Nočník v 1. roce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Meggynka Já už bych do toho látkové plínky teď nemotala. Spolupracuje ti hezky, já bych mu to udělala co nejjednodušší a netahala do toho nové věci, které by ho mohly zmást. My jsme je měli, ale už od začátku, papírové jsme nepoužívali vůbec. Jestli to pomohlo - těžko říct, nemám srovnání. Já si spíš myslím, že pomohlo to, že jsem je začala nechávat bez plínky a že si spojili to, že když čurají na nočník tak odpadá přebalování a můžou být s holým zadečkem.
Já osobně bych nedávala ani ty křupky, my jsme za odměnu jen tleskali. Aby pak nebyl zklamaný, když náhodou nebudeš mít křupku po ruce. Ale to už záleží na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai Já mám zase zkušenosti z okolí spíše opačné. Dcera se odplínkovala na asi 19-21 měsících a celá anabáze trvala cca 6 dní. Sebrali jsme plíny a rychle pochopila. Oba synovci na okolo 2 let po 2-4 dnech + děti pár dalších kamarádek podobně.
moje děti se plínám extra nebránily, pokaděné jsem je nikde nehonila, takže pro mě by byl spíš opruz to půlroční vysazování po hodině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ospalámyš ono asi opravdu záleží na dítěti. Mám známou ta začala dávat až ve dvou letech, je mu dva a půl a stále má pleny. Na nocnik moc nechce a kádi zásadně do pleny. Je mu úplně jedno, že se pokadi do slipu. Takhle dopadnout nechci
Ideál je do dvou let bez plen. Tak doufám, že bude šikovný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit