Nosíte hodinky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32873
2.1.23 12:57

Nosím, na levé ruce. Klasické, kulatý černý ciferník s kamínky, normálně ručičky. Řemínek kožený černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
2.1.23 12:58

Nosím klasické analogové kovové, pořizovací cena asi před patnácti lety byla kol 20k, baterie vydrží těch 5 let, nezpožďují se. Trochu mají poškrábané sklo, ale po těch letech v pohodě, vypadají pořád dobře.
O chytrých hodinkách jsem uvažovala, kvůli těm zdravotním funkcím, krokoměr, chytré buzení, monitor spánku, tepovka při sportu, GPS, apod. Ovšem takove hodinky jak já si predstavuji stojí už přes 25K a to se mi investovat nechce.
Navíc jak už někdo psal, vadila by mi ta otrava, nabíjení, párování, nechci ať mě to ruší a otravuje když zrovna nesportuji nebo nejsem ztracená v lese.
Další proti je, že se k věcem neumím chovat moc šetrně, takže jak se znám bych o něco flákla rukou a bylo by po nich.
Manžel má nějaké taky lepší kvůli tréningu, ale nosí je jen na sport, jinak leží v šuplíku. Do práce nosí klasické Primky a vypadají mnohem líp než ta sportovní ošklivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.1.23 13:07

Můj muž má nějaké pánské sportovní. Taky přes ně může volat a vše. Což se nám mnohokrát osvědčilo. V práci nemá běžně u sebe telefon. Když se mu potřebuji akutně dovolat, tak se hodinky hodí. Líbilo se mi to, tak jsem naznačila, že chci taky nějaké takové.
Ale chtěla jsem dámské pochopitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.1.23 13:07
@Annie Lennon píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, zda nosíte hodinky, jestli sportovní nebo ručičkové, jaký mají řemínek, na jaké ruce je nosíte atd. Já jsem nikdy hodinky moc nenosila, dříve xiaomi mi band (už si nepamatuji číslo), ale pak jsem přestala, protože mi vadilo, jak se musí neustále párovat s mobilem, což mi často nešlo. Pak jsem dostala hodinky Tommy Hilfiger se silikonovým páskem, ten mi ale vadil, tak jsem je nosila jenom občas. Teď jsem k Vánocům dostala hodinky QaQ s kovovým řemínkem, které se hodí i k sukním a šatům, takže je určitě budu nosit. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše odpovědi.

Nenosím

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
2.1.23 13:08
@Big boss píše:
Nosím klasické analogové kovové, pořizovací cena asi před patnácti lety byla kol 20k, baterie vydrží těch 5 let, nezpožďují se. Trochu mají poškrábané sklo, ale po těch letech v pohodě, vypadají pořád dobře.
O chytrých hodinkách jsem uvažovala, kvůli těm zdravotním funkcím, krokoměr, chytré buzení, monitor spánku, tepovka při sportu, GPS, apod. Ovšem takove hodinky jak já si predstavuji stojí už přes 25K a to se mi investovat nechce.
Navíc jak už někdo psal, vadila by mi ta otrava, nabíjení, párování, nechci ať mě to ruší a otravuje když zrovna nesportuji nebo nejsem ztracená v lese.
Další proti je, že se k věcem neumím chovat moc šetrně, takže jak se znám bych o něco flákla rukou a bylo by po nich.
Manžel má nějaké taky lepší kvůli tréningu, ale nosí je jen na sport, jinak leží v šuplíku. Do práce nosí klasické Primky a vypadají mnohem líp než ta sportovní ošklivost.

Jenom noticka k tem sportovnim hodinkam. Fce, ktere nechces pouzivat normalne vypnes. Na hodinky das kryci sklicko a ver, ze je nerozbijes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
2.1.23 13:09

Nosím, jsem stará škola, bez hodinek to neumím.. 8) Ale nosím jen venku, doma sundávám.. :)
Aktuálně mám digitální, nosím na levé ruce.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
2.1.23 13:50

Garmin se silikonovým páskem :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.1.23 14:08

Mám několikery s kočkami nebo HP tématikou a jedny kovové po babičce. Nosím je jen přes léto, protože mi vadí, jak se zapínání zachytává za svetry. A nosím je jen jako doplněk, protože jsou všechny ručičkové a já mám problém na nich poznat, kolik je hodin. :oops: Jo a nosím je jedině na pravé ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
2.1.23 14:47

Chytré hodinky se mi vůbec nelíbí. To už radši chytrý náramek.
Hodinky nenosím, ale ráda bych. Nějaké elegantní, ne moc velký, ale hezký ciferník.
Akorát budu muset počkat až bude dcera větší, abych se mohla vrátit i k náhrdelníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.1.23 14:50

Ano, nosím je. Ale klasické hodinky. Chytré hodinky nechci. Nelíbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
2.1.23 14:53

Nosím klasické ručičkové, ne chytré. Mám 3, bílé keramické, stříbrné a zlaté. Všechny v pořizovací hodnotě cca 6k. Ale já prostě miluju hodinky, nevyjdu bez nich z domu :srdce: Nosím je klasicky na levé ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
2.1.23 18:14

Ano, na levé ruce, rucickove s kovovým řemínkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.1.23 10:29

Hodinky nosím ráda a střídám, Armani ručičkové kovový řemínek, Calvin K. ručičkové kožený řemínek, ale nejčastěji Garmin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7949
4.1.23 10:51

Nedavno jsem četl studii, podle které pomáhá nošení hodinek od prokrastinace na mobilu. Podstata studie byla, že když už člověk vyndá mobil, aby se podíval na čas, tak většinou rovnou zkoukne notifikace, co je nového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.1.23 11:50
@rmot píše:
Nedavno jsem četl studii, podle které pomáhá nošení hodinek od prokrastinace na mobilu. Podstata studie byla, že když už člověk vyndá mobil, aby se podíval na čas, tak většinou rovnou zkoukne notifikace, co je nového…

To byl právě můj problém, neustále jsem se při hodině koukala na mobil a nedávala pozor, teď se kouknu na hodinky a nic mi neruší pozornost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová