Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Chtěla jsem se zeptat, měl jste někdo ke konci těhotenství nohu v sádře? Já jsem si zvrtla kotník a mám sádru, tak se docela bojím, abych nerodila se sádrou ![]()
Jestli máte někdo podobnou zkušenost, budu ráda když napíšete… ![]()
Je, to by mohla bejt dobra sranda ![]()
Ale myslim, ze kdyz je to jen zvrtnuty, tak ti ji sundaji
Když jsem šla lehnout do nemocnice před porodem, tak mě přijímali na pokoj, kde propouštěli maminku s miminkem domů a sádru na noze měla. Takže asi to nějak jde
. Na sále si to představit teda nedovedu i ta manipulace s miminkem musela být děsná. Asi musela mít někoho k ruce.
Přeju ti brzké zotavení!!!
Měla bych ji mít ještě 3 týdny, tak snad tam malej ještě počká
. Sranda by to asi nebyla ![]()
Já ji neměla, ale vzhledem k tomu, ve kterém týdnu jsi a tomu, že sádru budeš mít ještě tak 3 týdny, tak si myslim, že se nemusíš ničeho obávat, že ti ji sundají a ještě dlouho si budeš bříška užívat i bez sádry:)
zebro, ja dostala
ru v 32tt (udelala jsem si neco s patou- blbka, no
)- a strasili me 6-ti tydnama-coz byla silena predstava…uz jsem si malovala, jak kulham po porodnim sale, pripadne skacu po jedne noze
nakonec mi ji sundali po mesici- a fakt se mi ulevilo- nedokazu si to predstavit ![]()
Podle doktorky je malej tak 2 týdny napřed. Já doufám, že mi tu sádru sundají včas, ale kdyby ne, tak to snad nějak zvládnem
. Nebo si ji sundám sama
![]()
Ortéza by asi nepomohla, stejně bych na to nemohla šlápnout. Chtěla jsem alspoň chodící sádru, ale prý by se to hojilo tak o dva týdny dýl ![]()
Zebro, nenervuj se s tím,nebo fakt porodíš dřív a tu sádru ti nikdo neodpáře. Nech to koňovi:-)) Ono to nějak dopadne !!! Kdykoli jsem se totiž snažila něco vyřešit předem - tak aby to probíhalo podle mého nejlíp, tak se ro skoro vždy zvrtlo a byl z toho přesnej opak ![]()
Přeju ti,aby to vyšlo ke tvé spokojenosti !
Desty - díky za přání, já to nechci přivolávat. Jen jsem si říkala, že třeba měl někdo podobný problém a docela by mě zajímalo, jak by porod se sádrou probíhal.