Nechci přenášet!!!!

461
13.2.08 22:37

Nechci přenášet!!!!

Holky, za 8 dní mám termín porodu a strašně se mě nechce přenášet. Syn se narodil 10 dní před termínem a dceři se nějak nechce nebo co… Existuje něco kromě sexu a mytí oken, jak jí dostat veeeen? :-)

Díky moc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
13.2.08 22:40

Existuje nějaký hmat, který dělá porodník a který to může urychlit, tak se na to třeba příště zeptej :-) Ovšem upozorňuju, že je to hodně nepříjemné a ne vždy to pomůže.
Jinak u nás nic nepomáhalo. My rodili 11 dni po termínu. Okna vycíděná, sexu habakuk, dlouuuhé procházky, horké vany a nic. Když se miminku nechce, tak se prostě nechce.
Vydrž a užívej si to ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.08 22:49
nat77 píše:
Syn se narodil 10 dní před termínem a dceři se nějak nechce nebo co..

No jo, takže jsi rozmazlená :roll: :D .
My zkoušeli sex, červené víno, pálivou pizzu, dlouhé procházky, chůzi do schodů, horkou vanu, už si to ani nepamatuju, prostě všechno. Rodila jsem ve 40+2 podle MS, ve 40+0 podle UZ (navíc zřejmě po tom Hamiltonu, nevím, doktor se se mnou nepodělil o info, kontrakce už jsem ale měla).
Když se dítku nechce, tak se mu holt nechce. Navíc ty máš víc jak týden do termínu, tak neprndej o přenášení. Už sis jednou užila rodit v tu nejpříjemnější dobu, teď bys to mohla nechat jiným :idea: … (rodit týden, dva před TP je můj sen).
PS: Přeju krásný porod (ale ne zas moc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
13.2.08 22:56

Mytí oken ne, proboha!
Může se zamotat kolem pupeční šňůry.

Já se cpala pálivým, pila červený, nakonec jsme dali sex a druhej den jsem rodila, 14 dní před termínem :D
Jen počkej, mimino si samo řekne, kdy bude chtít…

• Citovat
  • Upravit
1347
13.2.08 22:59

Tak mě všichni říkali, že Maxík je větší, že budu rodit dřív…až o 14 dní 8O no a rodila jsem týden po termínu přesně! Chápu tvé pocity…já jsem myslela, že se zblázním ..ale prostě se mu nechtělo! na druhou stranu byl takový „vypiplaný“!!! Tak se drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.2.08 00:01

Naprosto přesně Tě chápu a držím pěsti, ať to čekání vydržíš.
Mě „rozmazlila“ prvorozená dcera tím, že se narodila o tři týdny dřív. Teprve s druhým pupíkem (a že jsem ho měla fakt obrovskej), jsem si užila devátý měsíc se vším všudy. Z přenášení jsem měla taky hrůzu, týden před termínem mi začala odcházet hlenová zátka, takže jsem se těšila, že to každou chvíli praskne. Prasklo to - před rokem ve čtvrt na osm ráno mi začala téct voda a přesně v termínu se nám 13.2. za pět minut dvanáct narodila Kristýnka;)
Radu na urychlení nemám, jak bylo psáno, až se prcek usmyslí, bude to.
Takže přeji pevné nervy a ať brzy držíš zdravý uzlíček v náručí!
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.2.08 00:50

Já měla pokaždé dva termíny a to dva týdny od sebe… A třikrát jsem přenášela i po druhém termínu… Adu dokonce museli vyhánět - narodila se 26 dní po prvním termínu.
Pepi a Eli se narodily samy, ale ani jedna nijak ven nespěchala - a to mi Dr. Elinku sliboval před termínem :D:D:D

A neudělala jsem s tím vůbec nic.

Vydrž, nafurt tam to mimčo doopravdy nezůstane. A vypni si mobil, jinak z těch telefonátů (Už? Ještě nic? A jak se cítíš?) zcvokneš.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.2.08 05:01

nám pomohla vana s trochou červeného teplého vína se skořicí, sex a taky polévka kyselice. Ta mi tak prohnala útroby (je tam zelí, houby a zak.smetana) že to bylo lepší než klystýr a hned pak mi rupla voda. A to bylo týden před 2.termínem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
14.2.08 06:19

Já dělala všechno možný i nemožný, dokonce jsme týden po termínu malovali kuchyň a nic nic nic, taky jsem si už říkala, že tam bude asi do puberty a narodí se už s občankou :wink: :lol: Ne vážně, já vím, že je to strašně dlouhý a člověku už není moc dobře, ale jak píše Lesi, napořád tam nebude :wink: Držím palce a hladký porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.2.08 07:48

Ahoj, já nutně potřebovala porodit aspoň trochu před TP, protože 10 dní po něm manžel odjížděl na misi :roll: No zkoušeli jsme fakt všechno, horkou vanu, schody, sex, víno, nepomohlo nic.. nakonec jsem 3 dny po TP ukecala doktory na vyvolání. No manžel si nás doma užil jen dva dny :(
Když se mimču nechce, nepomůže podle mojích zkušeností fakt nic… tak držím palce aby to bylo co nejdřív :wink:

PS: zátka mi začala odcházet 4 týdny před TP, Hamiltona mi dělali tři dny před a NIC :evil: No fakt jsme měli pech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
14.2.08 08:35

No, osobne si myslim, ze kazde zarucene vyhaneni je naprosto k nicemu. Pokud se nekdo po necem takovem rozrodil, tak to bylo proto, ze prcek byl pripraveny a matka vlastne taky. Vsak jsou zkusenosti, ze i nekolikanasobny Hamilton nic neuspechal… :)
Takze holt budes muset pockat, az se broucek sam rozhodne.. :wink:
Kazdopadne preju, at je to co nejrychlejsi a co nejmin bolestivy…sakra, ja zacinam mit strach.. :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.2.08 08:44
jjanekk píše:Kazdopadne preju, at je to co nejrychlejsi a co nejmin bolestivy…sakra, ja zacinam mit strach.. :oops: :?

Neboj, sice to není nic příjemného, ale je to tak přirozené… Opravdu se nemusíš bát.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
14.2.08 09:49

Ja taky nechci prenaset!!!!!! Maly byl 10dni po TP, a vyhaneni jsem stejne neunikla, jelikoz mi jen rupla voda, ale kontrakce nic, a maly mel spatne ozvy :? :?

mam od kamosky recept na vyhaneci caj. Vysledky nezarucuju, jak jsem koupila prodavam dal, za jakekoliv info od pripadnych pokusnych kraliku prede dekuji :twisted: :twisted: :twisted:

Recept na caj podporujici kontrakce

Na jeden litr horke vody

1 ks skorice
10 hřebíčků
1 malý zázvor (kdyz neni cerstvy tak dat lzicku suseneho)
1 polevkova lzice sporyse lekarskeho (koupi se v prodejne kde prodavaj bylinky nebo v lekarne)

urcite nedavat pred TP!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.2.08 10:55

:D:D:D Znáááám:D

K tomu hamiltonovi - ne každej dr ho dělá a nedělá se, když tělo na porod není připravené, už musí být nějaký nález. A i tak pomoct nemusí (o tom, jak zle mi po něm bylo nemluvě).

Fyzicky už nemůžu, taky se modlim, aby to bylo dřív, leč malá si z nás dělá leda Šprťouchlata- poslíčkuju druhý týden, jedna noc minulý týden by podle všech příruček znamenala porod podle intervalů, pravidelností a bolestí. Tenhle týden byla jedna o chlup lepší. A nic.

Okořeněné to máme tím, že mám tentokrát taky rozdíl v TP 10 dní, odhad velkého dítěte a na střídačku špatné ozvy na monitoru. Ale aspoň už tam jsou znát kontrakce.

No, ona vyleze, až se jí zachce, asi jako u holky - když to vzdám:D U ní mě dr strašila, že budu rodit dřív, že se už příště neuvidíme. Nakonec mi dva dny před TP řekla, že to na porod najednou vůbec nevypadá a nashle za 3 dny. Nakonec jsem pordoila v den TP.

Jak někdo psal - tělo bylo asi připravené, malá taky. Pošťouchli jsme jí snad jen tím, že byl sex, kdy jsem poprvé manžela neomezovala aneříkala už ne, už to bolí, víc ne (prostě jsem to do té doby korigovala a pak naposled jsem zatnula zuby a držela jak ta kráva na porážku:D ) :oops: Ale souhlasím - kdyby nebyla připravená, nepůjde…

Však tam nezůstane věčně a už jsem se naučila radovat z každé kontrakce a ty bolesti už snáším líp:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
14.2.08 11:07

Tak já tu študovala diskuze na podobné téma a pro příště už na vše prdím a budu si to užívat, snažili jsme se taky dost..já např. šla cca 1 km z Tesca v každý ruce 6 PET lahví, jako, že se něco bude dít, krom toho, že na mě všichni koukali, jako na blázna, proč těhotná tahám tolik flašek, tak jsem měla ruce jako opice a malej si vesele hověl v bříšku dál…víno, vana, pálivá pizza, procházky asi jako Praha-Prčice a NIC. V TP odešla hlenová zátka a v 2 minutovejch kontrakcích jsem rodila skoro
35 hodin :twisted: , takže opravdu nevím, proč se bát vyvolávaného porodu - horší už to snad nemůže být, prostě je to individuální a věčně tam miminko opravdu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí