Nošení miminek ve špatně uvázaném nosítku

42
14.4.25 17:22

Nošeni miminek

Prosím stalo se tu někomu, že nosil miminko ve špatné nastavenem nositku? Dnes jsem dala svého měsíčního syna do nositka a šla s ním do obchodu a až po příchodu z obchodu jsem zjistila, že jsem měla nositko špatně nastavené, konkrétně na noseni deti od 3.mesice. V nositku byl asi 15 minut, ale i tak mám vycitky zda jsem mu tím nemohla nějak ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
14.4.25 17:26

Po 15 minutách se fakt nic zásadního nestane. Půlka rodičů klidně děti nosí ve visitkach, posazuje a cpe do chodítek, i tak to všem neublíží. Čímž to nepropaguji, ale žili jsme v zahraničí, kde v životě neslyšeli o teroru dle Kiedroňové a rozhodně tam nejsou plné ulice invalidů, jak se nás někteří snaží vyděsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
14.4.25 17:27
@Beruska999999 píše: Více

Asi tak :pankac: Visitek je kolem plno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69127
14.4.25 17:48

V době, kdy nosí hromada lidí ve visítkách a půlka těch, kdo si pořídí ergonosítko, v něm stejně poruší půlku zásad ergonošení, bych se z patnácti minut fakt nehroutila. Navíc tři měsíce jsou číslo orientační, každé dítě je jiné, jinak vysoké, jinak těžké, má jinak dlouhé nohy, univerzální rada neexistuje, jenom zdravej rozum. Nastav si správně a klidně spi. Dopustíš se jednou na svém dítěti z dobré vůle mnohem, mnohem větších prohřešků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2001
15.4.25 17:01

Klid. Za 15 minut není pravděpodobné, že vaše miminko bude zralé na fyzioterapeuta :) Uděláte ještě spoustu takovýhle chyb. Je to normální a úplně ok. Neexistuje rodič, který by žádnou neudělal. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí