Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dostala jsem dárkem Nokii C6 -00 a nemohu najít paměťovou kartu, co je tam vložená.. hudbu mám klasicky ve složce hudba, ale nemohu najít fotky. Stahované blotothem. Ze zprávy je uložím na kartu, napíše mi to, že je to uloženo ve fotografiích, ale tam nic není ![]()
Do paměti telefonu je uložím, to problém není, ale tu paměťovku ne a ne najít..
Návod mám, ale tam o tom není ani zmínka
Já jsem si musela koupit novou kartu a tu co tam byla vyhodit.
@xsaleen Tohle uz je trochu teticka Nokii… Jinak eNka maji vseobecne potize s pametovkama. Vyndej ji a podivej se, jaky ma oznaceni cisla v kolecku za napisem class. Tahle zna jen do class 4, takze jestli mas rychlejsi, tak lepsi varianta je ta, ze ji nevidi. Horsi je, ze vidi, ale chce ji zformatovat a pak tam stejne nikdy nic neuvidis, at nahrajes cokoli.
Pokud ale prijimas pres BT, tak to se uklada primarne do interni pameti - telefon, nikoli karta. Zkus nejprve pohledat v telefonu. Snad ti to pomuze…
@Michal Mysak no jo, ale proč mi to vidí tu muziku? jako kdyby jí neměla vidět, tak to pochopím, ale pak by teda neměla vidět nic, a ne jen něco.. ![]()
Mě neva, že je to tetička, i tak je to na mě až dost, já se s těmahle chytrýma moc nekamarádím.. Paměťovka už je dost stará, ale díky, podívám se