tam byla nehoda, ale začal chodit rovnou na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.18 12:43

Tak holky hlásím se , malý nocnik už neodchází ale přestal říkat č někdy automaticky svlekne kalhoty a jde a někdy se pocira( to jen málokdy ) raději ho prosazují já ..myslíte ze to zapomněl nebo nemá takovou potřebu ze by musel jít na nocnik akutně .ee do nocniku udělá i řekne tak nevím co si mám myslet ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.18 23:23
@Tichošlápek píše:

My to měli od 9esicu moje dcera chodila krásné na nočník asi měsíc ale pak byla hospitalizována v nemocnici tam mi nočník zakázali a od té doby s tím máme problémy vůbec na nočník už nechce hystericky řve když si tam má sednout vyhýbá se nočníku skousela jsem už i to že jsem si osobně na nočník sedla nepomohlo , tak jsem zkoušela i to něco za něco, taky do nočníku jsem dala i trochu vody taky nic už nevím co mám delat. Jsou ji 2 roky a 2 měsíce přítel mi řekl že ji nemám nutit a že na to přijde sama ale já se bojím že plenku bude mít do 3 let a do školky mi ji nevemou :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí