Normix a kojení

60
27.8.15 21:26

Normix a kojení

Zdravím maminky. Mám 11mesicni dcerku a kojim jeste tak 4×za 24hodin. Byl mi předepsán Normix a na lince kojení mi rekli, ze spadá do kategorie 3,což jsou léky ne doporučené, ale taky ne zakázané. pediatricka si nebyla jistá, pak rekla, že jo. jiné nejsou a potřebuju je. Co myslíte, mužů je brát? setkaly jste se někdy s takovým rozhodováním? mam strach, at neublíží male :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
802
27.8.15 23:15

S Normixem zkušenosti nemam, ale mrkni na stránky www.mamila.sk a klidne jim napis mail, hodne se léky pri kojeni zabývají a to na mezinárodní úrovni, tzn.,ze se radi se zahraničními lekari, kteří prave i dělají studie na různé léky a pod..mne vzdy super poradili…jinak muj laicky názor je, ze pokud lék neni přímo zakázány tak v teto situaci porad převládají klady kojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.8.15 23:19

@Ebynka tri balení Normixu jsem musela brát v tehotenstvi ve 35tt..řešila jsem ten lék se svoji obvodní a gynekolozkou a obě mi jej schválili..ale záleží no..chytla jsem kampylobaktera a potřebovala jsem se ho zbavit do porodu..což se nakonec podařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová