Nosič kol Jetbag

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
184
19.5.12 12:00

Nosič kol Jetbag

Nemáte náhodou někdo tento nosič kol na tažné zařízení i s účtenkou?? Ztratila jsem klíče od auta a měla jsem tam i poslední klíč k nosiči. Psala jsem si do Thule o nový zámek, ale nový mi prodají pouze, když doložím účtenku. Ale ta se při stěhování někam zatoulala a já jsem bezradná. Už jsem byt zpřeházela minimálně dvakrát, ale účtenka nikde. Prosím, moc o pomoc. Za dva měsíce máme odjíždět s kolama na dovolenou a chlap mě sežere, jestli budeme muset kvůli mé hlouposti kupovat nový nosič. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
19.5.12 12:33

No prodat by Ti ho měli i bez účtenky, ne? To je divný… Otázkou je, jak dlouho budeš na zámek čekat, pokud zámek nemají skladem. S Thule jsem nějakou dobu spolupracovala a zrovna JetBag věci nemívají skladem a dodání často trvalo dlouhou dobu, s ND to asi bude podobné. Možná lepší než se ptát přímo na Thule, bude lepší zkusit to objednat přes nějakého obchodníka. Bývají vstřícnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.5.12 12:57

No já psala přímo na Thule a zámek mi dodájí až po předložení účtenky. Toď jejich vyjádření. Takže zkusím pohledat na netu a uvidím, jestli budu uspěšnější. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák