Nosíte batůžky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
29.11.11 09:35

ty blaho ten nocnik by me vubec nenapadl a uprimne mi to prijde divny . coz neznamena spatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.11.11 09:35

Nosím batoh/batůžek dle potřeby, ale já celý život nosila batohy, nikdy jsem ke kabelkám nedospěla :oops: Jeden čas jsem zkoušela nosit envirosaxku přes rameno a jak jsem se k malýmu sehla, tak mi klouzala z ramene, když v ní bylo něco těžšího, tak jsem ho tím málem bouchla, jak to sjelo :zed:

S jedním chodícím dítětem bez plínky jsem brala malý cyklisťáček, teď mám poněkud větší zavazadlo se dvěma. A to jsem rezignovala venku na látkový plínky, u prvního jsem je tahala a měla jsem takový ten velký batoh, co nosí děti do školy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.11.11 09:37
marieondatra píše:
ty blaho ten nocnik by me vubec nenapadl a uprimne mi to prijde divny . coz neznamena spatny.

My se pohybovali většinou v rozumné vzdálenosti od nějakého záchoda, takže jsem nosila „jen“ redukci :lol: A souhlas s Mommi, lepší tahat nočník než abych ho nechala čurat do plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
Bayuska píše:
Já osobně mám k batohům averzi už ze střední :pocitac: :mrgreen:, takže nenosím.
Uznávám, že je to praktické, ale ke mně to prostě nejde.

Nelíbí se mi na některých studentkách či jiných ženách batoh na zádech a boty na podpatku (případně k tomu ještě sako) :roll:, ale když se to sladí s ostatním oblečením, tak proč ne. Ať žije pohodlí :lol:

EDIT: Já osobně nosím kabelku (velkou, aby se do ní vše vešlo)

Tak. Víc psát nemusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
marieondatra píše:

no,ono to jinak nejde :?
na tak hodinovou procházku to jde bez nočníku,ale na velkej nákup,dlouhá cesta autem,návštěva dr apod. ho musím brát.
Nechci,aby se počůral,když už je bez plen.
Taky se mi to nelíbí,ale jinak to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.11.11 09:38

Hah,vy nevíte,jak moc jsem ráda za ten nočník 8o :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
29.11.11 09:42

ja to nemyslela zle obdivuji vas me by to nenapadlo ale.je.to i tim ze ma pleny a resit to chci az v lete. treba ho nakonec budu nosit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.11.11 09:44

V mezidobí bez kočárku jsem nosila batoh, kluk má svůj batůžek a už mu začíná být malý přes hrudníček, takže ho podědí dcerka a klukovi pořídíme něco většího :)

Obecně nejsem moc kabelkový typ, ale vzhledem k tomu, že chodím v džínách a botaskách, přijde mi to OK. Kabelky si nechávám, když jdu „za dámu“ nebo aspoň bez dětí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
29.11.11 09:51
RyBANA píše:
Bayuska píše:
Já osobně mám k batohům averzi už ze střední :pocitac: :mrgreen:, takže nenosím.
Uznávám, že je to praktické, ale ke mně to prostě nejde.

Nelíbí se mi na některých studentkách či jiných ženách batoh na zádech a boty na podpatku (případně k tomu ještě sako) :roll:, ale když se to sladí s ostatním oblečením, tak proč ne. Ať žije pohodlí :lol:

EDIT: Já osobně nosím kabelku (velkou, aby se do ní vše vešlo)

Tak. Víc psát nemusím :palec:

Souhlasím :palec:
Batoh využívám jenom když jdeme do bazénu, nebo na výlet a to ještě nosí manžel :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
29.11.11 09:55

Batoh ne.Mám velkou kabelu křížem přes rameno.....obě ruce volné.
batoh nosí chlap,když s Matesem někam jde/jede
Mommi..kamarádka taky nosila nočník,její kluk se jinam než na něj nevyčůral.....říkal si,ale na travičku neee jen na nočník ;) ale už to přešlo :lol: už počůrá i travičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.11.11 09:57
marieondatra píše:
ja to nemyslela zle obdivuji vas me by to nenapadlo ale.je.to i tim ze ma pleny a resit to chci az v lete. treba ho nakonec budu nosit taky.

jj,já vím,byla jsem na tom podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.11.11 09:58
Petra Z píše:
Batoh ne.Mám velkou kabelu křížem přes rameno.....obě ruce volné.
batoh nosí chlap,když s Matesem někam jde/jede
Mommi..kamarádka taky nosila nočník,její kluk se jinam než na něj nevyčůral.....říkal si,ale na travičku neee jen na nočník ;) ale už to přešlo :lol: už počůrá i travičku :lol:

na stojáka mi řve a nechce,mám v plánu koupit redukci,ta je skladnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
29.11.11 10:01

Batoh nosím i když mám kočár :mrgreen: Jsem sportovní typ,takže s kabelkou mě snad ještě nikdo neviděl,nemám je ráda :mrgreen: Mám teda jednu,je to spíš taková větší taška na rameno,než kabelka.Tu sem tam vemu,ale musím se při tom překonávat.V baťohu mám termo-prostor,takže tam nosím pití,něco na zub,pro mladšího plínku,ubrousek a malou rybilku+něco na přivlečení.Starší si nosí baťužek svůj.Na co jsem ale uplně alegická,jsou ty pidi maličké batůžky,kožené a ještě když si je na sebe veme plnější ženská a má to všude zařezané a stejně krom peněženky se ji tam nic nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.11.11 10:06
kacakaca píše:
To je teda zajímavé, já u nás mamku s baťůžkem ještě nepotkala :think: … ani s tvrdým ani s měkkým.

A nějakého tatínka? :lol: Pardon…

Já jsem taky měla tašku na kočár, pak raděj batůžek (praktičtější na procházky a nahánění dítěte), teď už se zas vracím spíš ke kabelkám.
Ale nejčastěji mám takový kožený „batůžek“ na jedno rameno, kde se přinejhorším dá ten popruh rozepnout na dva a dát si ho na záda jako normální batoh a vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.11.11 10:20

Nosím kabelku a neobtěžuje mě. Batoh jenom na cvičení… Aby mi přišel elegantní, představovala bych si malý a to je zase dost bezvýznamná velikost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí