Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Kikulele já chápu že jo nechceš a asi jen kvůli tomu si ho zakládat je zbytečné, ale jako ta skupina Nosíme děti je opravdu výborná, ale dneska už jsou regionální skupinky téměř v každém větším městě, já mám v okolí 50-60km hned 4
ale teda zase fungují na tom FB, ale samozřejmě stačí aby Ti někdo zjistil informací kdy a kde se schází holky a nebude problém tam zajít
Tak držím palce a krásné nošení, my si užíváme už 22m nošení a v břiše si nosím další/ho budoucí/ho nošence ![]()
@Kristyna.Vechtova jee moc gratuluji
Preji klidne tehotenstvi a hlavne zdrave miminko ![]()
@Kikulele děkuju, zatím je vše bez problémů, myslím, že mě nošení udržuje v kondici
tak přeju dobrý výběr a krásné chvíle strávené nošením ![]()
Prosím o radu, jaké vybrat nositko pro půlroční dítě? Aby bylo samozřejmě ergonomicky správné, moc tomu nerozumím, budu ráda za doporučení…
@Paní Vašnostová já teď čekám na bazarové Kibi. Jinak možností je víc, vzdycky doporucuji vyzkouset. Na netu stranky zkusnositko.cz (muze se davat odkaz?)
Kdybyste některá měla zájem, tak prodávám nepoužité nosítko, zn. Tula, koupila jsem ho za téměř 4500, ale malému se v něm nelíbí, zjistili jsme, že není na nošení
Nicméně kvalitní podle mě bude, bylo to nejlepší z celého obchodu
Byl v tom párkrát, vždy jsem zkoušela tak na půl hoďky a vždy řev, teď už mu je skoro rok a asi už ho nosit ani nechci. Prodávám za 3000, nejlépe osobní předání v Praze
@Paní Vašnostová píše:
Prosím o radu, jaké vybrat nositko pro půlroční dítě? Aby bylo samozřejmě ergonomicky správné, moc tomu nerozumím, budu ráda za doporučení…
Nejlepe vyzkouset, zkusnositko.cz je super, existuji i regionalni skupiny nosicich maminek, tam se da taky vyzkouset. Ja mam šátkové MoniLu UNI, za me nejlepší nositko. Existují nosítka látková a šátková, jedna se o material ze ktereho je ušito. Šátková jsou pohodlnější i pro nosicího o pro dítě, lepe se přizpůsobí a krasne obepne miminko. Látková jsiu takové tužší nebo jak to popsat, zkousela jsem ruzne značky např: Strochenwiege, Lenny Lamb, Rischino, vsechna šátková a z látkových, Srdíčko a Tula ani jedno nevyhovovalo ani me ani malé, ale každému vyhovuje neco jiného. Na FB je skupina Nosíme děti, je tam hezky přehled nositek i bazarek. Pokud te jeste neco zajima tak se klidne ptej, nejsem odbornik ale nez jsem nositko koupila zkousela jsem ruzne značky a po jednom vyzkouseni MoniLu UNI to bylo hnedka jasne jake poridit.. ![]()