Nosítko Hauck

1235
23.8.12 21:09

Nosítko Hauck

Ahoj maminky, dneska jsem dostala od švagrové nosítko Hauck pro meho prcka.Je mu měsíc. Chtěla bych ho plně využívat, ale nějak mám z něj divnej pocit. Máte s ním někdo zkušenost???Je vhodné pro novorozeně???Nikde jsem se ani nedočetla, zda je ergonomické či ne. Nemám radši koupit jiné? Třeba tohle???Mám z něj lepší pocit http://www.babypartner.cz/…0-023073.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81500
23.8.12 21:18

Ergonomické není ani jedno. Jsou to klokanky kde dítě visí za rozkrok. Koupila bych nějaké orgonomické nosítko. Manducu, Ergo, Kibi, Beco, Storchenwiege nebo nějaké meitai.
Většina nosítek sedne miminkům až tak od 3m. Do té doby bývá lépe přizpůsobivý šátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.8.12 21:48

Článek o ergonomických nosítkách zde http://nosenideti.cz/clanek.php?…

Jinak, ani jedno výše uvedené není ergonomické, divný pocit z něj máš naprosto oprávněně (intuice někdy dokáže to, co rozum ne :palec: ).
A u nás teda jela manduca, ale až tak od 4-5m, do té doby byla na prcka moc široká a novorozenecká vložka byla zase nějak malá (nebo jsem zkrátka levá :roll: ). Takže do té doby u nás šátek, pevný, případně didytai. Didytai už bych si nekoupila, možná tak nosítko od storchenwiege. Jinak bych kdyžtak volila elastický šátek, ale ten je tak do 8kg, pak se začne prověšovat, takže to není na dlouho.
Když je schopný uvázat šátek člověk, který si neumí zavázat tkaničky po „dospělácku“ :oops:, ale váže dvě kličky k sobě, tak si nemyslím, že by nasvětě byl někdo, kdo by to nezvládnul :mrgreen: Minimálně ten elastik je naprosto bezpracný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí