Normální hračka pro tříletou :-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
1.11.13 19:58

Jé to puzzle je pěkné :P díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.11.13 20:01

Mám 3,5 letou a baví jí omalovánky, puzzle, duplo, pak jakákoliv napodobenina dospěláckých věcí, např. malé koště, mop, dětská pračka, žehlička, apod. Potom nějaká pěkná pohádka, parádění se- češe se malým hřebenem, maluje malým jelením lojem, ráda nosí nějakou kabelku, jako máma..všechno pochopitelně dětské, nehci aby to vyznělo, že holce nalakuju nehty, navoním, vrazím mini, lodičky, koženou kabelku a rudou rtěnku, to néé :mrgreen: Ráda mi pomáhá v kuchyni, určitě by se jí moc líbila malá kuchyňská zástěrka. Tak třeba najdeš tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenasaneprihlasena
1.11.13 20:43

My budeme kupovat pro čerstvou tříleťačku nějaké puzzle - s těmi si vyhraje nejvíce, tabuli na kreslení (omalovánky ji neberou, ale čmárat venku křídami ji teď na podzim bavilo :o) Teď měla třeba na narozky strašnou radost z dřevěných korálků a pořád si je navlíká dokola. A pak taky naše malá miluje knížky, tak ježíšek zas nějakou přinese.

• Citovat
  • Upravit
1823
1.11.13 20:50

Lego duplo, puzzle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.11.13 18:46

Hry Vadí, nevadí aneb každý jsme jiný, Nešťourej se v nose aneb etiketa pro děti, To je bašta aneb co jíme a proč a Dej si bacha aneb rizika; plastelína Play doh(pokud nemá alergii na pšenici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
3.11.13 11:15

U nás vede hlavně puzzle, u toho vydrží hodně dlouho. Stavebnice duplo a megabloks, hlavně domeček, autíčka a panáčci, potom kuličková dráha, navlékání korálku, razítka, Play-doh. Už hrajeme jednoduché hry - pexeso, člověče s obrázky, Colorino apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.11.13 13:14

U nás je teď v kurzu magnetická kniha co jedí zvířátka : http://www.darekprodite.cz/…a-kniha.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.11.13 13:19

Pěkná je taky stavebnice vyšívání pro malé děti, kde se pracuje s provázky a umělohmotnou „jehlou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
18.11.13 00:38

Plastelína (nějaká kreativní sada) nebo třeba mozaika quercetti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
19.11.13 08:49

@Aliik, celkem mne zaujala ta hra „den a noc“, můžu se zeptat o co tam jde? S popisků na netu jsem moc nevyčetla ;). Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.11.13 08:53

Dite sklada obrazky na tycky podle barevne predlohy (den) nebo jen podle stinu (noc). Kamaradky holcicka si s tim dost vyhraje. Ja uz to mam koupene k Vanocum a vypada to fakt velke a bytelne, myslim, ze se prida i moje rocni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
19.11.13 09:03

@proxa u nás vedou modelína, prstové barvy, vodové a temperové barvy, našla jsem takové barvy v tubě (jako fix), různé nůžky, razítka, Duplo (na vánoce dostane domek), zažehlovací korálky, dřevěné pexeso a puzzle, baterky všech barev a druhů, „krájecí ovoce“, pokladna, (nejraději má auta od bráchy :lol:), magnetická kreslící tabulka, kaleidoskop…je toho hodně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
19.11.13 09:04

@Aliik, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.11.13 17:54

Moc díky za všechny tipy. :potlesk:
Určitě něco vyberu. Máme už megasadu poníků, dvě pěkné knížky, ještě asi budu muset tempery-malou to teď začalo děsně bavit:-)
Pak asi ještě nějaké ty zažehlovací korálky. No a možná něco jako Člověče nezlob se pro malé-jestli nějaké existuje-..A to myslím stačí bohatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
19.11.13 20:38
@proxa píše:
Moc díky za všechny tipy. :potlesk:
Určitě něco vyberu. Máme už megasadu poníků, dvě pěkné knížky, ještě asi budu muset tempery-malou to teď začalo děsně bavit:-)
Pak asi ještě nějaké ty zažehlovací korálky. No a možná něco jako Člověče nezlob se pro malé-jestli nějaké existuje-..A to myslím stačí bohatě.
člověče nezlob se pro malé děti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815