Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, diskuze zrovna pro me, taky nosim kabelky, spis sportovni, s detma prebalovaci tasku.. ale jak ted dvojcata zacinaji chodit, tak budu muset poridit batoh.. drzet oba za ruku a mit jeste kabelke, to asi nepujde.. jeste vybrat nejaky pekny, chodim sportovne, ale obcas do mesta a k lekarum elegantne, sukne, kabat, tak to nevim, jaky se mi k tomu bude hodit :/
Tak já jsem rozhodně baťůžkářka, obecně dávám přednost užitné hodnotě před .
Když kabelku, tak větší křížem přes tělo, to nosím, když vyrazíme s malou bez kočáru někam do centra a chci bejt za dámičku. Obyč kabelky na rameno moc nemusím, nosím je minimálně, s děckem nikdy.
Ahoj, tak já mám na nákupy batoh. To mám ještě z doby, kdy jsem byla na rizovce a nechtěla jsem tahat tašku v ruce. Když jdu s dětmi ven, tak beru batoh. Podle situace vybírám velikost. Mám 2. Jeden menší a jeden větší (to když jedeme na dýl a potřebuju víc věcí). Někdy nosím velkou tašku křížem přes tělo. S taškou jen přes rameno to s dětmi moc nejde.
Bayuska píše:
Já osobně mám k batohům averzi už ze střední![]()
, takže nenosím.
Uznávám, že je to praktické, ale ke mně to prostě nejde.Nelíbí se mi na některých studentkách či jiných ženách batoh na zádech a boty na podpatku (případně k tomu ještě sako)
EDIT: Já osobně nosím kabelku (velkou, aby se do ní vše vešlo), ale když se to sladí s ostatním oblečením, tak proč ne. Ať žije pohodlí
tak batoh na zádech s botám na podpadku se mi taky nelíbí,ale když mám botasky, ryfle a bundu spertovní tak en batoh jde
a když vyrážím do města za dámu mám kabelku
Tak to já prosím narvu flašku na pití, plínky, přesnídávku, dudel a deku do kabelky než abych vzala baťoh - z toho mám fakt husinu (pokud nejdu na čundr) ![]()
v 90% s batohem, i s kočárkem a přebalovací taškou na něm, prostě věci pro mě a dvojky zaberou místa více než dost, jsem skoliotička, takže těžkou kabelu přes rameno - by mě ani nehlo, navíc by mi pořád padala, bouchal dítka a pod. kabelku tak max. do divadla, na večeři či na pohovor, jinak nenenene ![]()
Ahoj, tak já teda jsem taky sportovní typ, tenisky džíny a podobně je můj styl. O batohu uvažuju že to je nejpraktičtější. Můj manžel mě teda asi před rokem ukecal do kabelky, (nosila jsem ledvinku) ale nějak jsem se s tím za celej rok nesžila.
Nebyla by nějaká rada jaký batoh pořídit nebo třeba tu tašku přes rameno ale křížem přes hrudník? S čím máte zkušenosti a co je praktické? Navíc za nedlouho budu jezdit zase s kočárkem a to si kabelku stejně neumím představit páč by mi padala z ramena.
Já bych i ráda nosila ty kabely křížem, ale vadí mi, jak se to „zařízne“ mezi prsa
.
Nebo jak to řešíte vy, co je tak nosíte? Můžou to nosit prsatice?
Asi ne, co?