Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, zda nosíte hodinky, jestli sportovní nebo ručičkové, jaký mají řemínek, na jaké ruce je nosíte atd. Já jsem nikdy hodinky moc nenosila, dříve xiaomi mi band (už si nepamatuji číslo), ale pak jsem přestala, protože mi vadilo, jak se musí neustále párovat s mobilem, což mi často nešlo. Pak jsem dostala hodinky Tommy Hilfiger se silikonovým páskem, ten mi ale vadil, tak jsem je nosila jenom občas. Teď jsem k Vánocům dostala hodinky QaQ s kovovým řemínkem, které se hodí i k sukním a šatům, takže je určitě budu nosit. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše odpovědi.
Nenosím. Asi rok, dva jsem nosila Garmin s gumovým páskem, ale vadilo mi to když jsem měla mikinu/svetr, případně pak i bundu jak se to zadrhává
Takže teď už několik let nenosím a ani nemám potřebu, čas mám na telefonu tak netřeba hodinek.
@Annie Lennon píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, zda nosíte hodinky, jestli sportovní nebo ručičkové, jaký mají řemínek, na jaké ruce je nosíte atd. Já jsem nikdy hodinky moc nenosila, dříve xiaomi mi band (už si nepamatuji číslo), ale pak jsem přestala, protože mi vadilo, jak se musí neustále párovat s mobilem, což mi často nešlo. Pak jsem dostala hodinky Tommy Hilfiger se silikonovým páskem, ten mi ale vadil, tak jsem je nosila jenom občas. Teď jsem k Vánocům dostala hodinky QaQ s kovovým řemínkem, které se hodí i k sukním a šatům, takže je určitě budu nosit. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše odpovědi.
A proč to potřebuješ vědět? Máš hodinky a máš jasno v tom, že je budeš nosit… ![]()
Ježíšek mi teď nadělil poukaz na hodinky. Takže od 27. je mám doma a zvykám si je nosit na ruce.
Chtěla jsem nějaké, kde je i krokoměr a dá se na nich vyřídit hovor, když mi někdo volá a nemám u sebe mobil.
Nenosím, nelíbí se mi na mé ruce.. ale ráda bych nějaké chytré do budoucna, tak snad najdu takové které zkousnu.
Pokud jde o hodinky tak volím obyčejnou ručičkovou klasiku. O těch chytrých jsem sice uvažovala ale právě mi vadí, že se kolem nich musí skákat, nabíjet, párovat, přihlašovat, věčně to píská, Brní, otravuje. Chci hned vidět kolik je a ne je různě prosit aby se rozsvítili.
pro mě je to moc práce.
Uz asi deset let nosim sportovni hodinky,
resp. sporttestery. Jenom upgraduju modely. Sundavam jen na nabijeni.
Nosim klasicke rucickove hodinky, mam sestery, stribrne, zlate, rose gold, i s kozenym reminkem. Stridam podle obleceni a prilezitosti. Bez hodinek ale nevyjdu.
@Annie Lennon Nemám ale chci si je v nejbližší době koupit.Libi se mu elegantní hodinky s velkým ciferníkem.
Nosím. Vždycky smarty, když reprezentuji nebo chci víc ladit, tak klasiku (a potom přendám smarty na kotník - když to jde, v kombinaci sukně + lodičky to nejde, pak vypadám jak domácí vězeň).
Digitální mám asi troje, zbytek ručičky - asi dvacet/třicet, většina kovové, tak slabší třetina s koženým páskem. Žádný rolexy (ty se mi teda nelíbí), prostě mid range, různé značky, různé zapínání, různé barvy… Ale teda mám vyhlídlé jedny Cartiery, tak možná na to taky dojde. ![]()
Na nošení do společnosti mám Festiny s kovovým řemínkem. Jinak Garminy. Za mě spokojenost ![]()