Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ne! Ani na zahradě a v aute. Nyní ale vidím tu výhodu bydlet na pokraji města, na konci vesnice s velikou zahradou… nepotkavame nikoho a máme prostor k volnému pohybu. Pochybuji, ze někdo doma nosí rousky. Pokud ale v paneku jde někdo kr schránce, vzala bych si ji. Jinak na NALÉHAVÉ nákupy si beru roušku a jednorázové rukavice.
Doma ne. Nevidim důvod. Ty by jsi v ní musela i spát a nosit i rukavice a brýle. Ani na zahradu kde jsme sami a nemáme sousedy hned za plotem. Mimo si jí bereme, ale to jsme teď hodně omezili. Vlastně jen 1× týdně jede chlap nakoupit.
Ne doma ji nenosíme, ani kdyz jsem na terase-nikdo cizi tam neni.
Autem od doby,,karantény “ani nikam nejezdim, pritel kdyz jel na nákup, tak v aute taky nemel roušku..
Kdyz jde clovek na procházku, do obchodu, tak samozrejme rouška je dulezita a nutná…
Doma bych ji nosila, kdyby mne nebylo dobře. Běžně doma při nemoci roušku nosíme, daří se nám tak nepredavat si nemoci dal.
Ano, pokud je nektery clen rodiny nemocny a kasle.To by snad mel byt standart.
Nechci zbytečně zakládat další diskusi, proto se zeptám zde… Používáte roušku při orálním sexu?
![]()
Doma nenosíme a ani na zahradě. Když opustíme dům do ulic, bereme si roušky.
Doma ne. V aute sama taky ne. Ale kdyz jsem vezla nekoho kdo byl mezi lidma, tak jsme meli rousky oba i v aute.
Doufám, že se v Čechách zažije zvyk jako v asijských zemích, nosit roušku na veřejnost (kdo na to má zaludek, i doma), když je člověk nachlazený, aby neprskal na všechny okolo. To co se zatím děje je spíš taková parodie na roušky. Ptáš se snad proto, že jich máš plný pytel, aby sis je co 2 hodiny měnila a vyvařovala nebo vyhazovala, i v noci? Protože jestli ne, tak to úplně postrádá význam. A pevně doufám, že to lidi dělají, protože to, co zatím vidím - polovina lidí má tu roušku jen přes pusu, případně na krku a kouří, neustále si na ně chytají, dost pochybuju, že je doma poctivě vytvařují, spíš je nosí jako módní doplněk a to to máme zavedeno 3 dny… ![]()
No já nosím roušku, když jdu k mamče, je to v rámci domu a je oddělená, takže k ní tu roušku nosím a když jsem u ní, tak celou dobu v roušce. Když se pak vrátím „do našeho“, tak ji nenosím. A nenosím ji ani ven na vlastní zahradu.
Doma určitě ne. Stačilo mi osm hodin v práci. Ale nedá se- pracují v obchodě. No a teď s malou tak na hodinku ven - rychle zvlhne a taky se trošku hůře v ní dýchá. Těm, co nosí brýle, se i tyto brýle mlží…
V autě se má nosit ( i když je tam člověk sám) pokud se v tom autě střídají řidiči. Aby jeden řidič nenaprskal viry uvnitř na interiér, pak do toho sedne druhý bez dezinfekce auta a mohlo by dojít k přenosu. Takže momentálně u nás ani nikdo nepřesedá do jiných aut ( nemluvím o mně a manželovi, tam jsou auta jedno, když spolu spíme v jedné posteli). A také nikoho nevozíme.
@bse.pedro píše:
Nechci zbytečně zakládat další diskusi, proto se zeptám zde… Používáte roušku při orálním sexu?![]()
A jak by jste to dělali?