Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj,
není tu někdo s tímhle nosítkem? Zdá se velmi dobré, ale nemůžu najít nikoho, kdo by měl aspoň tuhle značku, když už ne přesně model.
@la tilia nevhodné, nepohodlné, za ty prachy seženeš o dost lepší ergo nosítka, podívej na zkusnositko.cz, tam ti pošlou i k vyzkoušení a poradí ![]()
@la tilia projela jsem nosící skupinu, nejde dost dobře poštelovat, jako jiná nosítka a není tolik ergonomické jak by mělo být
@Káťa19 díky za info. Já právě v českých skupinách a webech nenacházím nic a nebo vlažnou odezvu, zatímco na zahraničních webech to vyhrálo i několik testů a všichni to strašně chválí. Tak jsem rozpolcená ![]()
Nejlepsi mas poradit se na fb v nosime deti, ty holky co vyzkousely desitky nositek uz tak nejak poznaji co je a neni pohodlne, hodne vychvalovana je BeLenka, Tula…
Poznaji zda je opravdu ergonomicke.
Ja mela Kibi, ted uz je vetsi vyber, nositko mi pohodlne nebylo, tak jako satek, zustala jsem u šátku. A treti jsem odnosila, nosim vyhradne v satcich a to mel v roce 16kg ![]()
@Káťa19 jojo, čekám na schválení
Uvidíme, třeba se prcek nebude chtít nosit vůbec
Děkuju.
Dobrý den,
dovolujeme si vás upozornit na novou poradnu o zdravém nošení dětí, ve které se můžete na cokoli ohledně nosítek i šátků zeptat. Naše odbornice vám ráda poradí i se způsobem vázání a individuálně doporučí nejvhodnější způsob právě pro vás ![]()
Přeji krásný den
Diana ![]()