nosítko na mimčo

12009
6.11.09 07:38

nosítko na mimčo

Ahoj mamulky, jake se vam pls osvedcilo nositko na mimi na noseni na brise?
 dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
6.11.09 07:42

My ho používali až cca v půl roce,když jsme byli na dovolené a potřebovali jsme chodit v místech, kam nemohl kočár.
Musím říct, že je to skvělej pomocník, když chce mít člověk volné ruce a nemůže použít kočárek. Samozřejmě se mimčo pronese a bolí z toho záda. Není to na celodenní nošení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.11.09 08:21

Cancerko, ja prave asi taky budu potrebovat volny ruce, kdyz mam uz jednu prdolku doma
Ty se mas, ty to mas zapar, tak preju pohodovej porod a zdravy mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.11.09 08:21

Cancerko, ja prave asi taky budu potrebovat volny ruce, kdyz mam uz jednu prdolku doma
Ty se mas, ty to mas zapar, tak preju pohodovej porod a zdravy mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
6.11.09 08:30

Stiko - nosila jsem a už zase nosím v šátku :potlesk:
Je to naprosto úžasný vynález, ze kterého nebolí záda (a to mám skoliozu :-? ) a používala jsem jej do Vojtových 2 let (ke konci už jen na poponášení, když už nemohl). Šárku teď nosím taky - prakticky od narození.

V pozdějším věku jsme šátek kombinovali s krosničkou na záda, ale v té nosil jen tatínek, protože ta je těžká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.11.09 09:03

Stiko - díky, přesně tak, už je to co nevidět tu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
6.11.09 10:07

Používám meitai a je to super. Nejlepší na výletech, když už nechce být dítko v kočárku.
Nebo já používám, když jdu pro starší dítko do školky, nebo když jsme někde venku na zahradě, v parku, pouštění draka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.09 11:23

Ahoj mamči, my máme doma Manducu. To je pro ty lenivější, kterým se nechtějí učit úvazu na šátky :roll:

Je fajn, zatím jsem jí použila párkrát na nějaké to poponesení, přece jenom kočárek je pohodlnější :-)

• Citovat
  • Upravit
12978
6.11.09 11:27

Také máme Manducu. Ven jsem s ní ještě nešla, protože malá je spokojená v kočárku, ale doma se hodí. Když už si nechce hrát, vše už okoukala a okousala a začíná se nudit, vezmu jí do nosítka a ještě si u toho pouklízím decentně byt. Přenáším věci z místa na místo, vyčistím zuby, uvřím si čaj atd..Také jí tím pěkně navnadím na spaní, pŕotože je z toho nošení taková ukolíbaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.09 11:35

já jsem s ní byla venku párkrát, líbí se mi, ale zatím sme jí nějak extra nevyužili tak přemýšlím o prodeji, ale zase se bojím, že by se v budoucnu mohla hodit, co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
1814
6.11.09 11:45

Pellullinko - ještě bych ji neprodávala, opravdu se ještě může hodit :wink:
A až dítko odroste, tak ji určitě prodáš.

A já si dovolím nesouhlasit, že kočárek je pohodlnější :wink: Každá věc se hodí pro jinou příležitost. Když vím, že budu třeba po cestě dělat nákup, tak vezmu kočárek, ale když vím, že třeba potřebuju oběhnout nějaké instituce, úrady apod., tak je pohodlnější šátek - navíc, pokud mám u toho několikrát jet a přestupovat autobusem a tramvají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.09 11:49

tak pro tebe určitě. Ale já mluvila o dítěti. Myslím, že pro ně je kočárek pohodlnější.

asi Manducu ještě necháme, třeba se bude hodit…

• Citovat
  • Upravit
29730
6.11.09 12:24

Ahoj…rekla bych ze dobry nositko je pohodlny pro oba a spatny pro nikoho (klokanky) ;) Kocarek nic diteti neprinasi, je od mamy daleko (a to mam kocarku 6 a pouzivam vsechny :D ) Ted v podstate jen nosim, do skolky, na plavco, do mesta… Koupila jsem si i tu silene predrazenou bundu na noseni a je to takova parada!!!! Dite je obleceny jako doma, jen zapnu bundu a vyrazime. Jo a nosim jen na brise, i vetsi kolem roku a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.09 12:27

Tak nemyslela sem to, že je nosítko pro dítě nepohodlný, ale kubík často v kočárku spí a to mi nikdo nevymluví, že v kočárku je to pro něj prostě pohodlnější.

Ta bunda vypadá úžasně, ale ta cena 8-o

• Citovat
  • Upravit
29730
6.11.09 12:35

No nevim, moje deti usinaji v satku a Ergu okamzite a spi celou dobu, klidne 5 hodin v kuse. To v kocaru ani nahodou, tam tak hodku … ne ze by se to nekdy nehodilo, treba na nakupech, takhle s sebou ke kocaru beru jeste nositko.
Bunda je draha jak krava…no ale pokud nosis jako ja furt, neni co resit. Potrebovala jsem sustakovku a flisku, takhle to mam v jednom plus zimni bundu navic.
Mam i tu kapsu pres mimino, jenze kdyz prijdu do tepla, nemuzu si ani rozepnout bundu :nevim: Nebo ji mam rozepnutou a pak tam fuci…budu ji asi prodavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí