Nosítko - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.8.18 06:36

@Kikulele já chápu že jo nechceš a asi jen kvůli tomu si ho zakládat je zbytečné, ale jako ta skupina Nosíme děti je opravdu výborná, ale dneska už jsou regionální skupinky téměř v každém větším městě, já mám v okolí 50-60km hned 4 :) ale teda zase fungují na tom FB, ale samozřejmě stačí aby Ti někdo zjistil informací kdy a kde se schází holky a nebude problém tam zajít :) Tak držím palce a krásné nošení, my si užíváme už 22m nošení a v břiše si nosím další/ho budoucí/ho nošence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
27.8.18 09:45

@Kristyna.Vechtova jee moc gratuluji :kytka: Preji klidne tehotenstvi a hlavne zdrave miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.18 11:03

@Kikulele děkuju, zatím je vše bez problémů, myslím, že mě nošení udržuje v kondici :) tak přeju dobrý výběr a krásné chvíle strávené nošením :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.20 10:57

Nositko pro půlroční dítě

Prosím o radu, jaké vybrat nositko pro půlroční dítě? Aby bylo samozřejmě ergonomicky správné, moc tomu nerozumím, budu ráda za doporučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
5.5.20 11:22

@Paní Vašnostová já teď čekám na bazarové Kibi. Jinak možností je víc, vzdycky doporucuji vyzkouset. Na netu stranky zkusnositko.cz (muze se davat odkaz?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.5.20 11:28

Kdybyste některá měla zájem, tak prodávám nepoužité nosítko, zn. Tula, koupila jsem ho za téměř 4500, ale malému se v něm nelíbí, zjistili jsme, že není na nošení :D Nicméně kvalitní podle mě bude, bylo to nejlepší z celého obchodu :) Byl v tom párkrát, vždy jsem zkoušela tak na půl hoďky a vždy řev, teď už mu je skoro rok a asi už ho nosit ani nechci. Prodávám za 3000, nejlépe osobní předání v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
10.5.20 08:54
@Paní Vašnostová píše:
Prosím o radu, jaké vybrat nositko pro půlroční dítě? Aby bylo samozřejmě ergonomicky správné, moc tomu nerozumím, budu ráda za doporučení…

Nejlepe vyzkouset, zkusnositko.cz je super, existuji i regionalni skupiny nosicich maminek, tam se da taky vyzkouset. Ja mam šátkové MoniLu UNI, za me nejlepší nositko. Existují nosítka látková a šátková, jedna se o material ze ktereho je ušito. Šátková jsou pohodlnější i pro nosicího o pro dítě, lepe se přizpůsobí a krasne obepne miminko. Látková jsiu takové tužší nebo jak to popsat, zkousela jsem ruzne značky např: Strochenwiege, Lenny Lamb, Rischino, vsechna šátková a z látkových, Srdíčko a Tula ani jedno nevyhovovalo ani me ani malé, ale každému vyhovuje neco jiného. Na FB je skupina Nosíme děti, je tam hezky přehled nositek i bazarek. Pokud te jeste neco zajima tak se klidne ptej, nejsem odbornik ale nez jsem nositko koupila zkousela jsem ruzne značky a po jednom vyzkouseni MoniLu UNI to bylo hnedka jasne jake poridit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí