Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ne rozhodně nenosíme roušky doma. Stačí když musím jít nakoupit a mám co dělat aby to semnou neseklo.
A zarazilo tě to kde? Jestli v TV, tak tam je to jasné, když tam natáčí štáb. Nebo vidíš někomu do oken?
Doma v bytě ne. Když jdu do schránky přes společné prostory tak ano.
Doma nee… to bych musela i v noci. A dost spatne se mi s tím dýchá, mám rýmu ![]()
Ne, doma ne. Venku ano. Určitě to je závažné téma pro to, být anonym… ![]()
Ne, doma se k sobě chováme běžné, včetně normálního fyzického kontaktu.
Opatření v rámci nejužší rodiny podle mě nemají smysl, dýcháme stejný vzduch, saháme na stejné věci…
Ne, doma to nemá smysl, beztak se všeho dotýkate a ten virus můžeš přenést i dotykem,, určitě by ses za den i několikrát dotkla roušky, to bys jich musela mít plný pytel a stále měnit..
Ne doma ne, stačí že v tom musím být v práci a venku
Mám pocit, že mi rouška omezuje všechny smysly, hůř vidím i slysim ![]()
Na co doma? Zas neblbnete lidí. Ani na balkoně je mít nemusíš. To se fakt někdo ptá na tak jasnou věc? Na společných prostorách domu ano. I když teď radši striktně chodíme po schodech a do výtahu nelezeme.
@Anonymní píše:
Již několikrát mě zarazilo, že někteří nosí roušky i doma? My tedy jsme doma bez roušek a pokud jde ven jeden člen rodiny, tak v respirátoru nebo v roušce…díky za Vaše názory.
A jak víš, co nosí ostatní doma? ![]()
Ne, a nemela jsem ji dneska ani na odnos odpadku do popelnice (zalezitist 5 vterin) ani na vyzvednuti cibule ve spajzu na chodbe.
Že ty sedíš u okna s dalekohledem a šmíruješ? ![]()
Ne, doma roušky nenosím a ani před dům a na zahradu, ale my bydlíme na samotě. Když opouštím svoje pozemky tak samozřejmě ano, i na procházku do polí.
Již několikrát mě zarazilo, že někteří nosí roušky i doma? My tedy jsme doma bez roušek a pokud jde ven jeden člen rodiny, tak v respirátoru nebo v roušce…díky za Vaše názory.