Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ty blaho ten nocnik by me vubec nenapadl a uprimne mi to prijde divny . coz neznamena spatny.
Nosím batoh/batůžek dle potřeby, ale já celý život nosila batohy, nikdy jsem ke kabelkám nedospěla
Jeden čas jsem zkoušela nosit envirosaxku přes rameno a jak jsem se k malýmu sehla, tak mi klouzala z ramene, když v ní bylo něco těžšího, tak jsem ho tím málem bouchla, jak to sjelo ![]()
S jedním chodícím dítětem bez plínky jsem brala malý cyklisťáček, teď mám poněkud větší zavazadlo se dvěma. A to jsem rezignovala venku na látkový plínky, u prvního jsem je tahala a měla jsem takový ten velký batoh, co nosí děti do školy ![]()
marieondatra píše:
ty blaho ten nocnik by me vubec nenapadl a uprimne mi to prijde divny . coz neznamena spatny.
My se pohybovali většinou v rozumné vzdálenosti od nějakého záchoda, takže jsem nosila „jen“ redukci
A souhlas s Mommi, lepší tahat nočník než abych ho nechala čurat do plínky.
Bayuska píše:
Já osobně mám k batohům averzi už ze střední![]()
, takže nenosím.
Uznávám, že je to praktické, ale ke mně to prostě nejde.Nelíbí se mi na některých studentkách či jiných ženách batoh na zádech a boty na podpatku (případně k tomu ještě sako)
EDIT: Já osobně nosím kabelku (velkou, aby se do ní vše vešlo), ale když se to sladí s ostatním oblečením, tak proč ne. Ať žije pohodlí
Tak. Víc psát nemusím ![]()
marieondatra píše:
no,ono to jinak nejde ![]()
na tak hodinovou procházku to jde bez nočníku,ale na velkej nákup,dlouhá cesta autem,návštěva dr apod. ho musím brát.
Nechci,aby se počůral,když už je bez plen.
Taky se mi to nelíbí,ale jinak to nejde.
ja to nemyslela zle obdivuji vas me by to nenapadlo ale.je.to i tim ze ma pleny a resit to chci az v lete. treba ho nakonec budu nosit taky.
V mezidobí bez kočárku jsem nosila batoh, kluk má svůj batůžek a už mu začíná být malý přes hrudníček, takže ho podědí dcerka a klukovi pořídíme něco většího ![]()
Obecně nejsem moc kabelkový typ, ale vzhledem k tomu, že chodím v džínách a botaskách, přijde mi to OK. Kabelky si nechávám, když jdu „za dámu“ nebo aspoň bez dětí ![]()
RyBANA píše:Bayuska píše:
Já osobně mám k batohům averzi už ze střední![]()
, takže nenosím.
Uznávám, že je to praktické, ale ke mně to prostě nejde.Nelíbí se mi na některých studentkách či jiných ženách batoh na zádech a boty na podpatku (případně k tomu ještě sako)
EDIT: Já osobně nosím kabelku (velkou, aby se do ní vše vešlo), ale když se to sladí s ostatním oblečením, tak proč ne. Ať žije pohodlí
Tak. Víc psát nemusím
Souhlasím
Batoh využívám jenom když jdeme do bazénu, nebo na výlet a to ještě nosí manžel
Batoh ne.Mám velkou kabelu křížem přes rameno.....obě ruce volné.
batoh nosí chlap,když s Matesem někam jde/jede
Mommi..kamarádka taky nosila nočník,její kluk se jinam než na něj nevyčůral.....říkal si,ale na travičku neee jen na nočník
ale už to přešlo
už počůrá i travičku ![]()
marieondatra píše:
ja to nemyslela zle obdivuji vas me by to nenapadlo ale.je.to i tim ze ma pleny a resit to chci az v lete. treba ho nakonec budu nosit taky.
jj,já vím,byla jsem na tom podobně ![]()
Petra Z píše:
Batoh ne.Mám velkou kabelu křížem přes rameno.....obě ruce volné.
batoh nosí chlap,když s Matesem někam jde/jede
Mommi..kamarádka taky nosila nočník,její kluk se jinam než na něj nevyčůral.....říkal si,ale na travičku neee jen na nočníkale už to přešlo
už počůrá i travičku
na stojáka mi řve a nechce,mám v plánu koupit redukci,ta je skladnější ![]()
Batoh nosím i když mám kočár
Jsem sportovní typ,takže s kabelkou mě snad ještě nikdo neviděl,nemám je ráda
Mám teda jednu,je to spíš taková větší taška na rameno,než kabelka.Tu sem tam vemu,ale musím se při tom překonávat.V baťohu mám termo-prostor,takže tam nosím pití,něco na zub,pro mladšího plínku,ubrousek a malou rybilku+něco na přivlečení.Starší si nosí baťužek svůj.Na co jsem ale uplně alegická,jsou ty pidi maličké batůžky,kožené a ještě když si je na sebe veme plnější ženská a má to všude zařezané a stejně krom peněženky se ji tam nic nevejde.
kacakaca píše:
To je teda zajímavé, já u nás mamku s baťůžkem ještě nepotkala… ani s tvrdým ani s měkkým.
A nějakého tatínka?
Pardon…
Já jsem taky měla tašku na kočár, pak raděj batůžek (praktičtější na procházky a nahánění dítěte), teď už se zas vracím spíš ke kabelkám.
Ale nejčastěji mám takový kožený „batůžek“ na jedno rameno, kde se přinejhorším dá ten popruh rozepnout na dva a dát si ho na záda jako normální batoh a vyřešeno.
Nosím kabelku a neobtěžuje mě. Batoh jenom na cvičení… Aby mi přišel elegantní, představovala bych si malý a to je zase dost bezvýznamná velikost ![]()